Provita
ul. Żelazna
Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.
epione
ul. piotrowicka 68 Katowice
Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze! Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej
Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64
Bardzo dobry lekarz, wrażliwy człowiek profesjonalne podejście do pacjenta znakomity chirurg.Polecam wszystkim.
Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31
Czytam opinie i powiem krótko Pan profesor jest najlepszym oraz wybitnym specjalistą w swojej dziedzinie- zachowanie Pana profesora pozostawia wiele do życzenia to jest prawda. Lecz nie oceniam jego osobowości lecz wiedzę- URATOWAŁ ŻYCIE mojemu mężowi 10 lat temu- i to naprawdę się liczy .Pozdrawiamy Pana profesora serdecznie i dziękujemy za Pana wiedzę,
Kredytowa 17
Unikać tego lekarza szerokim łukiem!!!! Tylko mu pieniążki w głowie. Odmówił leczenia mojego brata... Żenada...
ulica Puchacza 6
Wczoraj bylam a wizycie u doktora- Arkadiusza Krupowies. Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Po dokladnym badaniu Pan doktor objasnil jak bedzie wygladal zabieg i sopkojnie , cierpliwie rozwiewał wszystkie moje wątpliwości. To świetny , kompetentny lekarz i fachowiec, a przy tym ciepło i życzliwie nastawiony do pacjentów. Szczerze polecam każdemu kto ma problemy z naczyniami i tętnicami - Hanna Jarzminska
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47
Pan doktor poświęcił mi sporo czasu. Przeprowadził badania, wszystko wyjaśnił, pokierował. Mam zaufanie do jego kompetencji. Wizyta odbyła się w ramach NFZ. Czekałam na nią około 1,5 roku i to jedyny minus. Polecam tego lekarza.
POLIS CLINIC Prywatna Opieka Lekarska Specjalistyczna Sp. z o. o.
1-go maja 88
Traktuje pacjenta jak zło konieczne. Badanie USG z wizytą to 3 minuty. Dopisuje do rozliczenia z NFZ badania których nie wykonał. Stanowczo odradzam tego "lekarza"
ulica Teatralna 8
Wielospecjalistyczna Poradnia Lekarska "Synapsis"
ulica Czerwińskiego 8-10
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laryngologia Janów Filia