Tarnów

lekarz Marian Koperny

Lekarz medycyny pracy

ulica Długa 25/1
33-100 Tarnów

Dziękuję Panu Marianowi Kopernemu za 40 lat troskliwej opieki medycznej, trafne diagnozy, skuteczne leczenie, wsparcie, pomoc, życzliwość, i zrozumienie. Mam dziś 90 lat.
Opinia dodana przez: ELŻBIETA

lekarz Zbigniew Cholewa

Anestezjolog, Lekarz medycyny ratunkowej

33-100 Tarnów

Bardzo kompetentny i staranny w stawianiu diagnozy a także metodyki leczenia . W moim przypadku znaczna poprawe osiągnął po dwóch dniach od zastosowaniu metody systemu transdermalnego
Opinia dodana przez: jerzy47

lekarz Grzegorz Kowalewski

Ginekolog położnik, Ginekolog

ulica Słoneczna 32
33-100 Tarnów

Świetny lekarz ginekolog i wspaniały człowiek.Prowadził moją ciążę i dzięki temu mój synek urodził się zdrowy, choć miałam cukrzycę ciążową. Bardzo kompetentny,zleca wszystkie badania,godny zaufania,z poczuciem humoru.Polecam!!!

lekarz Małgorzata Barnaś

Hibnera 11a
33-101 Tarnów

Bardzo dobre i profesjonalnie odejście do pacjenta zawsze uśmiechnięta i życzliwa. Polecam z czystym sumieniem!! Od lat leczę dwójkę dzieci i nigdy nie zawiodłam się na wiedzy Pani doktor.❤️

lekarz Maria Skrabacz-Poręba

Lekarz medycyny pracy

ulica Słoneczna 32
33-100 Tarnów

Pani Doktor jest bardzo miła, uprzejma, fachowa, zaangażowana,zawsze wysłucha, wytłumaczy. Polecam z całego serca!! :-)
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Halina Armatys

Murarska 10B
33100 Tarnów

Jestem pacjentem Pani Doktor od wielu lat i jej opiekę lekarską oceniam bardzo dobrze. Jak u każdej osoby podchodzącej z sercem do swojej pracy,i z racji możliwego przemęczenia, i z racji wieku mogło jej się zdarzyć bardzo zasadnicze podejście do pacjentki, ale na pewno wynikało to z procedur i było to efektem troski. Stąd frustracyjne, publiczne wpisy uznaję w tym przypadku za bardzo krzywdzące.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Józef Wojnar

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

Sadowa 29
33-100 Tarnów

Do dzisiaj jestem pod wrażeniem wiedzy i doświadczenia Pana Doktora, który bezblędnie rozpoznał u mnie chorobę i skierował mnie tam, gdzie trzeba. Nawet lekarze, do których później trafiłem byli pod wrażeniem Jego kompetencji, że nawet specjaliści z ich dziedziny mają problemy z trafną diagnozą, a co tylko potwierdziły dodatkowe badania. Dzięki Doktorowi teraz cieszę zdrowiem i korzystam rozsądniej z życia. I nie zgadzam się z moim przedmówcą, że każdy lekarz …

lekarz Wacław Frączek

33-100 Tarnów

Przyszłam na wizytę z powodu ran w ustach, które do wizyty w większości ustąpiły. Zmiany wciąż wyczuwałam językiem, ale lekarz nie widział nic. Stwierdził brak podstaw do badania na obecność hpv w jamie ustnej. Powiedziałam, że mam świeżo zdiagnozowane hpv szyjki macicy z dysplazją, na co lekarz: „Każdy coś ma”. Powiedziałam, że chcę uniknąć konizacji i podejmę próbę zwalczenia wirusa, na co lekarz: „Nie pani pierwsza i nie ostatnia wymaga …
Opinia dodana przez: P

lekarz Krzysztof Figura

Lekarz orzecznik ZUS

ulica Kościuszki 37
33-100 Tarnów

Serdecznie polecam, lekarz jest kompetentny, stawia trafne diagnozy, a do tego jest bardzo uprzejmy.

lekarz Bassam Fahed

Powiatowa Stacja Pogotowia Ratunkowego
al. Matki Bożej Fatimskiej 2
33-100 Tarnów

Bardzo polecam. Super lekarz. Wszystko tłumaczy. Jest miły. Zawsze przyjmie. Byłem kilkanaście razy i zawsze pomógł. Do tego daje duże wsparcie mentalne. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Ziemowit

lekarz Urszula Budak-Niedojadło

Internista, Lekarz medycyny pracy

Gabinet Masażu i Fizykoterapii
Bema 5, 33-100 Tarnów
33-100 Tarnów

Tragedia. Na badaniach do pracy przy dworcu. Po 3/4 razy trzeba do niej iść bo ciągle coś nie tak. Ludzie na korytarzu już narzekali, więc nie tylko moje zdanie. Kiedy zapytałam się czemu nie ma zdjęcia prześwietlenia na komputerze, tylko ja muszę czekać 2h na wynik, odpowiedziała że to tak nie działa i my młodzi byśmy chcieli mieć wszystko na już. Ja mówię, że nie o to chodzi, ale mogli …

lekarz Józef Kogut

Tarnów