Specjalistka w dziedzinie położnictwa i ginekologii, ze szczególnym nastawieniem na ginekologie onkologiczną, co znajduje odzwierciedlenie w dodatkowej podspecjalizacji z onkologii ginekologicznej. W tym zakresie posiada wieloletnie doświadczenie zarówno w praktyce ambulatoryjnej jak i w szpitalnej, gdzie zajmowała stanowiska w oddziałach klinicznych takich szpitali jak Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny przy ul. Madalińskiego w Warszawie jak i w Oddziale Klinicznym CMKP im. Orłowskiego w Warszawie. Obecnie kieruje Oddziałem Ginekologii i Położnictwa w Szpitalu Powiatowym w Otwocku.
Dr Beata Osuch jest współautorką licznych publikacji naukowych z zakresu ginekologii i położnictwa. Regularnie bierze udział w krajowych i międzynarodowych konferencjach oraz szkoleniach, stale podnosząc swoje kwalifikacje. Posiada Certyfikat IOTA (International Ovarian Tumour Analysis), który potwierdzają umiejętności w diagnostyce guzów jajnika. Poza polem jej pracy z pacjentkami, ważnym elementem jej codziennej pracy jest edukacja i szkolenie młodych kadr medycznych, które realizowała przez ostatnie lata, m.in. w Centrum Medycznym Kształcenia Podyplomowego w Warszawie jak i w chwili obecnej, jako kierownik oddziału ginekologicznego.
Jej głównym polem zainteresowania jest diagnostyka i leczenie chorób nowotworowych narządu rodnego. Na tym polu kładzie szczególny nacisk na szczegółową diagnostykę ambulatoryjną, przeprowadzając wnikliwy wywiad i analizę medyczną naszych pacjentek oraz badanie ginekologiczne wsparte dedykowanym USG narządu rodnego pod kątem onkologicznym. Jako kierownik oddziału i zarazem lekarz aktywnie pracujący w szpitalu, kontynuuje tam dalsze etapy diagnostyki, które opierają się na małych zabiegach takich jak abrazja, czy histeroskopia a także przeprowadza szeroki zakres operacji z zakresu ginekologii onkologicznej.
Dzięki połączeniu swojej, wiedzy oraz praktyki dr Beata Osuch zapewnia sowim pacjentkom kompleksową opiekę ginekologiczną w najwyższych, międzynarodowych standardach medycznych, jednocześnie budując z pacjentem doskonałą relacje, co znajduje odzwierciedlenie licznych pozytywnych opiniach, m.in. w naszej placówce.
Lekarz spóźnił się znaczną ilość czasu i przemknął w drzwiach bez zwykłego "przepraszam". W czasie wywiadu doktor wchodziła mi w słowo i bagatelizowała objawy twierdząc, że "może mi się wydaje". To ma być fachowa opieka i to jeszcze prywatna? Odradzam zdecydowanie, nigdy w życiu tak się nie popłakałam po wyjściu od lekarza.
Jestem pod opieką pani dr od 2006 roku, jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jestem pod opieką pani dr od 2006 roku, jestem bardzo zadowolona.
Polecam.
polecam polecam polecam polecam polecam polecam polecam
polecam polecam polecam polecam polecam polecam polecam
Dr Beata Osuch to lekarz z bardzo dużą wiedzą, miła aparycja, do żadnego lekarza nie miałam tyle zaufania
nie kwestionuję wiedzy i doświadczenia Pani doktor. Mam duże zastrzeżenia co do jej podejścia do pacjenta - przez cały czas uśmiecha się pobłażliwie jakby miała do czynienia z idiotą odpowiadając lakonicznie na pytania.
Pani Beata - jest najlepszym lekarzem z jakimkolwiek mialam doczynienia. Gorąco polecam Panią Beatę.
Gdyby nie P. Beata prawdopodobnie straciłabym czwartą ciążę. Na szczęście w porę zrezygnowałam z usług tak okrzyczanego "otwockiego specjalisty", i trafiłam pod skrzydła Pani Beaty. Dzięki zleceniu szczeg. badań i niezbędnego zabiegu który sama przeprowadziła, zaszłam bez problemu w ciążę. Moja Lenka ma już prawie 2 latka. Będę Jej wdzięczna do końca życia.
pani doktor nie jest przyjazna pacjentowi, jest arogancka . Nie ma czasu na wyjasnienie "problemu zdrowotnego" a w razie wątpliwości pacjeta proponuje mu leczenie w Honolulu :(
Pani doktor jest najlepszym ginekologiem do jakiego trafiłam.Bardzo dobrze zna się na swojej pracy, co powoduje, że kompleksowo podchodzi do swoich pacjentek i ich problemów, poświęcając im odpowiednio dużo czasu.Jest lekarzem wzbudzającym zaufanie i otwartym na drugiego człowieka i jego problemy.A przy tym jest uprzejma i zawsze uśmiechnięta.Jestem w pełni zadowolona jej profesjonalną opieką nade mną w czasie ciąż:)
|---|---|
| Konsultacja ginekologiczna/onkologiczna | 500 |
| USG transwaginalne – ginekologiczne | 300 |
| Założenie wkładki wewnątrzmacicznej (cena bez wkładki) | 800 |
| Usunięcie wkładki wewnątrzmacicznej | 100 |
| Ostrzykiwanie osoczem bogatopłytkowym ( ze szczególnym nastawieniem na procesy chorobowe sromu) | 1200 |
| Konsultacja położnicza | 500 |
| USG ciąży w pozostałych okresach / ocena dobrostanu | 150 |