Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Białymstoku
ulica Poleska 89
Białystok
Świetny lekarz -profesjonalny, empatyczny i bardzo zaangażowany. Wszystko dokładnie wyjaśnia, poświęca pacjentowi czas i budzi pełne zaufanie. Zdecydowanie polecam.
Centrum Medyczne Q Medica Medicover
Białystok
Świetny lekarz! Wie, jak rozmawiać z pacjentką, aby jej nie krępować, a jednocześnie trafnie diagnozuje i skutecznie leczy. Empatyczny i miły, nie taktuje pacjentki lekceważąco. Naprawdę polecam!
Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska SP ZOZ
ulica Lipowa 47
Białystok
Pełen profesjonalizm. Właściwe podejście do pacjenta. Człowiek z pasją i zaangażowaniem Każdy kto ceni sobie fachowe podejście medyczne powinien się umówić na wizytę.
Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
Białystok
Pełen profesjonalizm, wizyta w miłej atmosferze. Rewelacyjna, bardzo pomocna Pani pielegranka asystująca Panu doktorowi przy kolonoskopii w Omedzie.
Dziecięcy Szpital Kliniczny
Waszyngtona 17
Białystok
Cudowny człowiek. Rewelacyjna lekarz. Cierpliwie i uważnie słucha rodzica, prawidłowo ocenia sytuację zdrowotną. Właśnie moja córka powraca "do siebie" po prawie dwumiesięcznym kaszlu. Podczas wizyty pomogła nam w ustaleniu natychmiastowej konsultacji laryngologicznej (krwawienia z noska). Na drugi dzień po wizycie telefonowała, by uzyskać informację co się dzieje z dzieckiem. Cieszę się, że wreszcie trafiłam na tak wspaniałą Panią doktor. Życzę jej dużo siły i zdrowia, bo dzieci takich prawdziwych lekarzy …
Mój pierwszy kontakt z Panem Docentem nastąpił w Centrum Medycznym Nowe Miasto Osteo-Medic s.c. ul. Wiejska 81 - trafiłem ze skierowaniem pilnym. Po dwóch tygodniach głodówki , a w ostatnim tygodniu i bez przyjmowania płynów gdyż wszystko zwracałem , ze stanem zapalnym płuc w trakcie chemioterapii. W kolejce na umówione wizyty oczekiwało kilkanaście osób - jednak Pan Docent gdy zapoznał się z rozpoznaniem i widząc mój stan przyjął mnie niezwłocznie …
Klinika Chirurgii Ogólnej i Endokrynologicznej
M. Skłodowskiej-Curie 24A
Białystok
Wspaniały lekarz, polecam z całego serca. Dziękuję za pomoc, za miłe słowa, za zabieg i opiekę. Mimo iż byłam pacjentem innego lekarza, doktor okazał mi najwięcej zainteresowania. To dzięki jemu i jego podejściu nie załamałam się, uśmiech towarzyszył mi na twarzy podczas doktora wizyt. Jeszcze raz dziękuję
Interhem Poradnie Specjalistyczne
Choroszczańska 24
Białystok
Bardzo jestem zadowolona z opieki Pana Doktora jak i zarówno pań pielęgniarek na oddziale, dostaję profesjonalną pomoc.
ulica Poleska 89
Białystok
Cudowny lekarz! Ogromna wiedza, empatia i życzliwe podejście do pacjenta. Wszystkim szukającym profesjonalnej, troskliwej opieki serdecznie polecam.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. K. Dłuskiego Klinika Chorób Płuc i Gruźlicy
ulica Żurawia 14
Białystok
Bardzo polecam Panią Doktor, podejście do pacjenta na najwyższym poziomie ! Uprzejma, kompetentna, cierpliwie wysłucha i wszystko wytłumaczy. Wysoki profesjonalizm i doświadczenie!
ulica Aleja Tysiąclecia Państwa Polskiego 10A/120
Białystok
Wspaniała, serdeczna Pani Doktor. Ma niesamowite podejscie do pacjenta. Dzięki temu, ze bardzo rzeczowo i przystepnie poinformowala mnie o operacji znacznie mnie uspokoila. Bardzo polecam i serdecznie dziekuje.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "B. Larsen" Krzysztof Szafałowicz
Bolesława Chrobrego 16A/2
Białystok
Pan dr. Robert Hojden to wspaniały specjalista, uśmiechnięty, opanowany, pewny słuszności swojego leczenia, ma czas dla pacjęta, wysłucha go i wyczerpująco odpowie na nurtujące go pytania, spokój który od niego emanuje udziela się spiętym, podenerwowanym rodzicom. Pan dr. wykonał u Naszego syna zabieg usunięcia 3-go migdałka i drenaż uszu. Widoczna poprawa nastąpiła natychmiast po zabiegu. Syn odzyskał słuch! Powiedziałam do niego szeptem, a on usłyszał, mimo że wcześniej nie słyszał …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medycyny Estetycznej i Dermatologii Fundacji Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku
ulica Akademicka 3
Białystok
Dzięki operacji przeprowadzonej na moim sercu we wrześniu 2010 r. przez wspaniałych lekarzy - kardiochirurgów, Pana doktora FRANKA i Pana doktora MATLAKA oraz Panią Annę LEJKO ( wówczas jeszcze Adamczuk) - anestezjologa, ja już 16 rok cieszę się życiem i Rodziną, choć wówczas już wydawało się, że to "koniec"! Nie ma dnia, abym ICH z wdzięcznością i szacunkiem nie wspominał i nie ma słów, na wyrażenuie IM mojego wielkiego podziękowania …