ulica Reymonta 21B
Biała Podlaska
Bardzo dobry lekarz i bardzo dobry człowiek. Pani doktor jest skromna , miła i kompetentna. Polecam
Niezwykle życzliwa i kompetentna lekarka, nie musiała zbadać dziecka, ponieważ wychodziła już do domu, ale wróciła do gabinetu i dokładnie zbadała synka (łącznie ze zważeniem go, aby dobrać dokładną dawkę leku) oraz postawiła diagnozę. Bardzo dziękuję Pani za pomoc oraz za przywrócenie wiary w lekarzy z powołaniem.
Pielęgniarsko - Położniczy Ośrodek Medycyny Środowiskowo-Rodzinnej
Braci Czeskich 13
Szamotuły
Pani Doktor to wspaniała lekarka. Zawsze trafna diagnoza. Polecam z całego serca. Na wizycie sama poleciła nam dodatkowe szczepienia i opowiedziała o nich.
Pani Doktor, to prawdziwa profesjonalistka w swoim fachu. Za każdym razem wykazuję się niezwykłą wiedzą i doświadczeniem, a przy tym poświęca dużo czasu, cierpliwie odpowiadając na wszystkie moje pytania.Nie tylko posiada ogromną wiedzę medyczną, ale również wyróżnia się niezwykłą empatią i wrażliwością na potrzeby pacjenta. Dzięki jej profesjonalnemu podejściu i trosce czuję, że moje dziecko jest bezpieczne i jest w dobrych rękach. Gorąco polecam wszystkim, którzy szukają lekarza z prawdziwym …
Bardzo polecam tego specjalistę, przede wszystkim trafnie stawia diagnozę i doskonale dobiera leczenie. Miałam duże problemy zdrowotne związane z moim synem,szukałam pomocy u kilku specjalistów niestety z marnym skutkiem.Wizyta u Pana Doktora Roja okazała się strzałem w dziesiątkę i tak już pozostało.
Poradnia Genetyczna
Wieniawskiego 64
Bardzo dobra, kompetentna lekarka, bardzo dobre podejście do dzieci :)
Centrum Medyczne Medrun
al.Niepodlełosći 107/109
Bardzo uprzejmy i kompetentny - podchodzi do leczenia kompleksowo i stara się dobrać leki w zależności od stanu pacjenta (nie przepisuje zbyt silnych leków, jeśli nie są potrzebne). Bardzo komunikatywny i opanowany. Analizuje badania i interakcje z innymi chorobami - polecam.
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Lublińcu
ul. Grunwaldzka 64
Lubliniec
Świetny specjalista z super podejściem. Serdecznie polecam rodzicom zmagającym się z AZSem u dzieci.
Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1
Pani Doktor prowadzi syna juz od dłuzszego czasu i jej wskazówki są bezcenne. Wspaniałe podejscie do dzieci. Widac poprawę w postawie/rozwoju fizycznym syna. Polecam
Gabinet Lekarski.
Legnickie Pole
Pani doktor to wyjątkowo dobry lekarz, pomaga stawiając trafne diagnozy i dobrze leczy, jest niezwykle empatyczna.
ul. Juliusza Słowackiego 7
Elbląg
Polecam, najlepszy lekarz w Elblągu, od wszystkiego. Niby 15 minut na pacjenta, ale często i godzinę poświęci, nigdy nie pośpiesza i dokładnie bada/określa stan chorego. Wszystko wytłumaczy, lekarz z prawdziwego zdarzenia, a nie "konował".
NZOZ VALIDUS
Wojska Polskiego 144
Najlepszy lekarz, cudowny człowiek. Pani doktor to anioł. Jestem jej bardzo wdzięczna, że potrafi pomóc.
LUX MED
Al. Zwycięstwa 49
Lekarz z powołania a do tego przemiła i ciepła osoba. Cała moja rodzina jest pod opieką Pani doktor już od 8 lat. Diagnozy trafne. Antybiotyk tylko kiedy bezspornie niezbędny. Fachowiec w każdym calu.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5
To świetny fachowiec i wspaniały człowiek!, cierpliwa i uważna diagnostyka, zabiegi wykonywane profesjonalnie, trafny dobór leczenia, Pani Doktor z troską i szacunkiem wysłuchuje pacjenta i skutecznie leczy!!!! Wyjaśnia, swoją wiedzę przekazuje jasno mobilizując do współpracy w procesie leczenia. Polecam z całego serca!
Beskidzka 31
Andrychów
Serdecznie polecam. Pani Doktor traktuje nas bardzo profesjonalnie i życzliwie. Wiem, że w razie potrzeby zawsze mogę liczyć na rzetelną poradę lekarską, badania, itp.