Z czystym sumieniem mogę polecić Panią doktor Ewę. To bardzo kompetentna i profesjonalna stomatolog, która potrafi stworzyć spokojną, bezstresową atmosferę podczas wizyty.
Polecam zdecydowanie Panią doktor oraz całą klinikę w której odbyło się moje 3 miesięczne leczenie wraz z wystawianymi implantami. Bardzo jestem zadowolony i gorąco polecam!
Pani dr Ewa Szantyr to wspaniała osoba i lekarz, duże doświadczenie i rewelacyjny kontakt z pacjentami. Bardzo dziękuję za metamorfozę mojego uśmiechu. Polecam z czystym sumieniem
Pani doktor to znakomita specjalistka, cała klinika na najwyższym poziomie, bardzo życzliwy personel. Dziękujemy za wspaniałą opiekę podczas całego procesu leczenia. Pozdrawiamy
Polecam serdecznie Panią dr Ewa Szantyr. Jest bardzo profesjonalna, dokładna i ma świetne podejście do pacjenta. Podczas wizyt wszystko spokojnie tłumaczy, dzięki czemu można czuć się naprawdę komfortowo. Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia, w końcu mogę uśmiechać się bez obaw, bo ząbki wyglądają pięknie.
Bardzo dziękuję pani doktor Ewie Szantyr oraz całemu zespołowi kliniki za ogromną pomoc w odzyskaniu pięknego i naturalnego uśmiechu! :)
Z calego serca polecam Pania doktor Ewe Szantyr. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor jest niezwykle profesjonalna, dokladna i jednoczesnie bardzo zyczliwa. Wszystko zostalo mi spokojnie i jasno wytlumaczone, dzieki czemu czulam sie komfortowo i bezpiecznie podczas leczenia. W gabinecie panuje mila atmosfera, a zabiegi wykonywane sa bardzo starannie i bez stresu.
Polecam Panią Doktor! Rewelacyjne podejście do pacjenta, leczenie moich zębów poszło bardzo sprawie a efekt dużo lepszy niż się spodziewałem, dziękuję
Polecam Panią doktor Ewę Szantyr. Znakomita specjalistka z super podejściem i dużym doświadczeniem w branży.
Pani doktor wzbudza zaufanie już od pierwszej wizyty. Jest rzeczowa, spokojna i skupiona na pacjencie, a cały przebieg leczenia przebiega bez stresu.