dr n. med. Anna Walentowicz-Urban

Medyk
Wspólna 1
87-134 Zławieś Wielka

Wspaniały, dobry człowiek z sercem do pacjenta i prawdziwy lekarz z powołania. Jestem pacjentką Pani Ani od 26 lat i wybranie jej na lekarza rodzinnego to jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Byłam u pani doktor z infekcją zatok, także mam doświadczenie z lekką chorobą- pani doktor zleciła badania, bardzo sympatyczna i uprzejma, wyprowadziła mnie z tego bez antybiotyków, na czym bardzo mi zależało.
Opinia dodana przez: Ada

lekarz Renata Kupis

Lekarz rodzinny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ANET-MED" Centrum Medyczne Aneta Grzegorczyk-Gabinet Zabiegowy
ulica Zabłockiego 1
41-219 Sosnowiec

Kiedyś chodziłam do Pani Doktor i bardzo ciepło ją wspominam.Przede wszystkim jest kompetentna i dociekliwa. Robi potrzebne badania i szuka przyczyny choroby,a nie kombinuje jak niektórzy,żeby tylko nie dać skierowania.Oprocz tego jest również miła,sympatyczna i nie wywyższa się jak większość lekarzy.Szkoda,że po przeprowadzce nie spotkałam już takiego lekarza.W sumie to wcześniej też nie.Polecam Panią Doktor z całego serca

lekarz Joanna Pakuło-Gogol

Samodzielny Publiczny Zakład Opiki Zdrowotnej w Łapach
ulica Korczaka 23
18-100 Łapy

Szanowna Pani Doktor jest wybitna w słuchaniu pacjenta, co jest niezwykłe w szeroko pojętej opiece zdrowotnej z jaką miałem do tej pory do czynienia. Szeroko wykracza poza kompetencje lekarza pierwszego kontaktu, będąc często wybitnym specjalistą na pierwszej linii. Szczerze polecam, opieka o jakiej można normalnie tylko pomarzyć, jaką widzi się w amerykańskich filmach. Aparycja, wdzięk i anielski charakter dodaje dodatkowej jakości każdej wizycie u Pani Asi
Opinia dodana przez: Boguś

lekarz Izabela Kononowicz-Odutayo

Lekarz rodzinny

Zakład Opieki Zdrowotnej "PANACEUM"
Juliana Krzyżanowskiego 1
75-328 Koszalin

Wspaniała pani doktor,spokojna,niesamowicie sympatyczna,profesjonalna,bardzo szczegółowa❤️ Kompleksowo podchodzi do pacjenta.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Ewa Kupś-Kaczmarek

Przychodnia Opalenica
Powstańców Wielkopolskich 1a
64-330 Opalenica

Świetny lekarz.Kilkanaście lat temu uratowała mi życie. Długo się czeka,ale warto.Każdy jest traktowany indywidualnie, wszystko wytłumaczy. wszystkim polecam

lekarz Cecylia Kwabiszewska

Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Praktyka Lekarza Rodzinnego" Cecylia Kwabiszewska
Bydgoska 4
87-140 Chełmża

życzę wszystkim takiej opieki,personel przemiły a pani doktor każdego pacjenta traktuje jakby był najważniejszy na świecie pełna ciepła,optymizmu i profesjonalizmu.dzieci ją uwielbiają.polecam;;;;;;;;

dr Andrzej Święcicki

Lekarz rodzinny, Pediatra

irydolog
ul.Chociszewskiego 25/1

Byłam z dzieckiem u wielu lekarzy, ale Pan dr Święcicki to pierwszy lekarz, który słucha. Jest bardzo uważny, cierpliwy. Wszystko szczegółowo wyjaśnia. Uspokaja. A metody leczenia są naprawdę zadziwiająco skuteczne. Nie mogę więc zrozumieć, dlaczego homeopatia ma tylu przeciwników.Pan Doktor codziennie ma dyżury telefoniczne. W czasie choroby dziecka Pan Doktor jest w stałym kontakcie. To naprawdę niespotykane i bezcenne. Jestem mu ogromnie wdzięczna

lekarz Tomasz Dąda

Angiolog, Internista

Wiśniowa 16
27-600 Sandomierz

Doktor Dąda godny zaufania ,rzetelny wszystko wytłumaczy bardzo sympatyczny nie pierwszy raz korzystam i nie zawiodłam się ma bardzo dobra opinie jako lekarza z powołania i to prawda polecam
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Katarzyna Dejneka

Lekarz medycyny pracy, Radiolog

Katarzyna Dejneka
Ul. Barcicka 33

Lekarka godna polecenia. Usg brzucha było zrobione dokładnie z informacją co dalej zrobić i gdzie zrobić operacje.Polecę na pewno rodzinie i znajomym.

