Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Cegielna" w Inowrocławiu
ulica Cegielna 45a
Inowrocław
Empatia na najwyższym poziomie. Lekarz -Człowiek, ogromna wiedza idzie w parze z wysoką kulturą osobistą, diagnozy Pana doktora są zawsze trafne i dobrane leki bardzo skuteczne. Pan doktor nie zapisuje na wszytko antybiotyk jak niektórzy lekarze, Pacjenci Pana Doktora są Mu wdzięczni, odosobnione są opinie jak któraś poniższa, musiał pisać ktoś kto na pewno nie był pacjentem - taka postawa szerzy się w internecie.
Pan doktor potrafi też doskonale ...
Inowrocław
Najlepsza Pani Doktor.Jest to lekarz o wielkim sercu, wrażliwa, mila,uśmiechnięta. Do pacjenta podchodzi z wielka troskliwością i zrozumieniem.Jeśli trzeba to tłumaczy tak długo aż pacjent zrozumie zalecenia.Stawia trafne diagnozy . Polecam tą lekarkę.Receptę na powtórkę leków można uzyskać niemal od ręki.Przemiła obsługa pań z rejestracji i pielęgniarek.
Inowrocław
Pani doktor kiedyś była bardzo dobrym pediatra i lekarzem. Na chwilę obecną jest dramat. Najchętniej do wszystkich wysyłała by karetki cowidowe,a ja się pytam gdzie normalne leczenie ludzi przeziębionych nie mówiąc o zbadaniu pacjenta. Pani doktor powinna już iść na emeryturę,bo leczyć już nie potrafi.
NZOZ RODZINA Sp.z.o. o.
ulica Szklarska 1
Inowrocław
Cudowna pani Doktor zawsze pomocna i nigdy nie zostawi pacjenta bez diagnozy i leczenia dosłownie anioł a nie człowiek,miła, serdeczna,bardzo kulturalna i nigdy nie zdarzyło się że by ktoś odszedł z kwitkiem
"FARMA-MED" Kujawskie Centrum Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
ulica Gabriela Narutowicza 24
Inowrocław
Miałam dzisiaj wątpliwą przyjemność uzyskać teleporadę. Nie dosyć, że na rozmowę czekałam od 16 do 19,30, to jeszcze p. doktor okazała się osobą oschłą, niecierpliwą i całkowicie pozbawioną empatii. W ogóle nie interesowała się przebiegiem mojej choroby i przyjmowanymi przeze mnie lekami. Na moje próby określenia dolegliwości oświadczyła, że nie ma na to czasu bo czeka jeszcze 4 pacjentów. Wynik teleporady okazał się żaden. Jedyną radę jaką uzyskałam od p. ...
Zakład Karny w Inowrocławiu
Prezydenta Gabriela Narutowicza 46
Inowrocław
Totalny brak podejścia do pacjenta. Zero chęci pomocy, odsyłanie do innych lekarzy. Pani chyba minęła się z powołaniem. Nie polecam, brak profesjonalizmu. Strata czasu na wizyty.
"ARS MEDICA" Przychodnia Lekarska
ulica Średnia 5
Inowrocław
Najlepszy lekarz jaka w życiu spotkalam.Jest bardzo miła,kompetentna.Zawsze doradzi.Zna sie niemalże na wszystkim.Naprawdę godna polecenia.Szkoda,że odeszła z tej przychodni,bo teraz się lekarze zmieniaja i trzeba od początku im opisywac choroby.
PRYWATNA PRAKTYKA LEKARSKA JANUARY KACZMAREK
ulica Szymborska 35b