Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Legionów 57 budynek 5
Grudziądz
Bardzo uprzejmy ale zarazem konkretny. Delikatny podczas badania,udziela wyczerpujących odpowiedzi na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Traktuje pacjentki z szacunkiem i nie klepie niepotrzebnych głupot
Przychodnia Lekarska "SPEC-MEDICA"S.C
ulica Siedlecka 20C
Police
Wizytę u tej Pani oceniam bardzo pozytywnie. Uprzejma, miła i kompetentna. Z uwagą odpowiadała na wszystkie zadane pytania. Badanie bezbolesne ;)
Pan Doktor bardzo ciepły, empatyczny i jest w stanie uspokoić nawet w trudnej sytuacji stara się każda pacjentkę dokładnie dopytać o przebieg i informuje co się dzieje by pacjentka nie była zdezorientowana mi bardzo to pomogło, uspokoiło i wiem co robić a czego nie bardzo bardzo polecam
Pani doktor jest bardzo kompetentna i rzeczowa, zdecydowanie zna się na rzeczy i to się po prostu czuje. Każde leczenie, które zastosowała u mnie w czasie ciąży było skuteczne, tłumaczyła wszystko co chciałam wiedzieć i nigdy nie "wygoniła" mnie z gabinetu, więc ilość poświęconego czasu jest jak najbardziej zadowalająca. Dr Skibińska jest konkretna i rzeczowa, potrafi też pożartować i ogólnie cenię sobie jej podejście do pacjenta. Naprawdę polecam dr Skibińską, …
Wspaniały lekarz. Fachowość, podejście do pacjentki i kultura osobista godna postawienia za wzór dla innych lekarzy. Klasa, profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Polecam w 100%. Leczenie na wysokim poziomie, lekarz profesjonalny i bardzo komunikatywny, polecam wszystkim paniom..
Gabinet Lekarski
Gen. Zajączka 6/1
Opole
Bardzo fachowa, cierpliwa i pełna empatii. Serdecznie i szczerze polecam, zwłaszcza przyszłym mamom i paniom z problemami z zajściem w ciąży albo donoszeniem ciąży.
Polecam pana doktora z całego serca. Prowadził moją pierwszą ciążę, ale również i świetnie sprawdził się u mojej mamy. Nie będę tutaj owijać w bawełnę, interesuje się swoją pacjentką, cesarskie cięcie przeprowadził idealnie. Uwielbiam to jak rozluźnia atmosferę podczas badania. A przede wszystkim szanuje pana doktora i z całego serca go polecam.
ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA
Polecam wszystkim, chodziłam wcześniej do kilku endokrynologów, mam porównanie. Pani doktor tłumaczy wszystkie możliwe przyczyny nadmiaru hormonów, opowiada o tym jakie mamy możliwości leczenia, tak aby pacjent sam mógł zdecydować w jakim kierunku prowadzić leczenie. W razie wątpliwości podpowiada za i przeciw każdej z możliwości. Ma otwarty umysł, pyta o oczekiwania stara się dopasować indywidualne leczenie dla pacjenta. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.
Dr Ewa Semetkowska-Jurkiewicz - diabetolog
ul.Rajska 10 lok.63
Wyjątkowy lekarz ktory po 11 latach walki z bezpłodnością pomógł nam cieszyć sie upragniona ciążą! (Jestem w 30 tyg.ciąży)wszystko jest ok!Nigdy nie potraktował naszych obaw i pytań za bezsensowne...bardzo jesteśmy mu wdzięczni!!!
Ten lekarz między innymi opiekował się mną po porodzie na Ujastku. Ale tylko jego pamiętam. Pierwszy raz spotkałam lekarza, który pyta pacjenta czego potrzebuje i stara sie to załatwić, nie chwalac się potem wynikami. Oprócz tego wysoka kultura osobista. Zdecydowanie polecam.
LUX MED
ul. Mehoffera 10, Kraków
Wspaniały lekarz. Bardzo oddany pacjentom. Wiele lat jestem pod jego opieką i nigdy się nie zawiodłam. Dużo rozmawia z pacjentką, wszystko bardzo chętnie i cierpliwie wytłumaczy. Nie bagatelizuje nawet najdrobniejszych dolegliwości. Mam do Pana Doktora pełne zaufanie podobnie jak kilka osób z mojego otoczenia.
Szpital Powiatowy w Rawiczu Sp z o.o.
ulica Grota Roweckiego 6
Rawicz
Z czystym sumieniem polecam lekarza, dokładnie tłumaczy każde badanie, miły, kompetentny, leczy prywatnie jak i na kasę chorych. Urodziłam zdrowego synka dzięki fachowej opiece lekarza, mam niestety porównanie z innym lekarzem gdzie przy pierwszej ciąży niemal straciłam córkę. Doktor Olesiński godny polecenia, wykonuje masę bada, zwraca uwagę na każdą możliwość.
Lekarz -Człowiek.. rozumie życiowe sytuacje Tłumaczy, nie krytykuje! Wspiera i uspokaja. W mojej sytuacji żadnej presji i wstydu.. wizyta jak pogawędka u mamy czy przyjaciółki. Naprawdę wspaniała kobieta przede wszystkim ( nie tylko lekarz ) a kto zrozumie drugą kobietę jak nie kobieta? Poświęca swoim pacjentom 100 %. Od rana do wieczora! Nie ważne ile dnia upłynie.. każda osoba jest traktowana indywidualnie i nie ma limitu czasu na wizytę.. Moim …
Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
Bielsko-Biała
Jeśli ktoś myśli, że prawdziwych lekarzy z powołania już nie ma, to jest w błędzie. Do gabinetu pani doktor wchodzę z uśmiechem i wychodzę z jeszcze większym. Wytłumaczy wszystko od A do ZET, poprawi humor, szybko, skuteczne leczy, diagnozuje. Pomogła mi w wielu sprawach, w których inni lekarze rozkładali ręce albo szukali po omacku tam gdzie nie trzeba. Świetna specjalistka! Powinni ją sklonować. Polecam!
Dr. Brankowska Sp. z.o.o.
ulica Gagarina 15
Pani Doktor godna polecenia w 100%. Jest moim ginekologiem od 2011 roku w Grodzisku Mazowieckim, aktualnie prowadzi moją pierwszą ciążę. Jest delikatna, skrupulatna, rzetelna, profesjonalna. Odpowiada na każde dręczące pytanie, wszystko szczegółowo wyjaśnia . Woli zapobiegać niż leczyć, zleca wszystkie potrzebne badania. Nie boi się skierować do poradni specjalistycznych w celu sprawdzenia ewentualnych zagrożeń popartych niezbyt dobrymi wynikami badań. Nie starszy pacjentek, mogę nawet stwierdzić, że jest swego rodzaju wsparciem.
Pani doktor to bardzo dobra specjalistka, dokładnie zbadała, zanalizowała wyniki badań, postawiła diagnozę, ale że nie zajmuje się problemem który mnie dotyczył to poleciła i innego specjalistę. Była miła, bardzo delikatna w czasie badania, wszystko jasno wyjaśniła. Może nie jest bardzo pogodna i uśmiechnięta, ale lekarzem jest bardzo dobrym.
Centrum Medyczne LUX MED
ul. Puszkarska 7H
Polecam Panią doktor. Specyficzna ale konkretna i bardzo pomocna. Oby więcej lekarzy z takim podejściem .