Białystok

Katarzyna Komaszyło-Spalińska

Gabinet okulistyczny
15-794 Białystok

Pani Doktor jest bardzo empatyczna, cierpliwa, wyjaśniła mi wszystkie aspekty choroby, a leczenie przyniosło oczekiwane efekty. Czułam się wysłuchana i bezpieczna. Kompetenta i bardzo życzliwa, swietny lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Danuta M

lekarz Mohamad Kilarji

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Białymstoku
ulica Poleska 89
15-278 Białystok

Świetny lekarz -profesjonalny, empatyczny i bardzo zaangażowany. Wszystko dokładnie wyjaśnia, poświęca pacjentowi czas i budzi pełne zaufanie. Zdecydowanie polecam.

dr n. med. Piotr Pierzyński

Ginekolog

Centrum Medyczne Q Medica Medicover
15-304 Białystok

Świetny lekarz! Wie, jak rozmawiać z pacjentką, aby jej nie krępować, a jednocześnie trafnie diagnozuje i skutecznie leczy. Empatyczny i miły, nie taktuje pacjentki lekceważąco. Naprawdę polecam!
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Piotr Wojskowicz

ulica Mickiewicza Adama 27/48
15-213 Białystok

Pan doktor operował moją mamę. Lekarz bardzo miły, kompetentny i rzeczowy. W trakcie pobytu w szpitalu dopilnował by mama miała konsultację z innymi potrzebnymi specjalistami i pomógł w planowaniu dalszego leczenia. Wspaniały człowiek i świetny fachowiec - polecam.
Opinia dodana przez: Piotr Piątek

lekarz Robert Kosmowski

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska SP ZOZ
ulica Lipowa 47
15-424 Białystok

Pełen profesjonalizm. Właściwe podejście do pacjenta. Człowiek z pasją i zaangażowaniem Każdy kto ceni sobie fachowe podejście medyczne powinien się umówić na wizytę.
Opinia dodana przez: Sebastian

dr hab. n. med. Adam Markowski

Gastroenterolog

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Pełen profesjonalizm, wizyta w miłej atmosferze. Rewelacyjna, bardzo pomocna Pani pielegranka asystująca Panu doktorowi przy kolonoskopii w Omedzie.

lekarz Anna Modzelewska

Diabetolog, Internista

ul. Młynowa 17/10
15-404 Białystok

Miejsca za mało na opisywanie. Trzeba sprawdzić osobiście, tak będzie najlepiej. Super lekarz, polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Bożena Nowowiejska

Pediatra, Pulmonolog

Dziecięcy Szpital Kliniczny
Waszyngtona 17
16-100 Białystok

Cudowny człowiek. Rewelacyjna lekarz. Cierpliwie i uważnie słucha rodzica, prawidłowo ocenia sytuację zdrowotną. Właśnie moja córka powraca "do siebie" po prawie dwumiesięcznym kaszlu. Podczas wizyty pomogła nam w ustaleniu natychmiastowej konsultacji laryngologicznej (krwawienia z noska). Na drugi dzień po wizycie telefonowała, by uzyskać informację co się dzieje z dzieckiem. Cieszę się, że wreszcie trafiłam na tak wspaniałą Panią doktor. Życzę jej dużo siły i zdrowia, bo dzieci takich prawdziwych lekarzy …

lekarz Elżbieta Król

ul. Wiejska 7/3
15-352 Białystok

Byliśmy u P doktor z niepełnosprawnym synem - 13 lat. 100% zadowolenia - profesjonalizm - bardzo dobre podejście do dziecka. Wszystko pięknie wyjaśnione i zasugerowane - będziemy keczyć syna u P. doktor.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Wojciech Naumnik

Internista, Pulmonolog

ulica Hoża 16
15-235 Białystok

Mój pierwszy kontakt z Panem Docentem nastąpił w Centrum Medycznym Nowe Miasto Osteo-Medic s.c. ul. Wiejska 81 - trafiłem ze skierowaniem pilnym. Po dwóch tygodniach głodówki , a w ostatnim tygodniu i bez przyjmowania płynów gdyż wszystko zwracałem , ze stanem zapalnym płuc w trakcie chemioterapii. W kolejce na umówione wizyty oczekiwało kilkanaście osób - jednak Pan Docent gdy zapoznał się z rozpoznaniem i widząc mój stan przyjął mnie niezwłocznie …
Opinia dodana przez: Jacek

dr n. med. Jerzy Łukaszewicz

Klinika Chirurgii Ogólnej i Endokrynologicznej
M. Skłodowskiej-Curie 24A
15-369 Białystok

