internista internista internista internista internista internista internista

lekarz Marlena Ciesielska-Osuch

Internista, Lekarz medycyny pracy

ulica Mińska 89
85-442 Bydgoszcz

Nie polecam, od wejścia mówi tylko o obciążeniu finansowym za wiztę - medycyna pracy. Opryskliwa, zachowanie karygodne do drugiego człowieka. Wolne terminy i brak zajętych godzin w kalendarzu mówią same za siebie ! ostrzegam ! Żaden lekarz mnie tak nie potraktował , takie osoby nie zasługują na tytuł lekarza.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Tomasz Jerzak

Gądki 37D
38-200 Jasło

Lekarz ? posiadający wiedzę internistyczną , który podważa kompetencje lekarzy specjalistów innych dziedzin, rozpoznanie choroby wyłącznie stereotypowo, bez podejścia i zrozumienia pacjenta, brak kultury i komplesowego podejścia do chorego, lekceważący innych lekarzy, brak kompletny uprzejmości , wykazujący się arogancją traktujący chorego jak podmiot, jeśli można by było dać mu zero gwiazdek to tak by wyglądała moja opinia na temat tego lekarza

lekarz Andrzej Borek

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Stomatologicznej w Krośnie
Korczyńska 57
38-400 Krosno

Lekarz jest arogancki, bezczelny, kompletnie ma gdzieś swoich pacjentów , o swojej chorobie nie dowiesz sie nic bo on nie ma czasu nic wyjaśnić ... a nie daj Boże spróbuj sie czegoś dowiedzieć, zapytać, zostaniesz zmieszany z błotem bo jak ktos może wogole szanownemu Panu przeszkadzać i pytać o swoj stan zdrowia....no niedopuszczalne 🤣 życzę wszystkim ,zeby nie mieli przyjemnosci poznawać tego gbura ...

lekarz Joanna Czech

Internista, Lekarz medycyny pracy

gen. Dąbrowskiego 23
98-220 Zduńska Wola

odradzam bardzo ,omijac z dala ,juz nigdy nie zawitam do tej pani

lekarz Andrzej Pigoń

Niepubliczny Zaklad Opieki Zdrowotnej "PRZYCHODNIA LEKARSKA MEDYK" w Radomsku
Batorego 3
97-500 Radomsko

Nie polecam tego lekarza nic nie ma pojęcia o niczym miałem zwykła grypę i zapalenie migdałów to jak przeczytałem na co te leki to nie które były na astmę -.-
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Justyna Kotynia

Gastrolog, Internista

Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9

ODRADZAM! Pani Justyna wykonała zabieg usunięcia polipów w lipcu 2023 w szpitalu w Pabianicach. Po niecałych 24 godzinach od zabiegu wymagana była pilna interwencja lekarska w związku z silnym krwawieniem, której Pani Justyna się nie podjęła. W związku z nieustającym krwawieniem niezbędny okazał się pobyt w szpitalu i kolejny zabieg, którego podjął się inny lekarz, z informacji jakie posiadam, z łódzkiego szpitala. Okazało się, że klamry/pętelki nie zostały założone prawidłowo …

lekarz Anna Chałas

ul. Partyzantów 3a
23-400 Biłgoraj

Nie polecam Pani doktor bardzo nie miła osoba.. ja nie miałam problemu z tarczycą a z czym innym a Pani doktor jak zobaczyła moje wyniki na tarczycę że wszystko jest w porządku zapytała mnie po co ja do niej przyszłam, opowiedziałam z czym mam problem powiedziała że mi nie pomoże obraziła mnie mówiąc że jestem gruba bo nic nie robię... Oczywiście Pani doktor nawet mnie nie zbadała spisała sobie tylko …

lekarz Dorota Leśniewska-Kryńska

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDIAB CENTRUM DIABETOLOGII
al. ks. kard. Stefana Wyszyńskiego 61

Wizyta dotyczyła mojej otyłości oraz insulinooporności, która z niej wyniknęła. Podczas spotkania czułam się upokorzona, stłamszona i wyśmiana. Miałam łzy w oczach. Pani Leśniewska wykazała całkowity brak zrozumienia dla psychologicznego podłoża otyłości i potraktowała mnie jak osobę leniwą, obrzydliwą, która nic ze sobą nie robi. Dodam, że kierowała te słowa do osoby chorującej na depresję, o czym była świadoma. Zgadzam się z tym, że otyłość to najczęściej wynik złego odżywiania, …

lekarz Anita Proszowska

Diabetolog, Internista

Majkowska 13a lok. 21
62-800 Kalisz

Najgorzej jest kiedy niedouczony internista diabetolog bawi się w psychiatrę i ocenia stan psychiczny osoby w podeszłym wieku po przebytym Covidzie, co później ma wpływ na leczenie onkologiczne tej osoby.

