AMBULATORYJNA OPIEKA SPECJALISTYCZNA BIOMED
ulica Piaskowa 15
Bolesławiec
Pani Doktor jest bardzo miła i kompetentna, jestem pacjentką od długiego czasu i polecam Panią Renate wszystkim koleżankom. Nigdy nie wyszłam od Pani doktor bez dokładnego wytłumaczenia wprowadzonego leczenia czy bez wyjaśnienia moich wątpliwości. Polecam, bardzo profesjonalny lekarz!
Przychodnia Osiedlowa
Starzyńskiego 6b
Bolesławiec
Uważam, że pani doktor to bardzo kompetentny specjalista. Gdyby nie jej interwencja, nie mogłabym pisać w tym momencie tej wiadomości. Z całego serca dziękuję za pomoc!
Życzę więcej pacjentów życzliwych na tym świecie, niż tylko tych roszczeniowych.
Pozdrawiam ;)
AMBULATORYJNA OPIEKA SPECJALISTYCZNA BIOMED
ulica Piaskowa 15
Bolesławiec
Pani doktor wpadła do przychodni w Osiecznicy spóźniona o pół godziny czyli o 8.30 Później z rozmów z pacjentami, okazało się, że to normalne!! Na dodatek pojawił się jakiś pan który pytał o to do której przyjmuje lekarz. I tu uwaga! Dostał odpowiedz, że do godzin opisanych na drzwiach ale lepiej żeby zaczekał gdyż pani doktor lubi wyjść dużo wcześniej i może jej pan nie zastać. Mój niepokój rósł z ...
Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
Bolesławiec
Nie zasługuje na miano lekarza, to jakieś mściwe indywiduum. Chciałem wyjaśnić czy paski do glukometru są refundowane. Wydzwaniała do NFZ-tu, ale nie uzyskała odpowiedzi, więc kazała mi iść do swojego lekarza (?). Po rezygnacji z pseudo-przychodni jaką jest BIOMED, nie wiadomo z jakiego powodu zemściła się wpisując w historii wizyt, że mam zaburzenia psychiczne i jestem pijakiem. BIOMED MILCZY.
Przychodnia Osiedlowa
Starzyńskiego 6b
Bolesławiec
Bardzo dobry specjalista i człowiek na właściwym miejscu.
Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec