neurolog neurolog neurolog

lekarz Maria Hlebowicz

ul. Biała 7A/45

Dobry wywiad i wyjasnienie oraz trafna diagnoza. Bardzo szybko mówi, lecz dokładnie wszystko tłumaczy i zapisuje. Polecana przez znajomych, potwierdzam i polecam...

lekarz Marta Kucharska-Lipowska

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Pani doktor to najmilszy specjalista z jakim miałam do czynienia. Dysponuje ogromną wiedzą i empatią. Uważnie wsłuchuje sie w to co pacjent ma do powiedzenia.

lekarz Katarzyna Filipowicz

ulica Wojska Polskiego 14
34-400 Nowy Targ

Dziękuję za wielokrotne uratowanie mojej Mamy Pani Doktor, jest Pani cudowną i niezwykle skromną osobą, która przedłuża paciętom życie

lekarz Mateusz Polberg

Staszica 2 lok.2
Lublin

Bardzo miły człowiek . Lekarz z powołania, jakich mało. Dokładnie tłumaczy proponowane leczenie. Bardzo kompetentny, niesamowita wiedza. Bardzo zaangażowany. Polecam.

lekarz Beata Cichacz-Kwiatkowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarza Rodzinnego Uśmiech
ulica Różana 33
21-025 Niemce

Bardzo mila uprzejma życzliwa uśmiechnięta pani doktor wysłucha doradzi wytłumaczy dlatego polecam panią doktor bardzo serdecznie ja Małgorzata Skoczylas

lekarz Anna Daszkowska-Gorząd

Słowackiego 98 (Medyk)
97-300 Piotrków Trybunalski

Doskonała Pani Doktor. Polecam wszystkim , bardzo rzetelnie przeprowadza wywiad i bardzo chce pomóc.

lekarz Jolanta Warzycha-Kobiałka

Fredry 7
58-330 Jedlina-Zdrój

Dziękuję pani doktor za to że 8 lat temu powiedziała mi że nasz syn jest darem i to że jest autystyczny to nie kara ani moja wina i nie mam się bać i zadbać o siebie bo chora matka to chore dziecko. A z czasem zobaczymy jaki świat Janka jest piękny i te słowa usłyszałam bo ja po prostu się rozpłakałam w gabinecie po tym jak opowiedziałam pani doktor że …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Bogdan Bieglecki

Mazurskie Centrum Zdrowia Szpital Powiatowy w Węgorzewie
ulica 3 Maja 17
11-600 Węgorzewo

Polecam bardzo miły i kompetentny lekarz wszystko tłumaczy i bardzo szczegolowo bada słucha co pacjent ma do powiedzenia

lekarz Barbara Kiryluk

Gabinet Psychologiczny "Otwarci"
Waszyngtona 18 lok.3
15-275 Białystok

Rewelacyjna Pani doktor, godna polecenia. Dokładnie wysłucha Lekarz godny zaufania. Jestem ogromnie zadowolona że trafiłam z synkiem właśnie do tej Pani neurolog, profesjonalizm w 100,% Polecam z całego serca jak dla mnie nie ma lepszego lekarza Dla Pani doktor pacjent jest bardzo ważny
Opinia dodana przez: Ewelina kopczewska

lekarz Agnieszka Ciach

Ogrodowa 3
99-200 Poddębice

Od kilku lat żona jest pacjętką doktor Ciach jeśli ocenić panią doktor w skali od 1 do 5 to daję10! we wszystkich kategoriach
Opinia dodana przez: Waldek

Gabinet Pomocy Psychologicznej
Jedności Narodowej 83 b lok. 4
78-100 Kołobrzeg

lekarz Seweryn Bartosz

Świadczeniodawca w zakresie opieki domowej
3 Maja 49
39-120 Sędziszów Małopolski

lekarz Elżbieta Gadowska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Neomedic"
Wolności 11/2
73-200 Choszczno

Cudowny lekarz i człowiek. Kompetentny, cierpliwy, doskonały fachowiec, z dużą wrażliwością i co jest teraz rzadkością lekarz z powołania, dla którego człowiek znaczy Człowiek.
Opinia dodana przez: Agnieszka Szczepańska
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurolog
                                       lek. med. Katarzyna Toruńska

lek. med. Katarzyna Toruńska

Neurolog. Pracownia Emg
Jadźwingów 2 domofon 74 (parter)

Bardzo sympatyczna wobec pacjentów , dokładnie wszystko wytłumaczy . Mam padaczkę , a ona mnie uratowała - dzięki Lamitrinowi , który mi przepisała , nie mam już żadnych ataków .
Opinia dodana przez: Adasio Wawa

lekarz Piotr Szwach

Platanowa 4
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Wysoka oceniamy profesjonalizm i kompetencje lekarza. Kompleksowe podejście do wieloaspektowych chorób pacjenta, z naciskiem na schorzenia neurologiczne. Empatia, zrozumienie i pomoc w razie pilnej potrzeby, w każdej, nawet wolnej od pracy chwili. Dziękujemy za wszelką pomoc!
Opinia dodana przez: Janusz i Teresa
Szczerze polecam Panią doktor. Przemiła osoba, bardzo dobre podejście do dziecka. Wszystko tłumaczy, mówi co bada, jak jest, a jak być powinno. Oby wiecej takich lekarzy. Nie żałuje ani jednego kilometra, który przejechałam z córką na wizyte do Pani doktor, a troche ich było. :) Jeszcze raz szczerze polecam bardzo dobry lekarz.

prof. dr hab. n. med. Radosław Kaźmierski

ul. Sienkiewicza 3
62-200 Gniezno

Pan prof.zawsze jest mi pomocny w mojej chorobie. Wyjątkowo ludzki lekarz i bardzo skromny. Pomógł i przeprowadził mnie też przez chorobę mojej siostry w leczeniu stwardnienia zanikowo bocznego. Bardzo dobry fachowiec. POLECAM.

lekarz Urszula Borek

Bytom Żeromskiego
Bytom

Wspaniały lekarz, świetny fachowiec, bardzo życzliwa, ma ogromny wpływ na samopoczucie pacjenta, to dzięki Niej, szybciej mija ciężka choroba. Stokrotne dzięki jej za to. Magdalena K.