lekarz Piotr Hadała

694 A
36-052 Nienadówka

Od lat ja i moja rodzina korzystamy z opieki medycznej w ramach "lekarz rodzinny" Piotr Hadała to profesjonalista, zawsze gotowy do udzielenia pomocy nie tylko w ramach wizyty w Przychodni, ale też w domu pacjenta. Stawiane diagnozy są trafne; a przepisywane leki skuteczne. Nie uznaje barier "godziny pracy" - zawsze gotowy jest nieść pomoc przez całą dobę. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Piotr Przybylski

Chirurg dziecięcy, Lekarz medycyny ratunkowej

ul. Królewiecka 1A
87-800 Włocławek

Jestem pod wrazeniem serdecznosci i cieplego przyjecia w przyszpitalnej przychodni chirurgicznej we Wlocławku.Lekarz w pelni zaangażowany,kompetentny.

lekarz Anna Zawrzykraj

Samodzieln Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Przeworsku
Poniatowskiego 4
37-200 Rzeszów

Kiepsko. Przepisuje tylko antybiotyki i proszki, nie szuka odpowiedniej diagnozy, ciężko o skierowanie na badania.

lekarz Magdalena Ujazdowska-Kordys

Szpital MSWiA - Oddział Urologii
ul. ks. R. Markwarta 4-6
Bydgoszcz

Za bardzo to pani doktor nie angażuje sie w leczenie pacjenta. Grunt to wyjsć punktualnie z pracy do domu.

Marek Gretschel

Lekarz rodzinny, Pulmonolog

Aldemed
Sulechowska 4a ?/ Niepodległości
Zielona Góra

Pan Marek prowadził moje leczenie kilka lat. Kontrolował systematycznie przebieg leczenia. Dzięki niemu komfort w oddychaniu zdecydowanie się polepszył. Dodatkowo teraz rzadziej choruje niż przed leczeniem. Polecam i pozdrawiam. P.S. Astma

lekarz Dorota Waloch

Rehabilitant, Lekarz rehabilitacji medycznej

SZPITAL
ulica Medyczna 19
09-400 Płock

Pani doktór bardzo mi pomogła, bez niej nie byłoby mnie już na tym Bożym świecie albo byłbym kaleką. Dziękuję
Opinia dodana przez: Brajan

lekarz Elżbieta Gospodarek

gen. Zawadzkiego
46-050 Tarnów Opolski

Bardzo polecam! Leczy moja córkę, leczyła tez mnie jako dziecko i teraz jako osobę dorosłą. Jestem zadowolona.
Opinia dodana przez: Maja

Małgorzata Pławecka

Żwirki i Wigury 12/2
34-120 Andrychów

Nie polecam tym bardziej z małym dzieckiem. Zero zainteresowania ,mówię coś pani na temat dziecka pani nie słucha ewidentnie i przepisuje leki na coś czego dziecko nie ma . Plus przepisała za duża dawkę antybiotyku (niemowlakowi ) przepisała złe stosowanie osłonowego . Po czym dziecko zaczęło nam wymiotowac i ma podrażniony żołądek.

lekarz Dorota Knichał

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

AMBULATORYJNA OPIEKA SPECJALISTYCZNA BIOMED
ulica Piaskowa 15
59-700 Bolesławiec

Pani Dorota Knichal z oddziału wewnętrznego w Zgorzelec to lekarka, którą wyróżnia nie tylko wysoki profesjonalizm, ale przede wszystkim ogromna empatia i spokój. Z dużą uważnością podchodzi do pacjenta, dokładnie wyjaśnia przebieg diagnostyki i leczenia, odpowiada na pyt ania i rozwiewa wątpliwości. Dzięki jej zaangażowaniu i życzliwości można poczuć się bezpiecznie nawet w trudnym momencie choroby. Serdeczne podziękowania kieruję również do całego personelu oddziału wewnętrznego – pielęgniarek, pielęgniarzy i opiekunów …
Opinia dodana przez: Przemysław

lekarz Wiesława Kaczorowska

NZOZ "Primed" w Brześciu Kujawskim
ulica Sawickiej 10A
87-880 Brześć Kujawski

Pani doktor zawsze szybko i celnie trafia z diagnozą, empatyczna kompetentna a do tego serdeczna osoba, polecam !

