Najlepszy lekarz rodzinny na świecie!!! Leczy czwórkę naszych dzieci i nas a także znajomych i ich dzieci. Jest naszym lekarzem rodzinnym od 14 lat i nigdy Jej nie zmienimy. Pani doktor zawsze stawia trafne diagnozy i dobiera właściwe leki oraz sposób leczenia. Poza tym uwielbia dzieciaki a dzieciaki Ją :) Zawsze nam pomoże kiedy tego potrzebujemy. Polecam wszystkim ... chociaż wszyscy wiedzą, że jest naj, naj, najlepsza.
Przychodnia
6. Września 109
Starachowice
Byłam u tego człowieka w trakcie trzeciego poronienia gdyż jedyny lekarz w mojej przychodni jest jeszcze kolejne 10 dni na urlopie. Potrzebne było mi skierowanie które powinien dać ginekolog lub lekarz POZ. Na pytanie czemu na mnie krzyczy powiedziała, ze inaczej do mnie nie dociera. Powiedziała, ze nie będzie ze mną rozmawiać i mam wyjść z gabinetu. Poziom jej kultury i intelektu sięga dna.
Przychodnia
Kilińskiego 28
Starachowice
Wspaniała lekarka. Bardzo kompetentna. Umie zawsze doradzić, jak radzić sobie w chorobie. Zawsze stara się pomóc.
PZOZ STARACHOWICE
ulica Radomska 70
Starachowice
Nie umie wytłumaczyć przebiegu leczenia. Po wejściu do gabinetu iczekuje tylko i wyłącznie daniny. Inaczej pacjenta traktuje jak powietrze.
Cegielniana 17
Starachowice
Koszmarny "fachowiec". Po 20-stu latach opiekowania się Rodzicami, z lepszym lub gorszym skutkiem, w chwili gdy była naprawdę potrzebna uciekła, odmówiła zbadania pacjentki wymyślając swoją chorobę. Strach pani "dochtór" przed covidem okazał się być silniejszy niż powinność lekarska. Szkoda.
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Murarska 14