Pani dr nie zdiagnozowała u mnie zapalenia płuc. Zamiast antybiotyku czy też jakiegokolwiek leku na receptę zaleciła nagrzewanie i ziołowe specyfiki. Siedziałem u pani dr 40 min a wyszedłem z kartką A6 z „zaleceniami” bez pomocy. Kpina z pacjenta. Wizyta z 14:00 odbyła się po 18:00. Unikać jak ognia!!
Świetna, cierpliwa i kompetentna pani doktor. Od lat leczy mnie i całą moją rodzinę. Zawsze ma czas na dokładne zbadanie pacjenta na rozmowę i wytłumaczenie diagnozy. Jeśli trzeba bez problemu kieruje do specjalistów lub na badania.