UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Rewelacyjny pod każdym względem: kompetencje, umiejętności, wiedza, wspaniały lekarz , a przede wszystkim człowiek
Medest s.c. W.Święch, M.Mochuł
ul. ks. bp. Bogedaina 41
Pszczyna
Żeby wszyscy lekarze byli tacy jak dr Ciosek... Fachowa, uprzejma, chce i umie wytłumaczyć na czym polega problem i jego leczenie (co dodatkowo świadczy o kompetencji). Uprzejma i miła. Potrafi też powiedzieć "to nie ja, z tym proszę do specjalisty xy"..
Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sanatoryjna 1
Ustroń
Lekarz bardzo dobry, o ogromnej wiedzy. Można go o wszystko zapytać i wszystko szczegółowo wytłumaczy. A przy tym bardzo dba o pacjentów. Przy nim człowiek czuje się bezpiecznie. Polecam z całego serca.
NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a
wspaniały lekarz, zaangażowany, życzliwy, kompetentny, uprzejmy i bardzo dba o pacjenta. polecam . ewa
Sante Clinic
Aleja Wolności 6
Sosnowiec
Pani doktor to chodząca dobroć. Kompetentna, miła, doskonały diagnosta. Nigdy się nie spieszy, poświęca pacjentowi wystarczającą ilość czasu. Polecam z całą odpowiedzialnością. Oby więcej takich lekarzy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KARDIO-DENTI s. c. Jacek Jasiniak, Renata Jasiniak
ulica Fieldorfa-Nila 11/4U
Wspaniała osoba, kompetentna i szalenie życzliwa. Szkoda, że się u niej już nie leczę... Polecam wszystkim pacjentom i pacjentkom ceniącym sobie rzetelność i humanizm.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Oławskie Centrum Medyczne "OMEGA" s.c.
Chrobrego 23b
Oława
Świetny lekarz! Pani doktor z dużą dozą wdzięku przeprowadza kompleksowe badania. Jest dokładna, skrupulatna i analityczna. Bardzo kulturalna. Dobro pacjenta stawia ponad wszystko. Klasyczny lekarz z powołania. Wizyta u Niej to czysta przyjemność połączona z pewnością trafnej diagnozy i właściwego leczenia... Dla mnie nr 1 w swoim fachu...!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PoliMed" Sp. z o.o.
ul. Wielka Puszcza 23
Porąbka
Polecam gorąco! bardzo dobre podejście do pacjenta, uprzejmy i kompetentny, jasno tłumaczy przyczyny choroby. dziękuję!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medicus" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią
ulica Osiedle Chrobrego 15
Nakło nad Notecią
Świetny lekarz ! Pani doktor potrafi pilnie słuchać pacjenta, skrupulatna w badaniu i ocenie stanu zdrowia. Ma czas dla pacjenta i z chęcią wyjaśniła mi w czym t
MEDIQ
ul. Piłsudskiego 20
Legionowo
Doktor bardzo dokładnie robi badania, wszystko tłumacząc. Badanie jest bardzo dokładnie opisane. Polecam.
Chciałbym polecić Panią kardiolog.Podziękować i wyrazić ogromną wdzięczność za zaangażowanie i ciepłe podejście do pacjenta. Profesjonalizm i zaangażowanie były widoczne na każdym kroku. Pani dr jest kompetentna, ale także bardzo uprzejma i cierpliwa, poświęcająca czas na dokładne omówienie stanu zdrowia tu: taty oraz wyjaśnienie wszelkich wątpliwości. Czuć, że troska o pacjenta wykracza poza standardy medyczne, co przyniosło nam ogromny spokój i zaufanie. Dziękujemy za pełne serca podejście i wsparcie w …
Przychodnia stomatologiczna
Juliusza Słowackiego 30
Przemyśl
Bardzo dobry człowiek co jest ważne w tym zawodzie. Bardzo sobie cenię Pana doktora za miłe podejście do pacieta.
Barcza 17/6
Olsztyn
Bardzo kompetentny lekarz. Zainteresowany historią choroby. Szczegółowo tłumaczy, wyjaśnia oraz dobiera, modyfikuje leki. SZCZERZE POLECAM! 😀 😀
PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz -fachowiec w swojej profesji -bylam pacjentką Pana Profesora jestem kilka lat po ablacji -czuje się bardzo dobrze-polecam innym pacjentom z tym schorzeniem aby trafili na niego
Super specjalista.Chylę czoła przed jej fachowością , umiejętnością rozmowy z pacjentem i wielką dozą ciepła , którą ma w sobie. Myślę,że gdyby choć co 4 lekarz był taki empatyczny i uważny na swoich pacjentów to służba zdrowia w Polsce miałaby się bardzo dobrze.Polecam gorąco tego specjalistę.