Laboratorium Diagnostyczne "AMED" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Eluarda 2
Dokładna, precyzyjna i miła dentystka. Tylko do niej chodzę i nigdzie więcej był nie poszedł. I co ważne w dzisiejszych czasach ceny są umiarkowane a obsługa super.
Centrum Gastrologiczno-Hepatologiczne s. c. Dariusz Lewera, Waldemar Lewera
Gen. Dąbrowskiego Henryka 40
Chciałam polecić Panią doktor wszystkim rodzicom małych pacjentów. trafiłam do Pani doktor z synem, który panicznie bał się dentysty ( był już po kilku wizytach u innych mało cierpliwych stomatologów). Pani Maja małymi kroczkami, swoją cierpliwością, wielką empatycznością i szczerością wobec mojego dziecka zbudowała wspaniałą nić porozumienia. Sprawiła, ze po 2 czy 3 wizytach mój syn przestał się bać - wizyty zaczęły odbywać się bez strachu i płaczu. Każda wizyta …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Aldent
ulica Rysia 1/U2
Bardzo niezawodna pomoc stomatologiczna. Lekarz jest uprzejmy i nieustannie uśmiechnięty. Każdy lekarz powinien być taki dobry i charyzmatyczny. Zdecydowanie polecam !!!!
Praktyka Lekarza Rodzinnego Dorota Babiak
ulica Królewska 30
Pani doktor bardzo kompetentna uprzejma, przyjazna i chcąca pomóc w bólu. Widać, że zależy jej na pacjencie. Odpowiada na każde pytanie, tłumaczy jeśli jest problem. Na pewno jest to lekarz godny polecenia!
Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213
Podejście i sprzęt światowej klasy. Po jednej wizycie jestem bardzo zadowolony a łatwego zadania Pani DOKTOR nie miała.
Koral-Med Katarzyna Święcicka-Moroz
Gajowicka166/1A
Chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić Panią Doktor Moroz. Jest nie tylko wspaniałym lekarzem - świetnym fachowcem, ale przede wszystkim cudownym człowiekiem pełnym empatii. Podczas wizyty otrzymuję zawsze pełną informację na temat stanu mojego uzębienia (tudzież poszczególnych "jego egzemplarzy") w przystepnych, zrozumiałych dla mnie słowach. Atmosfera jest miła i bezstresowa, co uważam, w przypadku wizyt stomatologicznych jest najważniejsze. Jakość usługi jest również bez zarzutu a ceny przystępne. Na potwierdzenie moich wcześniejszych …
Mialam przyjemność skorzystania z uslug doktora. Okazal sie byc niezwykle cierpliwy,profesjonalny,dokladny,solidny i bardzo mily. Polecilam Go rodzinie, znajomym i polecam rowniez tym wszystkim,ktorym zależy na ładnym usmiechu ,fachowej poradzie zarowno pod względem utrzymania higieny jamy ustnej jak i estetyki .
ESDENT NZOZ
Pomarańczowa 8
Świetnie wyposażony gabinet. Bardzo dokładnie przeprowadzone wyrywanie pokruszonego zęba trzonowego. Bez Roentgena i mikroskopu w zębodole byłoby to bez szans. Zagoiło się szybko i bez komplikacji. Dziękuję !
Przychodnia Stomatologiczna "SALVUS"
ŚW. JERZEGO 15/1 C
Super lekarz z podejściem do pacjenta. Zawsze rzeczowo wyjaśni leczenie o odpowie spokojnie na pytania. Można się poczuć zaopiekowanym.
Stomatologia Medicover Wrocław Nabycińska
Nabycińska 2
Pani stomatolog Maja Delewska jest godną polecenia lekarką nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych. Wyjaśniła co trzeba leczyć. Potem podała znieczulenie tak delikatnie żeby nie było czuć bólu. Używa dobrego sprzętu i jest dokładna więc plomby się trzymają. Wzbudza zaufanie, zawsze wesoła i uśmiechnięta Uprzejmość zasługuje na 10 gwiazdek, dlatego jeszcze raz zamieszczam swą opinię by poprawić te dwie gwiazdki przypadkowo kliknięte
IDD s.c. Buczak Bratek
ulica J. Piłsudskiego 18
Wspaniala Pani Doktor. Panicznie balam sie dentysty jednakże Pani Ania ten strach zniwelowala. Profesjonalizm i uprzejmosc gosci od wejscia do gabinetu zarowno od Pani Doktor jak i Pani Asystentki. Polecam
Centrum Skrzat
Rumiankowa 55 / 2C
Od czsu kiedy zdecydowałem się leczyć zęby u p. doktor, skończyły się moje z nimi problemy. Najpierw kompleksowe leczenie, a teraz przeglądy raz w roku i ew. drobne zabiegi. Pani Doktor jst wyjątkowa, ma niesamowite umiejętności i jeszcze coś co czyni że leczenie jest nadwyraz skuteczne.
Przychodnia MSW we Wrocławiu
Grabiszyńska 35-39
Bardzo sympatyczna i zawsze uśmiechnięta Pani stomatolog. Kompetentna i dokładna w pracy, zarazem z poczuciem humoru. Nie naciąga na zbędne zabiegi w odróżnieniu od wielu innych dentystów. Dzięki pozytywnemu nastawieniu Pani Barbary wizyta u stomatologa nie musi być nieprzyjemna.
Horizon Prywatny Ośrodek Terapii Uzależnień
Serdecznie polecam Panią Doktor! To wyjątkowa specjalistka o ogromnej wiedzy, precyzji oraz bardzo sympatycznym i rozmownym podejściu do pacjenta. Leczenie ortodontyczne przebiegło sprawnie, w komfortowej atmosferze, z pełnym zaangażowaniem i troską. Od początku cały proces był przejrzysty, dokładnie zaplanowany i – co najważniejsze – skuteczny, a wyczekiwany efekt końcowy – jest po prostu piękny i zgodny z oczekiwaniami. Z pełnym przekonaniem polecam Panią Doktor jako specjalistkę na najwyższym poziomie – …
I would like to share my experience from a visit at dentist, dr Grażyna Mróz that works in LuxMed at pl. Dominikański 3, Wrocław. I visited her after I had received a recommendation from another LuxMed dentist at ul. Legnicka, two weeks earlier. When I went into her room, the doctor asked me which tooth I had the problem with. I answered honestly, I couldn't remember if it was left …
Dolnośląskie Centrum Chorób Serca "MEDINET" - Szpital Wrocław
Kamieńskiego 73a
Fantastyczna p. doktor! Odczuwanie bólu zmniejsza do minimum. Staranna, solidna przy tym sympatyczna lecz nie narzuca się. Swoją osobą umila wizytę w gabinecie, która dla mnie jest zawsze stresująca. Polecam wszystkim, małym i dorosłym pacjentom :)
Gabinet Stomatologiczny
Poniatowskiego 19
Pan jest bardzo miły i uprzejmy , szczegółowo tłumaczy co się dzieje i co zamierza robić osoby którą boją dentystów zdecydowanie przestaną się bać po wizycie