lekarz Krzysztof Sendrowski

Neurolog dziecięcy, Neurolog

Gabinet Psychologiczny "Otwarci"
Waszyngtona 18 lok.3
15-275 Białystok

Człowiek z sercem na dłoni.Lekarz z prawdziwego zdarzenia.Bardzo dobry specjalista, zawsze dla niego wracamy,gdy coś nas niepokoi.
Opinia dodana przez: Wojtek

lekarz Zbigniew Hahn

Wojska Polskiego 13
47400 Racibórz

Pan doktor tyle razy ratował mnie w trudnych sytuacjach że nawet nie byłbym w stanie tego zliczyć. Pracował dla pacjentów nie dla kasy bo pomimo że już później pracował prywatnie to wizyta kosztowała kilkanaście zł, to Panu Doktorowi wystarczyło chyba tylko na dojazd do pracy. Pamiętam jak czekaliśmy przed gabinetem od 02 w nocy, oby tylko nas przyjął. Ale Doktor i tak przyjmował wszystkich był w pracy do ostatniego pacjenta. …
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Mariusz Truszczyński

ul. Jana Kiepury
64-100 Leszno

Witam wszystkich mam zapytanie .Czy mozna za wizytę płacić blikiem? Będę pierwszy raz i chciałam się zorientować. Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Justyna

lek. dent. Jolanta Zatorska

Szymanowskiego 5
25-365 Kielce

Pani doktor bardzo miła i kompetentna. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam wszystkim którzy chcą być potraktowani miło i profesjonalnie.
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Adrian Wójcik

ulica Św. Filipa 3/12

Rewelacyjny lekarz.Polecam z całego serca.Cierpliwy życzliwy.Potrafiący wytłumaczyć wszystko w zrozumiały sposób.Mam pełne zaufanie do niego.Oby wszyscy lekarze byli tak mili i uprzejmi jak pan doktor.
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Joanna Osuchowska-Rybacka

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251

Pani Dr. z niesamowitą cierpliwością i podejściem do dzieci. Zawsze uśmiechnięta, ciepła i życzliwa. Godna zaufania, a przerobiliśmy kilka gabinetów i "fachowych" opinii. Dzięki Pani Dr. córka ma nadal zęby i lęk przed fotelem i gabinetem schowany do kieszeni:)
Opinia dodana przez: Mama Antosi

lekarz Jan Rość

Kwiatkowskiego 125 "C"/4
35-311 Rzeszów

Lekarz który trafnie stawia diagnozę i skutecznie wprowadza leczenie, cieply czlowiek mily i kompetentny godny polecenia uprzejmy szanuje pacjenta, który trafnie stawia diagnozę i skutecznie wprowadza leczenie. Bardzo dobry i godny polecenia.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Michał Zioło

SPGZOZ
ulica Sitarskich 3
05-830 Nadarzyn

Po wizycie u Pana doktora potwierdzam w/w opinie. Fachowość, higiena, kultura osobista przede wszystkim

lekarz Jakub Orleański

Waryńskiego 35/5
58-105 Świdnica

Kompetencje i kultura osobista na wysokim poziomie. Pełny profesjonalizm. Dokładnie i cierpliwie tłumaczy problem choroby. Polecam z zakresu proktologii.
Opinia dodana przez: Henryk

lek. dent. Anna Wojtas

Pracownia Analityczna Magdalena Szelągowska
29 Listopada 9
32-050 Skawina

Panią doktor polecę każdemu z całego serca.Zaufałam na 100% i nigdy nie żałowałam.Opiekowała się całą moją rodzinką.Na wizyty chodziliśmy z uśmiechem na twarzy bez żadnego stresu.Rewelacyjne podejście do dorosłego jak i dziecka.Nie mogę się pogodzić, że pani doktor nie przyjmuje już w Bochni, ciężko będzie znaleźć drugą taka dr.Anię!
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Tymon Idzikowski

Centrum Stomatologii ''Dentus'' Bydgoszcz
ulica Ku Wiatrakom
85-856 Bydgoszcz

Dr wspaniały człowiek przemiły ,zabawny , uśmiechnięty wizyta bez stresu jakiegokolwiek,wyrywania nawet nie poczułam z serca polecam.Takze jego asystentce należy się pochwała bo bardzo fajna kobitka.Jesli chodzi o zespół to są najlepsi.

