Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Specjalistyczna Praktyka Lekarska"
Mikołaja Kopernika 19
Piekary Śląskie
Bardzo fajny lekarz naprawdę z powołania , interesuje się pacjentem, pyta czy trzeba znieczulenie co nie zawsze się spotyka ... bardzo miły , uprzejmy i z poczuciem humoru oby jak najwięcej takich lekarzy !!!!!!
Piekarskie Centrum Medyczne- Poradnia nr 1
ul. Piłsudskiego 1
Piekary Śląskie
Dr.Huwer ma niezywkle cieple i spokojne podejscie do pacjeta.Zawszwe cierpliwe tlumaczy zawilosci choroby oraz metode leczenia.Jest bardzo skromna i uczciwa osoba. Oby takich wiecej.Dziekuje Panie Doktorze.
Przychodnia Rejonowa nr 5
Oświęcimska 36
Piekary Śląskie
Trafiłem do tego lekarza na USG z racji ból brzucha w okolicach miednicy. Od razu było widać, że mu się śpieszy, a jakby mógłby to by robił to usg w blokach startowych i z teczką w ręce. Pan doktor był średnio komunikatywny i mamrota ciągle tak, że nie dało się go zrozumieć. Nie wiem jak pielęgniarka, która siedziała dwa razy dalej w ogóle wiedziała co on mówi. Po wykonaniu typowego …
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
Piekary Śląskie
Pan dr nie sprawdził sie w moim przypadku jako internista poswiecil mi moze 5min podczas badania jedyne co zrobil to zajrzał do gardła i dal leki p/bolowe na gardło. Za tydzień nie bylam wstanie przełknąć i ledwo mówiłam dostalam antybiotyk od innego lekarza. No coz mimo dobrych opini na Pana temat moja niestety jest zdecydowanie inna.
PIEKARSKIE CENTRUM MEDYCZNE Sp. z.o.o. NZOZ Szpital Miejski- Oddział Gin-Poł
ulica Szpitalna 11
Piekary Śląskie
Ta pani minęła się z powołaniem chyba już dawno temu. Jest bezczelna i traktuje pacjentów jak gorszy sort bo niema wykształcenia medycznego. Obraża od tępych i chodzi po przychodni z papierosem oraz jest obrażona że w ogóle ktoś przyszedł ! Nie polecam tej pani bo nawet tego lekarzem nie idzie nazwać.
Rożdzieńskiego 34/11
Przychodnia Rejonowa nr 1