Filtruj terminy

lekarz Artur Gromadziński

Chirurg onkolog, Chirurg plastyczny

Gromadziński Zespół Medyczny
ul. Falista 4a/12n

Wspaniały lekarz i miejsce. Dobra, profesjonalna opieka i wykonanie. Komunikacja i informacje bezbłędne. Super.
Opinia dodana przez: Gosia
                                       dr n. med. Piotr Nowaczyk

dr n. med. Piotr Nowaczyk

ul. Garbary 15

Dziękuję Panu dr za opiekę i przeprowadzenie operacji . Pan dr to miły ciepły człowiek cieszę się że do Pana trafiłam jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Wieslawa

lekarz Cezary Łoziński

Wielkopolskie Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
Garbary 15

Rzeczowy konkretny najlepszy specjalista !!!! Zespół w szpitalu , Pani Wrzesien cudowni!!! Szczerze polecam...juz tylko kontrole mi pozostały ..Barrett usuniety!!!!! to jedyny specjalista w tym przypadku!!!Dziekuje
Opinia dodana przez: Arleta

lekarz Mohsen Nasher

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Wspaniały lekarz z powołania.Zostalam od razu otoczona opieką guz, piersi szybko usunięty .Człowiek o wielkiej kulturze i wysokich kompetencjach. Dziękuję za wszystko
Opinia dodana przez: Ewa.K.

lekarz Witold Kycler

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

DR WITOLD KYCLER TO NAJLEPSZY LEKARZ. PROFESJONALISTA W KAŻDYM CALU. W KONTAKCIE.Z PACJENTEM ZAWSZE PEŁEN EMPATII I CIERPLIWOŚCI. LEKARZ GODNY POLECENIA.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Janusz Wasiewicz

Garbary 15

4 operacje (jelito grube usunięcie nowotworu,wyłonienie a póżniej usunięcie stomii,przepukliny) Super fachowiec,wielkie serce dla pacjentów.Uratował mi życie .Dziękuję.
Opinia dodana przez: Krzysztof
                                       dr n. med. Aleksander Niziołek

dr n. med. Aleksander Niziołek

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Chciałabym z całego serca podziękować Panu doktorowi A.Niziołkowi – wybitnemu chirurgowi onkologowi i proktologowi – za profesjonalizm, empatię i niezwykłe zaangażowanie. Już od pierwszej wizyty czułam, że trafiłam w najlepsze ręce. Pan doktor nie tylko szczegółowo wyjaśnił diagnozę i plan leczenia, ale przede wszystkim traktował mnie z ogromnym szacunkiem i zrozumieniem. Dzięki jego opiece czułam się bezpiecznie na każdym etapie leczenia. To lekarz z powołania – z wyjątkowym podejściem do …
Opinia dodana przez: Agnieszka Wierzbicka

lekarz Jacek Brzeziński

Garbary 15

Ogólnie biorąc pod uwagę wcześniejsze wizyty u innych specjalistów w Polsce i za granicą mam negatywne podejście do lekarzy, gdyż za każdym razem trafiałam albo na niekompetentne osoby, lub takie, które chciały mnie szybko zbyć i zakończyć wizytę. Po konsultacji u pana doktora Jacka Brzezińskiego jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że prawdziwi lekarze z powołania jednak istnieją. Otrzymałam rzetelne i fachowe odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania. Podczas wizyty wspierała mnie również …
Opinia dodana przez: Wioleta

dr n. med. Arkadiusz Spychała

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Lekarz z powołania, kompetentny , otwart , szczery, skromny, poświęcający czas pacjentowi, cudowny czlowiek. Z nim trudne chwile mogą być łatwiejsze , psycholog z świetnym podejściem. Polecam ,!!
Opinia dodana przez: Zofia

lek. med. Grzegorz Urbański

Centrum Medicover Malta
Abpa. A. Baraniaka 88

bardzo pracowity lekarz, kompetentny,odpowiedzialny,opiekuńczy,czasem w nie najlepszym chumorze jak każdy z nas, polecam i oby takich lekarzy było jak najwięcej.

lekarz Honorata Stadnik

TERMEDICA
ul. Chrobrego 101

Dziękuję z całego serca za uratowanie życia mojego Taty. Wspaniały i oddany pacjentowi Lekarz. Pani Doktor znakomicie przeprowadziła operacje przepukliny roztworu przelykowego u mojego 78 letniego taty i mimo wielu obciążeń zdrowotnych i bardzo dużego ryzyka podjęła się tego zadania. Sprawy nie ułatwiała zakrzepica nogi nabyta od wkłucia centralnego z innego szpitala. I na to Pani Doktor znalazła rozwiązanie. Jestem pełen podziwu wiedzy, umiejętności i serca wkładanego w leczenie pacjentów. …
Opinia dodana przez: Pawel

lekarz Michał Kubaszewski

Garbary 15

Niestety użyta u "doktora " moim zdaniem porażka . Poszłam z problemem a usłyszałam że wszystko może się zdarzyć i kontrol za trzy miesiące . Udałam się po pomoc a nie otrzymałam jej . Moim zdaniem szkoda czasu na taką dziwną wizytę .... Najdziwniejsze jak dla mnie było to iż pan doktor nie miał rękawiczek choć były na wyciągnięcie wzroku . Nie polecam
Opinia dodana przez: Anna Sabina

lekarz Bohdan Kaczmarczyk

Medicor
ul.Za Groblą 3/4

lekarz Sylwia Grodecka-Gazdecka

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Długa 1/2

lekarz Maria Czub-Świerczek