lekarz Magdalena Sawczuk

Lekarz rodzinny

2,3
2,8

Jedna wielka tragedia. Niekompetentna, wyniosła i najlepiej jakby pacjent przeprosił, że musiał przyjść. Nie polecam, a wręcz odradzam!!

Serdecznie polecam panią doktor! doskonale potrafiła zająć się moim chorymi dziećmi. Z całego serca dziękuję.

Leczę się u Pani doktor już 15 lat z małymi przerwami. Zawsze można liczyć na fachową pomoc. Może nie zawsze jest wylewna, ale nigdy się nie zawiodłem.

Maskara, pani dr niekompetentna nie potrafi wystawić skierowania na podstawowe badania, taka ta dzisiejsza profilaktyka, niepolecam stracony czas