{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Ginekolog

Ginekolog, Lekarz medycyny estetycznej

Family Med Care - Gabinety lekarskie i rehabilitacja
Kolejowa 1
35-073 Rzeszów

Na takiej wizycie jeszcze nie byłam, a mam ich za sobą sporo! Pan doktor zaskakuje ogromem wiedzy, którą posiada. Uświadomił mi rzeczy, o których wcześniej nie wspominał żaden inny lekarz. Zupełnie indywidualne podejście do pacjenta. Mówi jasno i na temat, dzięki czemu wszystko zrozumiałam i nie musiałam doczytywać w internecie, jak po wcześniejszych wizytach u innych lekarzy. Zapewnia 100% komfortu, dzięki czemu chce się do niego wracać. Co prawda dopiero …
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Dariusz Mazurczak

NZOZ Palomed 2
Kujawska 5
35-900 Rzeszów

Super lekarz , byłam mile zaskoczona po wczorajszej wizycie w szpitalu w Lesku na opiece nocnej . Widać , że pacjent dla tego lekarza jest bardzo ważny .
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Józef Arnold Fitowski

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska SP ZOZ w Rzeszowie
Langiewicza 4
35-922 Rzeszów

Bardzo dobry lekarz.Dokładnie i cierpliwie tłumaczy proces leczenia,przede wszystkim dzięki doświadczeniu i wiedzy już na pierwszej wizycie trafnie stawia diagnozę,bez problemu kieruje na wszystkie potrzebne badania. Pan Doktor oprócz tego,że jest świetnym fachowcem jest bardzo sympatycznym,godnym zaufania człowiekiem.Często wizyty lekarskie dla pacjentów są stresujące,Pan Doktor zawsze potrafi rozładować napięcie, dzięki jego spokojowi i przyjaznemu podejściu do pacjenta wizyta nie jest aż tak straszna :) Lekarz godny polecenia,który zasługuje na 5 …

dr n. med. Maria Łukasik-Brożbar

Lekarz rodzinny, Pediatra

MSWiA
ul.Krakowska
Rzeszów

Wspaniały człowiek i lekarz. Osoba, ktora od samego poczatku budzi zaufanie, poswieca uwage pacjentom, doradza, tłumaczy i kieruje dalej w razie potrzeby. Ogromna wiedza, pogoda ducha i zaangażowanie sprawiają, ze wracamy do Pani Doktor całą rodziną, jeśli zachodzi potrzeba. Niestety obecnie niewielu zostało takich lekarzy jak Pani Łuksik-Brożbar.

lekarz Andrzej Jamro

Zespół Przychodni MSW w Rzeszowie
ulica Krakowska 16
35-111 Rzeszów

Super lekarz pełne zaangażowanie poświęca cały swój czas nawet prywatny doradza pomoże rozmawia również z rodziną. Dzięki takim lekarzom jak pan doktor odzyskałam wiarę w służbę zdrowia.

lekarz Konrad Skolimowski

Lekarz rodzinny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SOKRATES"
ul. Bławatkowa 13
35-605 Rzeszów

Super Lekarz z wielka wiedza i powołaniem. Ma czas dla pacjenta i tłumaczy zawsze plan działania w chirobie
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Ewa Kozińska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Powstańców Listopadowych 19D
35-606 Rzeszów

Lekarz bardzo oddany pacjentom, zawsze pomoże, znajdzie czas. Leczy się u niej cała nasza rodzina i zawsze byliśmy zadowoleni. Nie robi problemów z badaniami. Dodatkowo jest po prostu przesympatycznym człowiekiem.
Opinia dodana przez: Jarek N

lekarz Anna Zawrzykraj

Samodzieln Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Przeworsku
Poniatowskiego 4
37-200 Rzeszów

Kiepsko. Przepisuje tylko antybiotyki i proszki, nie szuka odpowiedniej diagnozy, ciężko o skierowanie na badania.

lekarz Joanna Wróbel

Lekarz rodzinny

Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego " SŁONECZNY STOK"
Leska 1
35-505 Rzeszów

Wspaniały lekarz! Bardzo rzeczowa i konkretna, wiec co i jak leczyć. Duża wiedza i przede wszystkim dobre podejście do pacjenta, który czasem się boi, wstydzi i nie rozumie kwestii medycznych. Pomocna i dokładna.

Katarzyna Skręt

Lekarz medycyny pracy

Wojewódzki Ośrodek Medycyny Pracy
Hetmańska 120
35-078 Rzeszów

Stanowczo jeden z najlepszych lekarzy medycyny pracy. Pani doktor bada dokładnie i analizuje wszelkie narażenia występujące na danym stanowisku pracy. Nie jest to podbicie pieczątki pro forma jak to zwykło się robić, ale rzeczywiste sprawdzenie czy zdrowie pozwala na określoną pracę. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Barbara Surdej

Lekarz sportowy, Pediatra

ul. Kolorowa 12/12
36-021 Rzeszów

W 2022r Po złej diagnozie DR. Surdej dziecko( 2 lata )wylądowało mi z zapaleniem ucha z wyciekiem w szpitalu . Na kontroli z dziećmi gdzie starsza ma odruch wymiotny na syropy ( była informowana na wcześniejszych wizytach) dr.Surdej stwierdziła ,że jest to moja wina i " widocznie jest Pani złą matką" i wysyła nas do psychologia. Na moje pytanie iż przyszłam po poradę co mogę zrobić odpowiada ,że wychowała 2 …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Wacław Bazanowski