Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

Ginekolog położnik rtg usg rtg rtg rtg rtg rtg Łódź

lek. med. Katarzyna Kowalczyk-Amico

Ginekolog położnik, RTG

Nawrot 31

P.Amico miałam okazje poznac prywatnie-wspaniały człowiek a potem radziła mi "lekarsko"-idealny lekarz...prowadziła ciąze mojej psiapsiółki kt o pani doctor w samych superlatywach-cos w tym jest!
Opinia dodana przez: Mał

lekarz Joanna Gruszczyńska-Walczak

Piotrkowska 121/4

Godna polecenia,jako jedyna wpadła na co choruję,posiada wiedzę i jest na bieżąco z nowymi metodami,lekami. Jest dostępna,miła,kompetentna.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Agata Karowicz-Bilińska

Ginekolog położnik, RTG

Orchidea - Gabinety Specjalistyczne
Nowa 37

Dla mnie najlepszy lekarz. Empatyczna i zaangażowana, dokładnie przejrzała dokumenty i badania od poprzedniego lekarza, wszystko wytłumaczyła i poprowadziła mnie tak, że szybko zaszłam w ciążę. Wcześniej staraliśmy się 3 lata, bezskutecznie z masą stresu i wydanych pieniędzy. Cieszę się, że trafilam do p. Doktor bo teraz mogę się cieszyć moją cudowną córcią że zdrowej ciąży I zdrowego porodu dzieci Doktor Karowicz. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Wojciech Kazimierak

BRATERSKA 25

bardzo dobry lekarz poród przebiegł szybko i sprawnie. blizna po cc malutka. Polecam

lekarz Waldemar Lech

Andrzeja Struga 3

Nie polecam tego lekarza szczególnie kobietom wrażliwym, zestresowanym o swoje zdrowie. Nie mogę wypowiedzieć się na temat jego umiejętności medycznych, ale traktowanie drugiego człowieka pozostawia wiele do życzenia. Na pierwszej wizycie, PRYWATNEJ, pan zachowywał się w sposób bardzo arogancki i wywyższający. Na wstępie zwrócił uwagę, że powinnam zwracać się do niego "panie doktorze".... przy czym zrobił to w bardzo drwiący sposób. W ciągu pozostałych minut wizyty, mimo pozornego uśmiechu i …
Opinia dodana przez: Z