lekarz Grażyna Dobrowolska-Dziewulska

Internista, Rehabilitant

rynek Rynek 29
39-200 Dębica

Ech. Nie nam niestety najmniejszego powodu do wystawienia pozytywnej opinii po tym, jak traktuje pacjentkę w podeszłym wieku...

lekarz Agnieszka Błażków-Marchewka

Szkolna 15/4
51-311 Wilczyce

Zero empatii, zero zrozumienia, zero chęci pomocy. Traktowanie pacjenta w dość obcesowy sposób. Nie polecam.

lekarz Małgorzata Skrzyńska

Przyzakładowa Przychodnia Rehabilitacyjna przy Spółdzielni Inwalidów "Jedność"
Niepodległości 10
23-210 Kraśnik

Arogancka i niesympatyczna pani doktor, zero wytłumaczenia o chorobie i sposobie leczenia, bez podarunku ani rusz

lekarz Bożena Górnikiewicz-Brzezicka

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Endokrynologia"
Studzienna 35-36/A
82-300 Elbląg

Porażka to jedyne co nasuwa się na usta po wizycie u Pani Doktor. Konsultacja wyników w przychodni odbywa się przez Panią z rejestracji (swoją drogą bardzo opryskliwą i niemiłą ) , złe rozpoznanie choroby to tylko kilka szczegółów , a jest tego więcej . Szczerze polecam wyjechać z Elblążkowa i tam podjąć leczenie bo tu prędzej można się wykończyć .
Opinia dodana przez: Karolina

Elżbieta Irowska-Musiał

Internista, Pulmonolog

Gabinet Lekarski

BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!! Opryskliwa,histeryczna lekarka mająca duże problemy ze sobą ! Nikomu nie polecam ! Mimo wielu prób normalnego podejścia spotykam się wręcz z całkowitym brakiem kompetencji !

lekarz Małgorzata Międlar-Dubielak

Wojska Polskiego 9c
09-530 Gąbin

Pani doktor malo kompetentna na tele poradzie ktora trwala 3 min powiedziala ze ona nie ma czasu na odpowiadanie na moje pytania odnosnie szczepien nie polecam

lekarz Barbara Bobrowska-Rzechuła

Nasz Doktor - Jagiellońska 44
Jagiellońska 44

Jako lekarz rodzinny kobieta samodzielnie nie działa przy pacjencie tylko kieruje do specjalisty. Brak działania przy schorzeniach poważniejszych niż powszechne typu przeziębienie, angina. Brak zdecydowania, nie można dowiedzieć się o diagnozie. Kompetencje ciężko ocenić dokładnie, ponieważ w 99% przypadków byłem kierowany do innych lekarzy.
Opinia dodana przez: Anonimowo

lekarz Mirosław Krótki

ulica A.Mickiewicza 60
44-325 Mszana

Lekarz porażka miałem z nim do czynienia w wodzisławskim szpitalu na oddziale wewnętrznym brak kompetencji w ogóle do czegokolwiek ja już nie wspominam o leczeniu ludzi.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Marek Zając

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Praktyka Chirurgiczna
ulica Tetmajera 150
44-280 Rydułtowy

Lekarz który minął się z powołaniem, zero kultury osobistej , wiecznie nie zadowolony , nie umie spojrzec pacjentowi w oczy.Człowiek ktory nie ma żadnego podejscia do pacjenta, nawet personel z którym pracuje za nim nie przepada.Jezeli zalezy wam na zdrowiu a nie tylko na zwolnieniu lekarskim omijajcie jego gabinet z daleka.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Joanna Dziwura-Ogonowska

Internista, Hipertensjolog

ul. Zygmunta Felczaka 8B

Ta lekarka nie powinna leczyć ludzi. Ma niewłaściwy stosunek do pacjenta. Jest apodyktyczna i wrzaskliwa. Nie wnika w problem pacjenta tylko kieruje sie wyucznymi schematami.
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Roman Wziątek

Sucharskiego 4/36
10-693 Olsztyn

Gubi się w rozpoznawaniu i ponoszą go nerwy, potrafi narzucać bez propozycji sposób leczenia. Szkoda, że pracuje w takiej przychodni jaką jest Szpital Dziecięcy. Jednak z powołania to on nie jest.
Opinia dodana przez: Tati