Centrum Medyczne PZU Zdrowie Katowice
Uniwersytecka 13
Dr. K. Bochynka poznałem niedawno. Już podczas pierwszej wizyty wywarł na mnie pozytywne wrażenie ze swoim ciepłym, bezpośrednim i kompetentnym podejściem. A jako stary pedagog trochę znam się na ludziach. Uważam ,że jest lekarzem z powołania i chce pomagać ludziom dotkniętym chorobami. Odbiera prywatnie telefony lub oddzwania, gdy nie może odebrać. A to jest ważne. Mimo ,że nie przyjmuje już w mojej miejscowości to będę gościł u doktora tam ,gdzie …
Alex Alli-Balogun Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Połomińska 16
Polecam serdecznie . Jestem wieloletnią pacjentką .Niesamowity lekarz, kompetentny , dbający o dobro pacjenta. Zabiegi przeprowadzane są w bardzo miłej atmosferze i z dużą empatią. Robiłam korektę powiek oraz lifting twarzy . Na drugi dzień po zabiegu wyglądałam genialnie , nie było żadnych krwiaków a rany goiły się bardzo szybko . Efekt zabiegu jest bardzo zadowalający , korekta zrobiona jest przez Doktora Alexa z ogromnym wyczuciem i smakiem. Bardzo dziękuję …
Centrum Medyczne PROFMEDICAL
Szarych Szeregów 46
Bardzo dobry Chirurg ogólny.Wspaniałe podejście do pacjenta i wiedza jaką posiada jest naprawdę obszerna...Lekarz godny polecenia.
Avimed Katowice
Gliwicka 159
Lekarz który przy złym humorze nie pomoże, a nawet stwierdzi że pacjent "wymyśla" objawy. Wybrałem się do lekarza na USG zmiany podskórnej a na wizycie lekarz najpierw ponarzekał na dermatologa a później zaczął "badać". Zmianę która była pod skórą, dotknął w taki sposób że mam wrażenie, że nie chciał wyczuć XD. Opisując iż dolega mi ból, widać powiększenie lewej strony klatki względem prawej ( gdzie dosłownie miesiąc temu tego nie …
Centrum Medyczne PROFMEDICAL
Szarych Szeregów 46
Pan Dr. Mąka ma się za Boga na Olimpie na Oddziale Chirurgii w Szpitalu Onkologiczny na ulicy Raciborskiej w Katowicach. Uważa że ma prawo decydować o życiu pacjentów. Podważa decyzje podejmowane przez innych lekarzy szpitala o konieczności pilnego operowania pacjentów. Byłam świadkiem jak Pan doktor wyrzucił za drzwi pacjenta (bliskiego członka mojej rodziny) który od lekarza onkologa z przyszpitalnej poradni onkologicznej miał skierowanie w trybie DILO na zabieg chirurgiczny, celem …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej -"Luks Med."
ulica Ligocka 3/A
Centrum Medyczne Medicover Żelazna
Żelazna 4
Centrum Medicover Graniczna
Graniczna 54
NZOZ "G-MED" Leczenie i Diagnostyka Chorób Piersi
Barbary 21
Polecam z całego serca Pana doktora ! Miałem wykonaną biopsje, bardzo stresowałem się przed zabiegiem doktor zauważył ten fakt był bardzo empatyczny, uspokoił mnie i razem z świetną Panią pielęgniarką zagadali mnie z humorem bym lepiej zniósł procedurę Zabieg nie bolał praktycznie wcale :) Dziękuję za tak dobrą atmosferę i bezpieczeństwo które poczułem Pan doktor jest świetnym specjalistą :)
Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54
Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14
Polecam Pana Profesora całym sercem. Jest to wybitny specjalista, empatyczny człowiek i nigdy nikogo nie zostawi w potrzebie. W szpitalu w Zakopanem stworzył zespół profesjonalnych specjalistów, którzy dali szansę mojemu tacie. Nowotwór złośliwy przełyku. Mój tata był już po przejściach, wcześniej zachorował na glejaka mózgu, mimo to po miesiącu spędzonym w szpitalu wrócił do normalnego funkcjonowania i co więcej może normalnie jeść. Z całego serca dziękuję i życzę dalszych sukcesów.
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47
Szkoda że tylko 5 gwiazdek, bo Pan Aleksander zasługuje na 6+ To niespotykany na te czasy lekarz: kompetentny, cierpliwy ,życzliwy, z poczuciem humoru i można by tak długo, ale co najważniejsze rewelacyjny specjalista. Jestem po zabiegu usunięcia żylaków z nogi i polecam wszystkim tego super gościa- takie tylko opinie o nim słyszałam i potwierdzam. Dziękuję bardzo i życzę zdrówka Panu Doktorowi- 100 lat. Wdzięczna Pacjentka
GlivClinic Katowice
Rolna 18
Bardzo dobry proktolog. Zabieg usunięcia hemoroidów u pani doktor Żółkiewskiej uwolnił mnie od bólu.
Provita
ul. Żelazna
Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.
ulica Medyków 14
Trudno opisać w kilku zdaniach jak wspaniałym fachowcem oraz człowiekiem jest Pani Docent. Jej wiedza, doświadczenie i umiejętności są na najwyższym światowym poziomie. Podejmuje się leczenia tam, gdzie inni rozkładają bezradnie ręce. Pani Dr jest niezwykle empatyczna, pełna zrozumienia i cierpliwa, zarówno wobec pacjenta, któremu okazuje dużo wsparcia, jak i rodziny chorego. Niezwykły człowiek i lekarz, który potrafi pochylić się nawet nad ciężkim "przypadkiem". Dziękujemy i polecamy serdecznie!
"Stamed" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Karolinki 1
Bardzo uprzejmy, komunikatywny i kompetentny lekarz, godny polecenia, potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić.
epione
ul. piotrowicka 68 Katowice
Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze! Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej