Znam Panią Doktor od 33 lat . Dosłownie nie wyobrażam sobie bez niej życia. Dzięki jej ogromnej wiedzy , ogromnej kompetencji i zaangażowaniu żyję do dziś, a mam już 81 lat. Z całego serca składam na ręce Pani Doktor przepiękne podziękowania za opiekę medyczną , dociekliwość w postawieniu diagnozy i ogromne wsparcie podczas operacji i w czasie powrotu do zdrowia. Podczas każdorazowej wizyty w gabinecie spotkałam się zawsze ze zrozumieniem …
Byłem w szoku jak bardzo poważnie lekarz mnie potraktował, jak dokładnie przeprowadził wywiad i mnie zbadał - tym bardziej że tego samego dnia pielęgniarki z SOR mnie nie przyjęły - mimo objawów zapalenia mięśnia sercowego. Pan Andrzej skierował mnie na 4 badania i jestem zdumiony i wdzięczny. Polecam
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Małgorzata Winter Gabinet Kardiologiczny
Żmigrodzka 83 lok. 502
Polecam wszystkim bardzo gorąco! Zarówno ja jak i mój tata byliśmy u dr Winter. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie ma porównania z poprzednimi wrocławskimi kardiologami, u których byłam. Dalece od nich odbiega na wszystkich płaszczyznach!
ul. Św Mikołaja 51
Profesor jest bardzo dokładna, staranna, bardzo szczegoloo przeprowadza wywiad lekarski, bada dokładnie , używając aparatury, kt.ma w swoim gabinecie. Wysoka kultura osobista, bardzo profesjonalna, słowem: bez zarzutu. .
Młodych Techników 7 lok. 115a
Lekarz z powołania i bardzo miły człowiek. Pacjent czuje się poważnie traktowany i kompleksowo zaopiekowany. Wszystko bez pośpiechu i w miłej atmosferze. Polecam serdecznie :)
Akademicka Przychodnia Specjalistyczna
Pani dr Dorota Zyśko jest bardzo kompetentnym specjalistą. Jeśli komuś nie zależy na tzw. "pieszczeniu słownym" i "laniu wody", a merytorycznej dyskusji - to bardzo Panią doktor polecam. Nie znajduję słów aby opisać z jakim zaangażowaniem i troską spotkałam się będąc pacjentką Pani Doktor. Traktuje pacjentów z godnością, odnosząc się do nich z szacunkiem i sympatią. Serdeczny i życzliwy człowiek, oddany swojej pracy. Zdecydowanie polecam! Anna N
Ośrodek Profilaktyki i Lecznictwa Wojnów Sp z o.o.
ulica Strachocińska 83
Centrum Diagnostyki Chorób Kobiecych "Młodość"
Grochowa 23a
Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Rudolfa Weigla 5
Ośrodek Diagnostyki Medycznej przy Fundacji dla Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego we Wrocławiu
Henryka Michała Kamieńskiego 73a
ul. gen. Romualda Traugutta 132/36
Szpital im. K. Dłuskiego
Grabiszyńska 105
Przychodnia Specjalistyczna " ECHO-MED" s.c Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Kamieńskiego 225
" ZIEMO-VITA"Ośrodek Medyczny Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością