Białystok

lekarz Joanna Pakuło-Gogol

Palmowa 22/99
15-795 Białystok

Szanowna Pani Doktor jest wybitna w słuchaniu pacjenta, co jest niezwykłe w szeroko pojętej opiece zdrowotnej z jaką miałem do tej pory do czynienia. Szeroko wykracza poza kompetencje lekarza pierwszego kontaktu, będąc często wybitnym specjalistą na pierwszej linii. Szczerze polecam, opieka o jakiej można normalnie tylko pomarzyć, jaką widzi się w amerykańskich filmach. Aparycja, wdzięk i anielski charakter dodaje dodatkowej jakości każdej wizycie u Pani Asi
Opinia dodana przez: Boguś

dr Jacek Brajczewski

Lekarz sportowy, Ortopeda

Humana Medica Omeda, Przychodnia Lekarska
Bema 2, Fabryczna 39
15-370 Białystok

Lekarz z dużym poczuciem humoru, dobre podejście do pacjenta. Minus- dosyć długie kolejki. Mimo wszystko szczerze polecam
Opinia dodana przez: Diana

lekarz Beata Bogusłowicz

Pułaskiego Kazimierza 109A/6
15-337 Białystok

Bardzo dobry lekarz.godny zaufania.bardzo dokładny. dba o pacjenta. zapewnia mu potrzebne badania.Szkoda ze wcześniej nie było u nas pani Boguslowicz. jak moje dzieci wciąż chorowały.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Leszek Minkiewicz

poradnia lekarzy rodzinnych
Pogodna 11D
15-950 Białystok

Wspaniala osoba,od tego zaczne.Przyjechal do domu do mojej 84 letniej matki ktora z natury nie cierpi lekarzy i jest bardzo trudna pacjentka. Swietnie rozmawial,rozladowal napiecie i dala sie zbadac. Umie diagonozowac i nie wprowadza paniki.Takich lekarzy trzeba nam wiecej ! Joanna

lekarz Krzysztof Sielawa

ul. Józefa Ignacego Kraszewskiego 11 A/17
15-024 Białystok

Profesjonalnie , konkretnie , uprzejmie . Skupia się głównie na problemie - tłumaczy zrozumiale . Polecam
Opinia dodana przez: jurek

lekarz Jarosław Madziarski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Siloe s.c.
Białystok ul. Raginisa Władysława 87/2
15-161 Białystok

Polecam z całego serca! Świetny lekarz z powołania. Bardzo uprzejmy, kompetentny, doświadczony. Już wielokrotnie pomógł mi i mojej rodzinie. Oby więcej takich wspaniałych lekarzy!

lekarz Magdalena Sawczuk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Na Berlinga"
gen. Zygmunta Berlinga 8
15-814 Białystok

Serdecznie polecam panią doktor! doskonale potrafiła zająć się moim chorymi dziećmi. Z całego serca dziękuję.
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Dariusz Kożuchowski

Anestezjolog, Lekarz med. paliatywnej

Antoniukowska 12 A/35
15-845 Białystok

Trzeba znać człowieka aby go oceniać, brak wiedzy i ostre języki mogą zniszczyć każdego. Polecam pójść do Domu Opatrzności Bożej na wolentariat na 3 miesiące. Pobyć z pacjentami, porozmawiać. Zobaczyć co kto robi. A potem proszę napisać obiektywną opinię. Wasze piekielne języki mogą was zgubić. A za kilka lat będziecie szukać ratunku, ratunek nie przyjdzie bo zniszczyliście opinię o dobrym fachowcu, znającym się na swojej pracy. Pamiętajmy nie oceniajmy książki …

lekarz Beata Czarnecka-Pytko

"B. LARSEN" Alicja Szafałowicz, Krzysztof Szafałowicz - Szpital
Bolesława Chrobrego 16A/2
15-057 Białystok

Nie wiem skąd takie złe opinie na temat Pani doktor... osobiście trafiłam do doktor przez przypadek bo jako pacjentka medicover nie wybierałam se lekarza bo ich poprostu nie znałam. Wizyta odbyła się z dzieckiem 6letnim w kiepskim stanie a dolegliwości zaczęły się dosłownie dzień wcześniej. Okazała mnóstwo empatii, zrozumienia, i dogłębnie zbadała z życzliwością, podejściem do dzieci. Podejrzewała co się dzieje ale wysłała na wymaz w celu potwierdzenia aby na …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Iwona Tribiłło

Internista, Lekarz medycyny ratunkowej

ul. Trawiasta 16/86
15-161 Białystok

Pani bardzo nieuprzejma, przyszłam z ogromnym bólem głowy, nie zleciła nawet podstawowych badań, wstyd. Nie polecam, drwiła ze mnie i uznała że nic mi nie jest. zero empatii
Opinia dodana przez: PAULINA

Marek Łuczaj

Szpitalny Oddział Ratunkowy z Pododdziałem Intensywnej Terapii i Punktem Podawania Cytostatyków
15-276 Białystok

Mialem okzacje byc "obsluzony" przez tego Pana. Pan doktor byl nie mily, nie sluchal tego ze zle sie czulem, byl gburowaty i arogacki. A nawet nie ruszyl sie z miejsca. Nic nie wytłumaczyl, nie pytal o objawy i zostalem wyrzucony z gabinetu. Na koniec odp mi ze zle dalej bede sie zle czul to mam 'isc do innego lekarza". Pan lekarz ma ewidenie problem z ego i mam nadzieje ze …
Opinia dodana przez: d

Elżbieta Rogulska

Lekarz medycyny pracy, Radiolog

GABINET MEDYCYNY PRACY I USG
15-540 Białystok

Nie ma czasu dla pacjenta, jest niemiła, cały czas podkreśla kto tu jest lekarzem, nie dopuszcza do głosu. Nie potrafi słuchać. Nie polecam !!!
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Wioletta Jedynasta-Kozłowska

Lekarz rodzinny, Pediatra

ulica Niedźwiedzia 69/110
15-531 Białystok

Bardzo słabe podejście do pacjenta. Bardzo nieuprzejma. Widać, że chodzi tylko o kasę a nie pomaganie ludziom w potrzebie

lekarz Marta Gała

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Rodzinna "MEDVITA" s.c.
Stroma 11/2
15-662 Białystok

lekarz Agnieszka Prokopiuk

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Białymstoku
ulica Poleska 89
15-278 Białystok