ortopeda ortopeda ortopeda ortopeda chirurg-ortopeda ortopeda Kraków

{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg ortopeda
                                       dr n. med. Adam Zawojski

dr n. med. Adam Zawojski

Chirurg ortopeda

Centrum Medyczne Chabrowa
Chabrowa 29/1

Lekarz godny polecenia! Ma ogromną wiedzę. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta! Polecam w 100 %.

lek. med. Mariusz Urban

Lekarz sportowy, Ortopeda

Centrum Ortopedyczno-Rehabilitacyjne ARTROMED
ulica Reymonta 22

Właśnie wróciłam po wizycie u dr Urbana i jestem zachwycona jego podejściem do pacjenta. Pan dr wszystko dokładnie mi wytłumaczył, poświęcił mi dużo czasu i podniósł mnie na duchu. Pan dr jest doskonałym fachowcem a równocześnie jest sympatyczny, z dużym poczuciem humoru. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo

lekarz Dariusz Kotulski

Chirurg ogólny, Ortopeda dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Wysokiej klasy specjalista w chorobach ortopedycznych .Polecam. Postawił syna na nogi -dosłownie.Dziękuję.
Opinia dodana przez: Pawelch59@gmail.com

dr n. med. Paweł Skowronek

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Paweł Skowronek – Ortopeda Kraków
Kielecka 2

Dziekuje Panie Doktorze za operacje i opieke pooperacyjna. Kazdemy polecam oddac sie w rece Pana Doktora Skowronka. Jest fachowcem i bardzo mila osoba co bardzo stymuluje do wracania do sprawnosci. Potwierdzam ze zabieg wykonany Metoda Miss DAA r zeczywiscie pozwala po 2 tygodniach od operacji chodzic bez kuli , jezdzic na rowerku stacjonarmy i prowadzic samochod. Oczywiscie nalezy zachowac szczegolna ostroznosc. . Podkreslam ze dr Pawel Skowronek jest prekursorem tej …

lekarz Witold Pokrowiecki

Chirurg ogólny, Ortopeda

Wykonuje Opinie Lekarskie, które są bardzo dobre i rzetelne. Ja dzięki takiej opinii dochodziłam odszkodowania po ciężkim wypadku.

dr Marian Chrobot

Ortopeda, Chirurg urazowy

Wizyta u ortopedy marcina w szpitalu w miechowie. Kolano boli od 2 lat po kontuzji. Stwierdził, że nic mi nie jest, nie potrzebuję ani diagnozy ani leczenia, nie zlecił żadnych badań, dosłownie nic się nie dowiedziałem. Usłyszałem, żeby z byle kontuzją nie przychodzić do szpitala. Nie polecam, z takim podejściem tylko zaszkodzi ludziom
Opinia dodana przez: Łukasz

dr n. med. Paweł Sosin

Ortopeda, Chirurg urazowy

os. Urocze 2

Unikać z daleka! Zero uprzejmości, nie odpowiedział nawet ,,dzień dobry", a potem miał pretensje, że nie przedstawiłam się z imienia i nazwiska na wejściu i nie wie z kim ma doczynienia. Podczas wizyty nie chciało mu się wykonać USG i zbagatelizował problem. Zalecił rozgrzewanie bolącego miejsca, jednak po informacji zwrotnej, że po rozgrzaniu było gorzej i ból był dużo silniejszy powiedział ,,to jednak nie" i na tym wizyta się zakończyła. …
Opinia dodana przez: Aneta