przychodnia
Łaska 43
Zduńska Wola
Pani Doktor to anioł. Wiedza, zaangażowanie, rozmowa. Pacjent nie czuje się numerkiem, ani kolejnym przypadkiem. Polecam
Pani doktor pracuje w ZUS tylko i wyłącznie po to, aby zabrać świadczenia ludziom którym ewidentnie się one należą. Po wejściu do gabinetu zostałem potraktowany przedmiotowo przy czym bez jakiegokolwiek wywiadu od razu lekarz przystąpił do "badania" płuc (które polegało na pomachamiu nielamże w powietrzu stetoskopem), co przy złamaniu kości jest nieco dziwną czynnością sprawdzającą sprawność. Wywiad został pominięty całkowicie, moja obecność w gabinecie została sprowadzona zmierzenia i zważenia. Życzę …
Zduńska Wola
Jestem mega zadowolony z Pani doktor Królak. Zawsze pomoże mi z problem z którym przychodzę. Nawet jeśli nie byłem tego dnia zapisany na wizytę to w nagłym przypadku pomoże bez problemu.
Zduńska Wola
Fantastyczny lekarz zarówno dla dorosłych jak i dzieci. Poświęca pacjentowi dużo czasu, dokładnie sprawdza historię choroby, ma świetny kontakt z małym dzieckiem, traktuje je jak osobę z którą można porozmawiać i zapytać o to jak się czuje. Nie przepisuje antybiotyków, gdy nie są niezbędne i zachęca do domowych sposobów leczenia. Czasem bardzo bezpośrednio potrafi wytknąć błędy w leczeniu, ale bardzo to doceniam.
gen. Dąbrowskiego 23
Zduńska Wola
odradzam bardzo ,omijac z dala ,juz nigdy nie zawitam do tej pani
Bogusławskiego 2/15
ulica Iwaszkiewicza 4f