dr n. med. Maria Łukasik-Brożbar

Lekarz rodzinny, Pediatra

MSWiA
ul.Krakowska
Rzeszów

Wspaniały człowiek i lekarz. Osoba, ktora od samego poczatku budzi zaufanie, poswieca uwage pacjentom, doradza, tłumaczy i kieruje dalej w razie potrzeby. Ogromna wiedza, pogoda ducha i zaangażowanie sprawiają, ze wracamy do Pani Doktor całą rodziną, jeśli zachodzi potrzeba. Niestety obecnie niewielu zostało takich lekarzy jak Pani Łuksik-Brożbar.

lekarz Mirosław Karp

Kardiolog, Pediatra

Jasło

bardzo dobry lekarz uwazam że jest grzeczny podchodzi do problemu pacjenta odpowiedzialnie i udziela pacjentowi niezbędnych informacji odnośnie jego niedomagań

lekarz Jerzy Maćkiewicz

Bazarowa 9

Świetne podejscie do dzieci i spanikowanyh rodzicow. Dziecko wita z usmiechem, a rodzicom wszystko cierpliwie tlumaczy. Polecam!

dr Artur Dolicher

64-200 Wolsztyn

Lekarz z powolania, bardzo pomogl mojemu synkowi kiedy wyladowalismy w szpitalu, jestem niesamowicie wdzieczna Panu doktorowi,jest bardzo uprzejmy, bardzo zaangażowany w swoja prace. Bardzo mało jest dziś tak wspaniałych lekarzy.

dr Anna Sotniczuk

SZPZLO
ulica Fabryczna 1
05-500 Piaseczno

Pani Doktor nigdy mnie nie zawiodła. Po raz pierwszy przyjechała do mnie na wizytę prywatną do mojego pierwszego syna, ponad 17 lat temu. Mam dwóch synów w przychodni zapisanych do Pani dr Anny, nigdy nie odmówiła mi wizyty. Zna moich synów praktycznie od urodzenia, wielokrotnie ich leczyła, moi synowie znają p. dr od "zawsze", dzięki temu są bardzo otwarci, zdarza się, że sami proszą o konsultację jak cos im dolega. …

dr n. med. Roman Wazowski

Pediatra, Wizyty domowe

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
reta śmiłowicka 11a
43-190 Mikołów

Bardzo dobry lekarz, zawsze trafiona diagnoza, ma fantastyczne podejście do dzieci. Spokojnie i cierpliwie tłumaczy i potrafi uspokoić nawet najbardziej zdenerwowanego rodzica :) polecam pana Romana z całego serca!

Jerzy Arendarczyk

Instytut "Centrum Zdrowia Matki Polki" w Łodzi

Bardzo dobry lekarz alergolog, mam zaszczyt korzystać z jego profesjonalizmu w ICZD w Łodzi. Jak do tej pory nigdy nie zostawił mojej córki bez pomocy, zawsze znalazł jakieś wyjście z trudnej sytuacji... Moje dziecko lubi do niego przychodzić na wizyty jak trzeba sam robi zastrzyki odczulające. Jeśli nie możesz znaleźć dobrego alergologa, gorąco polecam, my przyjeżdżamy ze Zduńskiej Woli. I nie żałujemy przebytych kilometrów..

lekarz Anna Bołtowicz

Endokrynolog, Pediatra

4DENT
Radzymińska 2A lok.3A
15-863 Białystok

Pani Bołtowicz posiada bardzo profesjonalne podejście, jest przy tym uprzejma i wyrozumiała. Co ważne - można zrobić badanie krwi zarówno na miejscu z rana przed wizytą jak i w miejscu zamieszkania. U pani doktor najbardziej cenię sobie kulturę osobistą i etykę pracy

Jolanta Trojnar

Laryngolog, Pediatra

LEKARZ OTOLARYNGOLOG PEDIATRA JOLANTA TROJNAR SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA

Świetny lekarz laryngolog kompetentna i bardzo dokładna Polecam z całego serca. Pani doktor zdiagnozowała chorobę u naszego syna z którą przez rok inni lekarze sobie nie radzili
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Renata Duchnik

Lekarz rodzinny, Pediatra

Częstochowska 4/13

Wspaniała Pani Doktor z sercem i z powołania. Zawsze wysłucha i pomoże, wystawi trafną diagnozę. Przyjmuje do ostatniego pacjenta nawet po godzinach pracy. Polecam wszystkim, bo takiego lekarza, oddanego pacjentowi bardzo ciężko znaleźć.
Opinia dodana przez: Mama Mateusza i Klaudii

lekarz Włodzimierz Wojciechowski

Trimed Przychodnia Lekarska
Ludowa 5
05-500 Piaseczno

Bardzo mily I rzeczowy lekarz. Wszystko spokojnie wyjasni I zawsze ma czas na odpowiedz na wszystkie pytania. Nie czesto sie spotyka takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Aleksandra
Pan doktor z Medixu jest bardzo miła, wizyta przebiegła w swobodnej atmosferze. Przeprowadzona bardzo sprawnie, a zalecenia póki co przynoszą pożądany efekt.

lekarz Aldona Siwińska

Kardiolog, Pediatra

Cordis
al. Niepodleglosci 2

35 lat temu Pani doktor operowała mnie czym uratowała mi życie. Dziękuję bardzo i polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Sylwia
Pani doktor jest bardzo fajna , miła i uprzejma :) ma dobre podejście do dzieci. :) Pani doktor dobrze tłumaczy choroby i leczenie

lekarz Ewa Kosturkiewicz-Lysy

ulica Górników 15
32-700 Bochnia

Trafiłyśmy do Pani Doktor z polecenia , ja ze swoją 15 letnią alergią na prawie wszystko i alergią u 13 letniej córki . Strzał w dziesiątkę . Fantastyczna lekarka , profesjonalistka , dzięki odczulaniu , które wdrożyła pani doktor mi i córce , które trwa dopiero pół roku córka prawie alergii nie ma już, a ja mogę w końcu oddychać , trafna diagnoza i skuteczne odczulanie . Jestem bardzo bardzo …

lekarz Anna Tomaszewska-Nóżka

Pediatra, Pulmonolog

Czerwiakowskiego 2 lok. 4
27-300 Lipsko

Polecam z całego serca. Pani doktor leczy mnie od dłuższego czasu. Idealnie dobrane leki po których widać poprawę.

lekarz Joanna Puławska

Internista, Pediatra

Komuny Paryskiej 8

Wyrozumiała szlachetna .Ma czas dla pacjenta i potrafi jasno wszystko wytłumaczyć dziecku i przerażonemu rodzicu .Ma zawsze dla nich czas .
Bardzo przyjemna Pani Doktor. Wytłumaczy na spokojnie , nie prawi morałów. Jest bardzo życzliwa i uprzejma.
Bardzo sympatyczne pani doktor z super podejście do dziecka. Trafne diagnozy oraz dobrze dobrane leczenie. Polecam.

lekarz Maria Borys-Latała

Miejskie Centrum Stomatologiczne Sp. z o.o.
OS. OSIEDLE 25-LECIA PRL 3A
33-100 Tarnów

jako dziecko leczyłam sie u tej Pani doktor i mile wspominam jako jedyny pediatra 20 lat temu wyznała sie ze mam wade serca..i miala rację...już jako dorosła osoba przeszłam operację...pozdrawiam