neurolog neurolog

Neurochirurg, Neurolog

Szpital Pod Bukami
Szara 5
43-300 Bielsko-Biała

Przemiły i przesympatyczny lekarz.Wszystko dokładnie wytłumaczy.Poświęca pacjentowi bardzo dużo czasu.Polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Bogusława Hełminiak

Pabianicka 25

Zglosilam sie po porade w naglej sprawie. Zostalam milo przyjeta, poswiecono mi wystarczajaco czasu i wyjasniono w czym rzecz. Dostalam odpowiednie skierowania i leki. Jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Arkadiusz Grodecki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Al-Ma-Med"
ulica 3-go Maja 1
37-700 Przemyśl

Bardzo dobry lekarz, odpowiedzialny, zna się na swojej pracy, odpowiednio zapisuje leki polecam z całą odpowiedzialnością

lekarz Małgorzata Niekrasz

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Lekarz z powołania,prowadzi mojego tatę,polecam wszystkim!!! Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne i 10/10 za podejście do człowieka,dziękuję że do Pani trafiliśmy.

lekarz Maria Dobrakowska-Połać

NZOZ Orłowskiego 5
Orłowskiego 5
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry lekarz :) miła pani bardzo dobrze poradziła sobie z moim problem polecam ją osobom którzy potrzebują pomocy neurologa

lekarz Marzena Tomaszewska

Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
05-825 Grodzisk Mazowiecki

to bardzo rzeczowy i kompetentny lekarz z dużym doswiadczeniem i cierpliwym podejściem do pacjenta .Jestem bardzo wdzięczna za szybką i ..trafną diagnozę .Godna polecenia ale widząc ilość pacjentów poczekalni nie jest to Pani Doktor potrzebne.
super pani doktor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

lekarz Janusz Orman

ulica Kolejowa 11/5
42-450 Łazy

Bardzo polecam wizyty u Pana doktora! Super neurolog wysłucha porozmawia doradzi i co najważniejsze robi wszystko aby pomóc. Zleca dodatkowe badania - drąży temat. Spokój, opanowanie, profesjonalizm, inteligencja to cechy lekarza. Gratulacje Panie Doktorze :)

lekarz Magdalena Kwiatkowska

Neurolog, Lekarz med. paliatywnej

Mazura 37
09-410 Płock

Wspaniała ,kompetentna,empatyczna Pani doktor. Pochyla się nad problemem pacjęta.Tworzy miłą atmosferę w gabinecie. Godna polecenia .

lekarz Justyna Klimczak-Szyga

Wróblewskiego 20a
41-106 Siemianowice Śląskie

Godna zaufania Pani neurolog. Bardzo dobra w swoim fachu, wytłumaczy pacjentowi co ma lub co może zrobić by poczuć się lepiej w swojej chorobie. Polecam.

Agnieszka Machowska-Majchrzak

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. Prof. Stanisława Szyszko Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach - Klinika Neurologii
41-800 Zabrze

Świetny lekarz. Dwa lata chodziłem po różnych lekarzach i nikt nie potrafił podać przyczyn moich dolegliwości, a doktor już na pierwszej wizycie zdiagnozowała prawidłowo! Zapisała mi leki i wreszcie mogę normalnie funkcjonować i wiem co leczyć. Dziękuję!
Opinia dodana przez: G. Woźniak

lekarz Adam Heliosz

Warszawska 1
44-335 Jastrzębie-Zdrój

Pierwszy po 3 tygodniach lekarz, który potraktował mnie jak człowieka. Wiarygodny, skrupulatny, o dużej wiedzy medycznej i wrażliwości dla pacjenta. W pełni zrozumiały język podczas opisu problemów zdrowotnych i dalszej propozycji leczenia. Zorientowany w bazie okolicznych lekarzy, którzy mogą kontynuować leczenie. Ocena celująca dla Pana Doktora!
Opinia dodana przez: Alex

lekarz Maria Małowidzka-Serwińska

Białostocka 9/53

Pani Doktor jest świetnym, bardzo doświadczonym lekarzem o ogromnej wiedzy. Wizyta trwała dwie godziny. Dokładnie analizowała dokumentację i zdjęcia rezonansu magnetycznego. Sama wykonala EEG. Zaleciła leczenie i dała mi mnóstwo dobrej energii. Wyszłam szczęśliwa i uspokojona. bardzo dziekuję Pani Doktor i polecam innym pacjentom z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Małgorzata Kandefer

