neurolog neurolog

lekarz Piotr Orchowski

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Byłam pierwszy raz u Pana doktora Piotra Orchowskiego neurologa z polecania ,jest mi tak bardzo miło , że spodkałam bardzo kompentnego lekarza , który w ciągu 30 minut ,zobrazował moją dolegliwość tak, bardzo subtelnie mi ją przedstawił.Dziękuję Panie doktorze , życzyła bym wszystkim ,żeby na swojej drodze spotykali takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Bożena Toporska-Arendarska

Ośrodek Dializoterapii
Grunwaldzka 45
25-736 Kielce

Jestem niezwykle wdzięczna Pani neurolog Doktor Bożenie Toporskiej-Arendarskiej za uratowanie życia mojej Mamie. Empatia godna wszelkich zaszczytów. Kiedy zadzwoniłam do Pani Doktor - w sobotę 24 października 2020 roku (nadmieniam -co w tym kontekście- jest bardzo ważne- iż - ani ja, ani moja Mama nigdy nie byłyśmy pacjentkami Pani Doktor) i przedstawiłam niepokojąco nasilające się objawy choroby u mojej Mamy - Pani Doktor udzieliła mi profesjonalnej porady. Dzięki temu moja …
Opinia dodana przez: Tatiana Kłosińska

lekarz Lech Zając

ulica Zamojska 129
22-500 Hrubieszów

Specjalista godny polecenia. Bardzo kompetentny lekarz, z dużym doświadczeniem zawodowym. Można polecić go z czystym sumieniem każdemu pacjentowiu z zaburzeniami neurologicznymi.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Przemysław Czypek

marsz. Piłsudskiego 76 lok. 26a
64-600 Oborniki

Dr.Przemyslaw Czypek to Neurolog .Profesjonalny Lekarz .Znający się dobrze ,Profesjonalnie na leczeniu w swojej dziedzinie.Jest Miły..Wysycha.Porozmawia.Doradzi.Profesjonalnie postawi diagnozę Skutecznie dobiera leki Mnie leczy od kilku dobrych lat .A trochę ich mam..I nadal żyje!!!W sumie jest dobry Tak czy Inaczej w\w Doktora POLECAM!!! Wojtek.

lekarz Mirosław Borkowski

Poradnie Specjalistyczne
Władysława Jagiełły 27
14-400 Pasłęk

Wspaniały, profesjonalny Lekarz... Będę mu dozgonnie wdzięczna za opiekę i leczenie, którym mnie otoczył. Poza tym bardzo ciepły i wyrozumiały człowiek
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Anna Gniatkowska-Nowakowska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Bieszczadzka 1
25-550 Kielce

Przyjechaliśmy do Pani Doktor prawie 200 km w takiej dosyć nietypowej sprawie, ale warto było, mogę z całego serca polecić wszystkim. Pani Doktor przesympatyczna, wspaniała osoba, miła atmosfera, bardzo dobre i profesjonalne podejście do dziecka. Badanie na najwyższym poziomie. Takich lekarzy warto zapamiętać i polecać dalej, gdyż w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć kogoś z tak dobrym i wielkim sercem jak Pani Doktor. Pani Doktor serdecznie z całego serca dziękujemy. Zdecydowanie …

lekarz Katarzyna Broniarek

Zespół Poradni Specjalistycznych
Rydygiera 15/17
86-300 Grudziądz

Pani Doktor Katarzyna Broniarek to wspaniały lekarz.Z wielką empatią podchodzi do pacjenta,uważnie słucha,dokładnie analizuje i omawia wyniki badań.Wnosi w umysł pacjenta optymizm.Neurolog z prawdziwym powołaniem. Dziękuję P.Doktor.
Opinia dodana przez: Barbara Więclawska

lekarz Elżbieta Jarzecka

ulica Pabianicka 1
97-400 Bełchatów

Byłem dzisiaj pierwszy raz u Pani doktor Jarzeckiej z prośbą o poradę medyczną (dolegliwości kręgosłupa lędźwiowego). Wrażenia: Pani doktor Jarzecka to bardzo sympatyczna, rzeczowa, miła osoba. Posiada ogrom wiedzy i doświadczenia w swoim fachu. Dla mnie najważniejsze i z czego się cieszę to to, że otrzymałem poradę na której mi najbardziej zależało.
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Paweł Urbanowski

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5

Lekarz, który cały poświęca się pacjentowi. Jest bardzo kompetentny i pomocny. Zawsze uprzejmy i traktujący każdego z dużym szacunkiem.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Joanna Guz

Internista, Neurolog

Piłsudskiego 14C/53
19-300 Ełk

Wspaniała Pani Doktor z powołania. Wiele lat pracowała na przychodni w Gdyni od jej odejścia ludzie wręcz płaczą takich specjalistów to ze świecą szukać. Trafne diagnozy, dobieranie leków oraz olbrzymia wiedza lekarska. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia dodana przez: Karolina Kulwicka

lekarz Grzegorz Kozera

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Kompetentny miły lekarz ma indywidualne podejście i interesuje się losem pacjentów nawet po wyjściu z gabinetu
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. med. Małgorzata Kuzior-Pławiak

