Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

Ginekolog położnik ginekolog onkolog ginekolog ginekolog Warszawa

{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Emilia Gąsiorowska

dr n. med. Emilia Gąsiorowska

Dębski Clinic
Żelazna 51/53, Fabryka Norblina

Szczęście w nieszczęściu, że trafiłam właśnie do Pani Doktor z rozpoznaniem poważnej choroby nowotworowej. Pani Doktor jest niezwykle profesjonalna i merytoryczna. Dokładnie i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania oraz tłumaczy wszystkie zawiłości procedur medycznych i planowany przebieg leczenia. Jednocześnie bardzo empatyczna, życzliwa i sympatyczna. Niewątpliwie lekarz z powołania. Polecam serdecznie. Dziękuję za dotychczasową opiekę.
Opinia dodana przez: Honorata

dr n. med. Beata Osuch

Fem Medical Clinic
Żegańska 15

Lekarz spóźnił się znaczną ilość czasu i przemknął w drzwiach bez zwykłego "przepraszam". W czasie wywiadu doktor wchodziła mi w słowo i bagatelizowała objawy twierdząc, że "może mi się wydaje". To ma być fachowa opieka i to jeszcze prywatna? Odradzam zdecydowanie, nigdy w życiu tak się nie popłakałam po wyjściu od lekarza.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog położnik
                                        Leszek Gmyrek

Leszek Gmyrek

Ginekolog położnik, Ginekolog

Doktor Leszek Gmyrek to Lekarz z powołania . Lekarz godny zaufania.Wspanialy człowiek.Dobre podejście do pacjenta. Dziekuje za wszystko co Pan dla mnie zrobił.Jestem pełna uznania dla Pana wiedzy, umiejętności i fachowości. Dał mi Pan światełko. Dzieki Panu żyję. "Dobry człowiek jest jak małe światełko.Wedruje przez mroki naszego świata rozpalając nasze gwiazdy".Jestem Panu bardzo wdzięczna Pozdrawiam. pacjentka Hanna
Opinia dodana przez: Hanna

dr hab. n. med. Krzysztof Cendrowski

MD Clinic
Sienna 83 / wejście od ul. Żelaznej

dr n. med. Paweł Derlatka

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Dr Paweł leczył mnie i operował. Jest niesłychanie zdolny i ma "złote ręce". Olbrzymi spokój, cierpliwość i wiele empatii. Mieliśmy 3 letnią wspólną przygodę i jestem zdrowa. Dr Paweł od początku do końca zajmował się mną jak najbliższym członkiem rodziny. Miałam ogromne szczęście, że przez całkowity przypadek trafiłam do lekarza przez wielkie "L". Rozmawiałam też z innymi pacjentami i każda z Pań miała identyczną co ja opinię o Dr Pawle. …

lekarz Paweł Knapp

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Opinia dodana przez: Danuta