Wspaniały lekarz, polecam z całego serca. Dziękuję za pomoc, za miłe słowa, za zabieg i opiekę. Mimo iż byłam pacjentem innego lekarza, doktor okazał mi najwięcej zainteresowania. To dzięki jemu i jego podejściu nie załamałam się, uśmiech towarzyszył mi na twarzy podczas doktora wizyt. Jeszcze raz dziękuję

lekarz Krzysztof Piekarewicz

Anestezjolog

Interhem Poradnie Specjalistyczne
Choroszczańska 24
15-732 Białystok

Bardzo jestem zadowolona z opieki Pana Doktora jak i zarówno pań pielęgniarek na oddziale, dostaję profesjonalną pomoc.

lekarz Władysław Tołopiło

Włościańska 94
15-199 Białystok

Kompleksowa osługa medyczna, rzeczowość, uprzejmość. Jest godnym polecenia lekarzem. Dobry tłumacz i słuchacz :) Serdecznie polecam Pana Doktora!

lekarz Marlena Chodorowska

ulica Poleska 89
15-278 Białystok

Cudowny lekarz! Ogromna wiedza, empatia i życzliwe podejście do pacjenta. Wszystkim szukającym profesjonalnej, troskliwej opieki serdecznie polecam.

lekarz Wioletta Pawlak-Zalewska

Szarych Szeregów 19/26
15-666 Białystok

Bardzo dziękuję za pomoc w lutym 2025 w Klinice Chorób Zakaźnych i Neuroinfekcji. Wdzięczna pacjentka - Bożenna Płońska
Opinia dodana przez: Bożenna Płońska

lekarz Marta Bartnicka

ulica Pileckiego 7/48
15-687 Białystok

Wspaniała Doktor. Niesamowite podejście do dziecka. Ogromna empatia. Jestem taka zadowolona ze podczas naszego pobytu w Polsce trafiliśmy właśnie na Panią Doktor! Polecam z ręką na sercu i tylko pozazdrościć takiej opieki pacjentom.
Opinia dodana przez: KG

lekarz Hanna Myśliwiec

Dermatolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. K. Dłuskiego Klinika Chorób Płuc i Gruźlicy
ulica Żurawia 14
15-540 Białystok

Bardzo polecam Panią Doktor, podejście do pacjenta na najwyższym poziomie ! Uprzejma, kompetentna, cierpliwie wysłucha i wszystko wytłumaczy. Wysoki profesjonalizm i doświadczenie!

lekarz Anna Lejko

Kardiochirurg

ulica Aleja Tysiąclecia Państwa Polskiego 10A/120
15-111 Białystok

Wspaniała, serdeczna Pani Doktor. Ma niesamowite podejscie do pacjenta. Dzięki temu, ze bardzo rzeczowo i przystepnie poinformowala mnie o operacji znacznie mnie uspokoila. Bardzo polecam i serdecznie dziekuje.
Opinia dodana przez: Adam Kawecki

dr Robert Hojden

Laryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "B. Larsen" Krzysztof Szafałowicz
Bolesława Chrobrego 16A/2
15-057 Białystok

Pan dr. Robert Hojden to wspaniały specjalista, uśmiechnięty, opanowany, pewny słuszności swojego leczenia, ma czas dla pacjęta, wysłucha go i wyczerpująco odpowie na nurtujące go pytania, spokój który od niego emanuje udziela się spiętym, podenerwowanym rodzicom. Pan dr. wykonał u Naszego syna zabieg usunięcia 3-go migdałka i drenaż uszu. Widoczna poprawa nastąpiła natychmiast po zabiegu. Syn odzyskał słuch! Powiedziałam do niego szeptem, a on usłyszał, mimo że wcześniej nie słyszał …
Opinia dodana przez: agnieszka

lekarz Krzysztof Matlak

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medycyny Estetycznej i Dermatologii Fundacji Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku
ulica Akademicka 3
15-267 Białystok

Dzięki operacji przeprowadzonej na moim sercu we wrześniu 2010 r. przez wspaniałych lekarzy - kardiochirurgów, Pana doktora FRANKA i Pana doktora MATLAKA oraz Panią Annę LEJKO ( wówczas jeszcze Adamczuk) - anestezjologa, ja już 16 rok cieszę się życiem i Rodziną, choć wówczas już wydawało się, że to "koniec"! Nie ma dnia, abym ICH z wdzięcznością i szacunkiem nie wspominał i nie ma słów, na wyrażenuie IM mojego wielkiego podziękowania …
Opinia dodana przez: Mieczysław