lekarz Wojciech Klimczyk

Lekarz orzecznik ZUS

ZUS
Partyzantów 1
Sosnowiec

Bardzo rzeczowy, empatyczny lekarz, skrupulatny Dokładnie przegląda badania oraz udziela wyczerpujący informacji

lekarz Krzysztof Posadzy

Krystyny 2a
62-067 Rakoniewice

Nie polecam. Omijac tego Pana szerokim łukiem. Brak podejścia do pacjenta, człowiek dzwoni po pomoc a zostaję potraktowany z góry.
Opinia dodana przez: Gość

lekarz Edward Klasicki

Internista, Lekarz medycyny pracy

M.Konopnickiej 2C/72
57-500 Bystrzyca Kłodzka

Jest Ok, lubi pożartować, a poza tym fachowe podejście, polecam

lek. med. Sylwia Krzykawska-Figura

Lekarz sportowy, Ortopeda

Centrum Medyczne iMed24
al. Jana Pawła II 41f

Super Pani Doktor. Profesjonalne zabiegi medycyny estetycznej. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim

lekarz Aleksandra Florczyk

Przychodnia "ESKULAP"
Ojca Serafina Niedbały 20
63-200 Jarocin

Polecam wizytę u Pani Doktor A.Florczyk 👍 Bardzo miła, uprzejma i empatyczna osoba ,w pełni poświęciła swój czas na tłumaczenie choroby i leczenie. Podpowiedziała również gdzie najlepiej zrobić wszelkie badania. Rozmowa z Panią Doktor uwolniła mnie od stresu związanego z ewentualną chorobą, szukając jeszcze innych jej przyczyn . Dziękuję bardzo ⚘️

lekarz Beata Godlewska

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

NZOZ "Rodzina"
ulica Reymonta 60
44-200 Rybnik

Pani Doktor jest bardzo uprzejmą osobą, która zawsze pomoże jak tylko potrafi i jeszcze powie miłe słowo. Kompetentna i pracowita, do pacjenta podchodzi z przyjaznym nastawieniem i robi wszystko, żeby pomóc i wytłumaczyć. U nikogo innego nie spotkałam się z tak ciepłym podejściem do człowieka. Polecam.

lekarz Beata Wyremblewska-Lewandowska

NZOZ JAR-MEDIC
ulica Hallera 9
63-200 Jarocin

Po dłuższym leczeniu się u Pani doktor mogę z czystym sumieniem polecić Jej usługi.Nigdy nie zaobserwowałem zniecierpliwienia, oraz nadmiernego pośpiechu.

lek. med. Iwona Bartecka-Szarek

Internista, Lekarz medycyny pracy

Szkoda słów i czasu,żeby rozwodzić się tutaj nad niekompetencją pani doktor, jedyne co można rozsądnego zrobić to unikać
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Mirosław Zaleski

Majkowska 13a lok. 21
62-800 Kalisz

Można mieć zaufanie do badań jak i lecznictwa Lekarskiego. Można dodać duży plus w wiedzy medycyny w Kaliszu.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Marek Rypulak

Wojewódzka 17/14
25-536 Kielce

Takich lekarzy należy omijać z daleka. Jeśli ktoś chce się do niego wybrać to radzę się mocno zastanowić. Ta jedna gwiazdka w zaufaniu do kompetencji to mocno za dużo. Tak jak już piszą inni, to że jest niemiły, zdawkowo odpowiada na pytania, nie wyjaśnia nic, jeszcze bym przeżyła. Ale że tak się pomyli z diagnozą, że dziecko przyjmowało leki na kompletnie inną chorobę, że wylądowało po wizycie na drugi dzień, …