ortopeda ortopeda ortopeda ortopeda Warszawa

lekarz Waldemar Przybysz

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

NZOZ Medycyna Dziecięca. Poradnia Lekarzy Specjalistów

Wspaniały lekarz miły i konkretny w tej chwili leczy moją córką w Otwocku dziękuję Panie doktorze. Oraz podziękowania całemu personelowi jak i innym lekarzom .
Opinia dodana przez: Natalia

dr Maciej Uchowicz

Centrum Medycyny Sportowej

Lekarz godny polecenia.Świetny specjalista,pomocny i zaangażowany.Fantastyczne ludzkie podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: marek sawczuk

dr n. med. Marcin Bonikowski

Ortopeda dziecięcy, Traumatolog

Centrum Medyczne Twoje Dziecko
Lanciego 19 lok 126

Czekamy na pozytywne zakończenie naszego problemu. Podjęliśmy leczenie podwichniecia stawu biodrowego.
Lekarz bardzo miły, uprzejmy i pomocny. Nie traktuje pacjenta jako petenta lecz jako człowieka. Wysłucha dokładnie oraz odpowie na każde pytanie. Polecam absolutnie.

lek. med. Wojciech Białowąs

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Linmed Rehabilitacja
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 99

Trzy lata temu miałam operację kręgosłupa, którą wykonał dr Białowąs i po której kręgosłup mam jak nowy. Byłam trzy razy na kontroli pooperacyjnej i wszystko jest w porządku. Polecam pana doktora wszystkim znajomym mającym problemy z kręgosłupem.
Opinia dodana przez: Lena Dziadkiewicz

dr n. med. Krzysztof Mozol

Chirurg dziecięcy, Ortopeda dziecięcy

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Dr Mozol to bardzo dobry specjalista. Jest cierpliwy i zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia. A przede wszystkim ma trafne diagnozy i dobrze dobiera lekarstwa.
Opinia dodana przez: Mama Adasia

lekarz Tomasz Jędral

Limanowskiego 11/79

Znakomity lekarz, wnikliwy, bardzo dokładny, z niesamowitą wiedzą ale też cudownym podejściem do pacjenta. Trafiłam do dr Jędrala z 73-letnią mamą, która po upadku skarżyła się na bardzo silne bóle biodra i pośladka. Dr Jędral zrobił najpierw usg, wszystko dokładnie tłumaczył i pokazywał na ekranie, dał skierowanie na tomografię i żeby nas uspokoić zaproponował żeby przyjechać z samą płytą (na opis trzeba było czekać przez weekend). W ramach tej pierwszej …

lekarz Jan Dudek

Chirurg ogólny, Ortopeda

Przychodnia wielospecjalistycznej opieki ambulatoryjnej
Puławska 424

wspanialy lekarz ,duza wiedza zawodowa ,nie wspominajac o uprzejmosci.

dr Dariusz Szydłowski

ul. Patriotów 110/20a

Bardzo kompetentny, dociekliwy, bardzo uprzejmy, poważnie taktujący pacjenta, odpowiedzialny - godny polecenia

lek. med. Paweł Nosarzewski

Zespół Przychodni Specjalistycznych PRIMA
ul. Nowogrodzka 84/86, II piętro (winda)

Pan doktor Paweł w 2008 roku przeprowadził u mnie bardzo trudną i ryzykowną operację 2 etapową skoliozy neurogennej obustronne skrzywienia 140 stopni wynikające z MPD i nieprawidłowego leczenia poprzedniego lekarza trafiłam do Pana doktora w stanie zagrożenia życia w ciągu 6 tygodni znalazłam się na bloku operacyjnym skolioza została zmniejszona o 100 stopni a to jest bardzo dużo. Pan doktor to świetny specjalista pełen profesjonalizm opiekuńczy codziennie Przychodził po kilka …
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Sławomir Święcicki

Fabryczna 11/10

Lekarz kompetentny, cierpliwy, tłumaczy pacjentowi problemy. Podczas wizyty czułam, ze koncentruje się na moich problemach. Chętnie wrócę, gdy zaistnieje potrzeba.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Adam Łazarski

Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1

Pan Doktor Adam Łazarski to wybitny specjalista, którego mogę polecić z pełnym przekonaniem. Od pierwszej wizyty spotkałam się z dużym profesjonalizmem, rzetelnym podejściem do problemu oraz empatią. Doktor bardzo dokładnie przeprowadził wywiad, skrupulatnie zbadał i szczegółowo wyjaśnił możliwe przyczyny dolegliwości oraz plan leczenia. To, co szczególnie zasługuje na uznanie, to cierpliwość i zaangażowanie – Pan Doktor odpowiada na wszystkie pytania, tłumaczy w prosty i zrozumiały sposób, a przy tym stwarza …

dr Łukasz Buczyński

ul.barska

Jestem pacjentką Przychodni Arnika w Starych Babicach.Doktór Łukasz Brodziński jest taki jakim powinien być lekarz w obecnym czasach; komunikatywny , kompetentny, wzbudzający zaufanie, tłumaczący na czym polega schorzenie oraz terapia. Poleciłam go swojej przyjaciółce.Jolanta Jach

lekarz Marta Burbul

DORMED Centrum Zdrowia Rodziny - Strumykowa
ul. Strumykowa 40 A

LEKARZ WIDZĄCY PACJENTA PODMIOTOWO - NIE JAKO PRZYPADEK CHOROBOWY. Do mojego problemu - poluzowanie trzpienia endoprotezy biodra - Pani Doktor podeszła z pełnym zaangażowaniem aż do ustąpienia problemu. Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR!!!!!
Opinia dodana przez: Jan

dr Piotr Chomicki-Bindas

Klinika Rehabilitacji Sportowej Ortoreh
Solec 18/20

Doskonały fachowiec. Profesjonalne podejście do pacjenta. Lekarz z powołania - nie jest nastawiony na kasę. Miałem u dr Chomickiego zabieg artroskopii oraz rekonstrukcji więzadeł stawu skokowego. Gdy dowiedziałem się, że muszę poddać się zabiegowi pojawił się strach, ale po doskonałym wytłumaczeniu, przez doktora, na czym polega uraz i jak będzie przebiegał zabieg - obawy zniknęły. W niecałe 1/2 roku po dość skomplikowanym zabiegu w pełni powróciła sprawność - nawet wróciłem …

lekarz Jan Kośmider

Ortopeda, Traumatolog

Wspaniały lekarz z dużym doświadczeniem. Zawsze chętnie i wyczerpująco odpowiada na wszystkie moje pytania. Poświęca na wizytach tyle czasu ile w danym momencie potrzeba, a nie przysłowiowe 5 minut. Bardzo kulturalny i przemiły człowiek.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Piotr Misiak

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Bardzo dobry lekarz. Dobry specjalista. ma świetne podejscie do pacjenta. Polacam wszystkim szukajacym ortopedy
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda
                                       lek. med. Michał Drwięga

lek. med. Michał Drwięga

Mirai Instytut Rehabilitacji
Wolska 96

Bardzo Miły Lekarz. Od paru lat zmagałem się z zniszczonym barkiem. Jeżdżąc po całej Polsce nikt nie chciał się podjąć tej operacji. Aż miałem wizytę z Panem Michałem. Po zrobieniu wszystkich wyników podjął się operacji dając nadzieję że będzie lepiej. Jestem już 4 miesiące po operacji, nie mam już problemu z barkiej na to co było wcześniej jest SUPER, Co prawda to jest jeszcze krótki czas ale czuję poprawę. Jako …
Opinia dodana przez: Jarosław

lekarz Wojciech Maciejewski

Stomatologia MM dent
ul. Strumykowa 35/lok. U 1

Z wielką przyjemnością stwierdziłem, że Pan Wojciech Maciejewski jest lekarzem z prawdziwego powołania i co jest super ważne, jest dobrym człowiekiem. Leczeniem jestem w pełni usatysfakcjonowany i jestem niezmiernie wdzięczny. Zbigniew Małowiecki
Opinia dodana przez: Zbigniew Małowiecki

lekarz Olgierd Strzelecki

Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8

Miałam skomplikowane złamanie bliższej nasady kości ramiennej. Doktor Strzelecki bardzo dobrze przeprowadził operację. Dzięki temu dzisiaj ruszam ręką. Gdyby mi nie pomógł, byłabym niepełnosprawna. Jestem bardzo wdzięczna, bo operacja się udała.