dr Alina Podlaszewska

Spokojna 1
89-430 Kamień Krajeński

Mam 36 lat. Borykałem się z bólem biodra. Ćwiczyłam skutecznie do pewnego momentu, granicy i tu już nie wiedziałam jak sobie radzić dalej. Niewielki ból, ale jednak pozostał. Byłam u Pani doktor na zabiegu. Już po pierwszej wizycie biodro, odcinek lędźwiowy przestał mnie bolec. Skuteczna, miła, profesjonalna. Poświęci pacjentowi tyle uwagi i czasu ile potrzepuje. Serdecznie polecam.

lekarz Małgorzata Lipiarz

Lekarz rodzinny, Pediatra

ulica Brzoskwinia 197
32-084 Liszki

Najlepszy pediatra, do którego można mieć pełne zaufanie. Lekarz z powołania, lubiący dzieci i swoją pracę, empatyczna, cierpliwa, spokojna. Bardzo dokładne badanie i wywiad, konkretne i jasne zalecenia. Pani Doktor już nie pracuje w Anglii i jest dostępna przez cały miesiąc, dla nas rodziców to super. Ceny wizyt umiarkowane, a wręcz niewielkie zważywszy na to ile się dostaje w zamian.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Bogdan Łopaciński

Internista, Lekarz medycyny pracy

Samodzielny Szpital Wojewódzki im Mikołaja Kopernika w Piotrkowie Trybunalskim
ulica Rakowska 15
97-300 Piotrków Trybunalski

Pan Doktor jest niezwykle kompetentnym lekarzem. Poznałem go przez Luxmed. Świetne rozpoznania choroby, ujmująca empatia, właściwe leczenie. Niczego nie bagatelizuje u pacjenta, bardzo szybko reaguje kierując na specjalistyczne badania. Bardzo pomógł mi przy Covidzie.
Opinia dodana przez: Marek Kołodziejczyk

lekarz Agnieszka Miłek

ulica Jagodowa 16
55-080 Smolec

Z całego serca polecam panią Agnieszkę. Jest bardzo empatyczna, zawsze uśmiechnięta i tworzy przyjazną atmosferę podczas wizyty. Poświęca pacjentowi dużo czasu, uważnie słucha i wszystko jasno tłumaczy, bez pośpiechu. Dzięki temu można poczuć się spokojnie i naprawdę zaopiekowanym.
Opinia dodana przez: Kacper

lekarz Agata Ciesielska-Kondys

Internista, Lekarz medycyny pracy

al. Zwycięstwa 4 lok. 8
41-200 Sosnowiec

...jest pani super Agato...Bardzo mi pani pomogła i jestem strasznie zadowolony z wizyty u pani....pozdrawiam serdecznie....Darek...

lekarz Janina Makara-Tabolicz

06-400 Ciechanów

Nie znam bardziej empatycznego lekarza . Pod każdym względem oceniam go najwyższej . Wiele razy pomogła nam choć nie musiała . Jej pomoc nie ograniczała się tylko do diagnozy i wypisywania recept . Wkraczała w sferę logistyczną : organizacja karetki czy wizyta pielęgniarki w domu chorego w celu podania zastrzyku . Dla mnie super kekarz
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Dorota Jazgarska-Orzeł

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Bardzo miła Pani Doktor. Poświęciła mi dużo czasu. Badała bardzo dokładnie. Dziękuję i bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Alina

Katarzyna Paczek

Medycyna estetyczna, Lekarz rehabilitacji ruchowej

Centrum Holymed

Po długim zastanawianiu się wreszcie zdecydowałam się na botoks czoła i kurzych łapek. Doktor mi wszystko wyjaśniła, powiedziała jaki będzie efekt i ile się utrzyma wygładzenie zmarszczek. Dzisiaj nie wyobrażam sobie mojej twarzy bez botoksu, a znajomi wreszcie mówią, że się uśmiecham i nie jestem już taka naburmuszona!!! Nigdy nie byłam, to te zmarszczki nadawały mi taki wygląd. SUPER LEKARZ! Dziękuje za opiekę.

lekarz Marta Bobryk

ul. Piaskowa 3C/8
72-010 Police

Uwielbiam wizyty u Pani doktor. Zawsze z najwyższą starannością podchodzi do pacjenta, instrukcje i plan leczenia zawsze jest jasny i co najważniejsze skuteczny. Pani Marta zawsze jest sympatyczna, a atmosfera w gabinecie przyjemna. Polecam
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Agnieszka Pankowska

KB Medica Lekarska Poradnia Dietetyki Klinicznej i Sportowej
ul. Powstańców Warszawy 11B
05-500 Piaseczno

Najlepszy lekarz, na jakiego do tej pory trafiłam. Lekarz z powołania. Serdeczna, miła, empatyczna a przy tym bardzo kompetentna. Często trzeba długo czekać w kolejce, ale zawsze warto, bo pacjent nie jest jak przedmiot na taśmie, tylko czuje się zaopiekowany i wysłuchany!