Neurolog dziecięcy

MEDIX I
Grabiszyńska 37/39

Super neurolog rzetelny lekarz Pani doktor przebadala mojego synka bardzo dokladnie łącznie z roznymi konsultacjami wszystko tlumaczy diagnozę stawia po kompleksowych badaniach pacjeta.Serdecznie polecam Panią doktor:)
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Dorota Bracha

ul. Piekarskiego 4/33
22-300 Krasnystaw

Z ręką na sercu polecam Panią Doktor! Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i zdolności. Bardzo konkretna kobieta. Wykonuje wszelkie niezbędne badania, trafnie stawia diagnozy. Jednym słowem - lekarz jakich mało! Dziękuje.
Opinia dodana przez: Izabela
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Neurolog
                                       dr n. med. Krzysztof Michalak

dr n. med. Krzysztof Michalak

Gabinet Medycyny Holistycznej
Zbąszyńska 32 m.3

Byłam na dwóch wizytach nie spotkałam się z tam kompleksowym podejściem do pacjenta.Pomocny a to najważniejsze.Ostrozny z dawką leków ale pomagają . Nareszcie wspaniale funkcjonuje.POLECAM.

lekarz Gabriela Woźnik-Chromińska

Kościelna 1
42-622 Świerklaniec

Byłem pierwszy raz u Pani Doktor w przychodni. Zbadała mnie szczegółowo postawiła poprawną diagnozę . Moje dolegliwości ustępują powoli tak jak poinformowała mnie Pani Doktor. Mam pełne zaufanie i życzę każdemu takiego lekarza.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Marcin Plaszczak

Marii Konopnickiej 5
34-480 Jabłonka

LEKARZ KTORY MA CZAS IWYROZUMIALOSC DLA PACJETAPOTRAFI WYSLUCHAC I SKIEROWAC NA KONKRENTNE BADANIA PO KTORYCH WYSTAWIA TRAFNA DIAGNOZE DZIEKI TEMU ZE SKIEROWAL MNIE DO SZPITALA CHOCIAZ BYLAM PRZECIWNA TEMU ZYJE WDZIECZNA PACJETKA

lekarz Sylwia Dziedzic

Internista, Neurolog

NZOZ TERAMED
ulica Kostrzyńska 3/5

Szanowna Pani Dr.n.med Sylwia Dziedzic...Z całego serca pragnę podziękować za zaangażowanie, trud i pomoc, dzięki którym udało mi się wyzdrowieć. Świadomość, że jestem w tak dobrych rękach, miała dla mnie ogromne znaczenie. Pani oddaniu serca dla pacjenta zaangażowaniu całego personelu i fizykoterapełtom za ogromne zaangażowanie życzę również pacjentom szybkiego powrotu do zdrowia i samozaparcia w ćwiczeniach i rechabilitacji Z wyrazami szacunku ... Mirosław Sielezin pacjent oddział rehabilitacji Mogileńska 42 Poznań.Polecam
Opinia dodana przez: Mirosław Sielezin

lekarz Monika Deptuła-Jarosz

ul. Pocztowa 1A/2

Serdecznie polecam wszystkim panią doktor neurolog Jarosz jest godną zaufania i super specjalistką zna się na sprawie celująco zdiagnozowała moją przyczynę problemem ze spania a nie spałem już 3 tygodnie ktoś kto nie śpi w ogóle wie o czym mówię bardzo bardzo dziękuję pani doktor bo zauważam Teraz dopiero uroki wiosny oceniam panią doktor we wszystkich staraniach na pięć Serdecznie pozdrawiam Andrzej zawiliński
Opinia dodana przez: Andrzej zawiliński

lekarz Jarosław Kosowski

Prywatny Gabinet Reumatologiczno- Internistyczny
Focha 12/7
26-600 Radom

Bardzo dobry neurolog, poświęca czas pacjentowi, wszystko wytłumaczy, miły i rzetelny. jako jedyny poznał się na mojej rzadkiej chorobie i szybko ją zdiagnozował, a teraz prowadzi mnie i mój stan jest coraz lepszy. Polecam
Opinia dodana przez: Aldona

lekarz Paweł Kaczorowski

Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
dr. Józefa Balewskiego 1
83-200 Starogard Gdański

Dr Kaczorowski to lekarz z powołania. Doskonały w swoim fachu. Poświęca pacjentowi mnóstwo czasu. Przede wszystkim zaś jest skuteczny w rozpoznawaniu choroby i jej leczeniu. Dziękuję panie Doktorze i serdecznie pozdrawiam. Mariusz R. z Tczewa
Opinia dodana przez: Mariusz