Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.
Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

Ginekolog rtg ginekolog rtg usg Gdańsk

lekarz Barbara Frankowska-Konopa

Ginekolog położnik, Ginekolog

Niepubliczny Zakład Opieki Środowiskowo-Rodzinnej "PULS-MEDIC"
Chałubińskiego 23

Do Doktor Basi chodzę już kilka lat i właśnie u niej prowadziłam ciąże. W gabinecie panuje bardzo komfortowa atmosfera i podczas rozmowy jak i badań czuć, że ma się do czynienia z człowiekiem, który zna się na tym co robi. Ponadto gdy miałam jakieś wątpliwości lub obawy Pani Doktor potrafiła wszystko wytłumaczyć i uspokoić. Pani Doktor to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Polecam wszystkim bardzo :-)
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Danuta Kardzis

Korzenna 2/4/6/B m3

Bardzo polecam. Do Pani Doktor chodzę od 27 lat i miałam wiele problemów zdrowotnych. Nigdy mnie nie zawiodła. Zawsze kompetentna, pomocna, życzliwa. Przy takim LEKARZU nie boję się chorować. Z pomocy Pani Doktor korzystają wszystkie moje znajome i razem życzymy sobie jak najwięcej takich lekarzy. Na razie znam tylko jednego.
Opinia dodana przez: Bożena

dr n. med. Dariusz Doering

al. Grunwaldzka 212

Witam , Jestem zachwycona , zarówno podejściem do mnie jako pacjentki jak i do mojej ciąży . Pełna kultura , miła atmosfera . Pan doktor dokładnie wszystko tłumaczy , odpowiada na pytania . Dodatkowo jest bardzo kompetentny i ma świetny sprzęt. Zostałam potraktowana wzorowo mimo , że nie jestem stałą pacjentką Pana doktora. Polecam każdemu z całego serca. Gabinet odwiedziłam dwa razy - raz w22 tc raz w 32 tc …
Opinia dodana przez: Gabrysia