lekarz Andrzej Pogłodziński

gabinet
Emilii Sczanieckiej

Wspaniały i wybitny lekarz. Który ma powołanie do pomagania pacjentom. Wysłucha i doradzi. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora. Pełen profesjonalizm. Można zaufać w 100 %
Opinia dodana przez: Monika D

lekarz Adam Koleśnik

ul. Złotej Kaczki 5/40
05-500 Piaseczno

Jesteśmy z mężem pod absolutnym wrażeniem tego lekarza, jest to jedyny specjalista na całą Polskę od dość osobliwego i skąplikowanego przypadku naszego synka... Na reszcie czujemy się dobrze zaopiekowani, dobrze poinformowani, do tego wszystkiego dochodzi duża empatia, którą lekarz posiada, w związku z czym jesteśmy szczęśliwi że udało nam trafić się na takiego specjalistę i to jeszcze w Polsce♥️

lekarz Adam Macech

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego "MEDITRANS"
ulica Poznańska 22

Dziś 20.10.25 trafiłam na SoR i bardzo jestem szczęśliwa że trafiłam na tak dobrego lekarza. Miałam zabieg po drenażu ropnia i pszetoki Pan doktor był miły i delikatny, wszystko wytłumaczył, zdecydowanie Człowiek na swoim miejscu. W takich sytuacjach bardzo dużą rolę ma podejście lekarza , jego wiedza i doświadczenie. Wszystko było na 11 z 10. Na SOR trafiają ludzie z problemami zdrowotnymi i niemal ważne jest odczuwać że tobą NAPRAWDĘ …

mgr Samuel Wojeński

Psycholog

Samuel Wojeński Stop Trauma
Aleja Solidarności 159/11

Pan Samuel to osoba kompetentna, uważna, wrażliwa na potrzeby klienta. Potrafi stworzyć atmosferę zaufania i otwartości na sesjach oraz poprowadzić w sposób delikatny i efektywny. Posiada ogromną wiedzę, jest praktyczny i konkretny w swoim podejściu. Potrzebowałem specjalisty, który by pomógł mi zauważyć i uświadomić pewne rzeczy, i uważam, że nie mogłem trafić lepiej. Współpraca okazała się bardzo rozwijająca, dlatego polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Roman R.

dr Helena Kistelska-Sikora

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet Psychologiczny i Psychoterapeutyczny
Fryderyka Chopina 32/16
Lublin

Polecam serdecznie Panią Doktor. Trafiłem do niej rozbity, pełen gniewu, frustracji i wątpliwości. W trakcie terapii nauczyłem się się dbać o siebie, wyznaczać granice i pamiętać o własnej wartości. Pani Doktor potrafi fantastycznie zrozumieć pacjenta, od pierwszego spotkania celnie wskazywała mi inne punkty widzenia na moje problemy, jednocześnie okazując ogromne wsparcie. To był bardzo wartościowy czas, jedna z najlepszych decyzji w moim życiu...
Opinia dodana przez: Mariusz
{'id': 23165, 'name': 'Inowrocław'} Psycholog
                                       mgr Karolina Nowakowska

mgr Karolina Nowakowska

Psycholog

Przestrzeń Zmian - gabinet pomocy psychologicznej i terapii
ul. Szeroka 1
Inowrocław

Polecam panią Karolinę Nowakowską. Długo zwlekałem z pójściem do psychologa, okazało się, że niepotrzebnie. Teraz widzę, że to naprawdę pomocne. Pani Karolina uważnie słucha i zadaje ciekawe dla mnie pytania. Bardzo dużo sobie przez to uświadomiłem i nakierowałem się na dobre tory. To dopiero parę spotkań i jeszcze kawałek drogi przede mną, ale już widzę dużą poprawę u siebie. Polecam takie sesje każdemu.
Opinia dodana przez: Z. B.

lekarz Małgorzata Romanik

Klinika Patologii Ciąży i Rozrodczości
plac Traugutta 6
41-800 Zabrze

Bardzo wysoko oceniam kompetencje zawodowe pani dr Małgorzaty Romanik i gorąco polecam innym pacjentkom.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Kamil Zamarło

SPZOZ Szpital Wielospecjalistyczny w Jaworznie
ulica Chełmońskiego 28
49-600 Jaworzno

Doktor z powołania!! Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta! Polecam z całego serca! Wysłuchał na spokojnie pacjenta, a następnie przeszedl do postawienia diagnozy. Oby więcej takich specjalistów!
Opinia dodana przez: Grzegorz
Niesamowicie profesjonalne podejście do pacjenta! Wszystko rzetelnie wytłumaczone w bardzo przystępny sposób. Lekarz godny polecenia :)