Samodzielny Publiczny Zakład Podstawowej Opieki Zdrowotnej w Besku
ulica Błonie 3
38-524 Besko

Pani Doktor jest bardzo kompetentnym specjalistą w swojej dziedzinie, ma bardzo dobre podejście do pacjenta ,zawsze pomocna . Bardzo Polecam

lekarz Grażyna Krawczak

Przychodnia w Leżajsku
Adama Mickiewicza 57
37-300 Leżajsk

Pani doktor bardzo kompetentna, życzliwa, miła, wytłumaczy wszystko krok po kroku, można szczerze porozmawiać i zadawać pytania na które dostałam wyczerpującą odpowiedz. Pani doktor zawsze odbierze telefon, ewentualnie oddzwoni. Ludzka postawa której brakuje co u niektórych lekarzy w dzisiejszych czasach. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Ewellina

lekarz Mirosława Sosińska

ulica Sworska 29
21-500 Biała Podlaska

Pani Doktor potrafi bardzo trafnie postawić diagnozę i ma podejście do wszystkich pacjentów, nawet tych, którzy na początku nie za bardzo chcą współpracować, tak jak ja.Wedlug mnie jest super specjalistą oraz przemilym czlowiekiem.Umie sluchac pacjenta,doradzic,pocieszyc!W kazdej chwili mozna zadzwonic w razie jakiejs szybkiej konsultacjii.Szczerze polecam wszystkim, którzy zmagają się z neurologicznymi schorzeniami i za pośrednictwem portalu serdecznie dziękękuję za okazaną pomoc.
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Grzegorz Rutkowski

Gen. Długoszowskiego 37s
33-300 Nowy Sącz

Może i lekarz dobry w swoim fachu.Lecz jeśli chodzi o słuchanie pacjenta zgłaszanych dolegliwości i podaniu wyników badań robi co uważa za słuszne mimo zglaszanych dolegliwości. Kontakt z lekarzem jest bardzo ograniczony .

lekarz Ryszard Pietras

ulica Letniskowa 33D
26-001 Wola Kopcowa

To jest oburzające!!! Dlaczego do tej pory w nagłówku widnieje lekarz ?Proszę spojrzeć choćby na pieczątkę.! Dlaczego osoba z tego portalu umieszczająca nagłówki, w pierwszej kolejności nie zorientuje się co do umiejętności, doświadczenia, praktyki, tudzież ocen oraz opinii pacjentów, którzy trafiali i wciąż trafiają do Tego Doktora. Wobec powyższego nalegam a wręcz Żądam jak najszybszej zmiany treści nagłówka, usuwając nieadekwatne do tej osoby słowo - Lekarz.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Katarzyna Pawlak-Schlesinger

ulica Hanki Sawickiej 38/4
62-800 Kalisz

Jestem zadowolona z wizyt u Pani doktor doradzi, wysłucha , zleci dalsza diagnostykę bez problemu. Omówi wyniki
Opinia dodana przez: Slawka

lekarz Dariusz Koziorowski

Borowego 3/1

:) wszystko w jak najlepszym porządku :) fakt że czas oczekiwania na wizyte baaaaaaaaaardzo długi ale mam nadzieje , że rozpoczecie kuracji toksyną nie pojdzie na marne przez szanowne Panie z Kartoteki z Bródna ..... Lekarz jak najbardziej ok :) !!!
Opinia dodana przez: Wojciech