Oby więcej takich sumiennych i życzliwych lekarzy naprawdę bardzo fachowe podejście do pacjenta, szczerze polecam bardzo oraz bardzo dobrze stawia diagnozę.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)
Super Pani Doktor z wyjątkowym podejście do pacjenta. Była to pierwsza wizyta u Pani Doktor i napewno nie ostatnia. Z czystym sumieniem mogę polecić.
NZOZ Przychodnia Rejonowa "Niwecka Walcownia" Poradnia K
ulica Niwecka 18
Sosnowiec
Bardzo miła i uczynna osoba. Jest zaangażowana w leczeniu pacjenta, posiada dużą wiedzę i dba o doprowadzenie leczenia do końca. Wyjaśnia szczerze wszelkie niejasności. Polecam gorąco wszystkim taką opiekę lekarską.
CENTRUM MEDYCZNE OLMEDICA
ulica Gołdapska 1
Olecko
16.07.2025 Kolonoskopia w przychodni dra Kisiela w Augustowie. Badanie wykonał dr Tomek Abrycki. Przez 25 minut bardzo dokładnie sprawdził jelito, usunął polipa. Badanie przeprowadzone bezbolesnie. Dyskomfort pewnien jest, ale to nic strasznego i nie ma czego się bać. W Augustowie (w innej jednostce) dwukrotnie próbowałem robić kolonoskopię i na wejściu do esicy ból był tak straszny, że chciałem drzeć się na 3 oddziały i badania były przerywane. Po horrorach wcześniejszych …
Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7
Pani doktor od kilku lat dba o zdrowie mojej córki. Mieszkamy na mokotowie i chodzimy do przychodni Medic House. Pani doktor jest bardzo miłą i ciepłą osobą. Ma bardzo dobre podejście do małego pacjenta, co u pediatry jest bardzo istotne. Przez wszystkie choroby przeprowadziła moją córkę bardzo poprawnie. Dziekuję
Dział Farmacji Szpitalnej
Piłsudskiego 28
Bychawa
Pan dr Nazar wykonał u mnie badanie endoskopowe kolonoskopię. Miły, profesjonalny, rzeczowy. Czułam się bardzo zaopiekowana. Polecam z całego serca. Następna wizyta tylko u tego specjalisty.
Wspaniała... Miałam ogromne zaufanie do Pani Doktor. Zawsze celna diagnoza i odpowiednie skuteczne leczenie. Człowiek był spokojny. Nigdy nie było problemów ze skierowaniami na badania. Pani Doktor często sama je proponowała i wysyłała do laboratorium. Bardzo sympatyczna, z fajnym podejściem do dzieci i ich problemów. Teraz, gdy się przeprowadziłam bardzo ciezko mi znalezc drugiego takiego lekarza. Bo o takich specjalistów bardzo trudno...
Mazowiecki Szpital Specjalistyczny
Aleja Jana Pawła II 120 A
Ostrołęka
Zgodzę się z moimi przedmòwniczkami. Lekarz Buciński mimo iż nie ma zbyt wielu tytułòw z przodu nazwiska jest profesjonalnym lekarzem. Nie bagatelizuje żadnego objawu,sam dopytuje o stan zdrowia pacjentki i odczucia w stosunku do ciąży co osobiście uważam za bardzo ważną zaletę . Każdy wywiad lekarski winien opierać się ròwnież na odczuciach pacjentki a nie na dziwnych spekulacjach niedoświadczonych lekarzy i śmianiu się pacjentce w oczy lub poza co gorsza …
Planta Medica Stomatologia
Warszawska 77
Łomianki
Znam dr Agatę jeszcze z poprzednich gabinetów. Doskonała specjalistka. Mistrzyni leczenia kanałowego pod mikroskopem. A do tego bardzo ciepły i serdeczny człowiek. To nie tylko lekarz, ale bardzo sympatyczna osoba.
OPTIMA MEDYCYNA SPÓŁKA AKCYJNA
ulica Nyska 2
Prudnik
Lekarz z powołania słuchający pacjenta. Miły i uprzejmy. Byłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Życzę każdemu pacjentowi takich lekarzy. Będziemy wtedy mniej zestresowani. Polecam serdecznie.
Gabinet Ortodontyczny
Przedbronie
Dobczyce
Piorunujące efekty w krótkim czasie dzięki zastosowaniu nakładek invisalign. Doktor Paweł Kudlik jest profesjonalny, dobrze doradza i leczenie idzie w szybkim tempie z widocznymi efektami po miesiącu!!! Gabinet doktora wygrał pod względem dobrego dojazdu bez korków oraz dzięki najlepszej cenie.
Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6
Jestem po wizycie u doktora w SCM clinic. Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Cierpliwie i konkretnie odpowiadał na wszystkie moje pytania. Dodatkowo omówiliśmy różne możliwości leczenia, otwarcie mówił która terapia będzie skuteczna , a co nie ma szans powodzenie. W trakcie badania dokładny i delikatny. Polecam.
Stomatologia rodzinna
Warszawska58c/51
Jestem stałym pacjentem Pani doktor Joanny Jarosz. Jest to lekarz z powołania, bardzo uprzejma, fachowa z genialnym podejściem do pacjenta. W gabinecie bardzo czysto i pachnąco.Bardzo polecam Darek
gabinet prywatny
Podgórna 45
Zielona Góra
Pani Kasia Bandrowska jest lekarzem z powołania. Kompetentna, profesjonalna, przy tym bardzo empatyczna. Badanie jest dokładne, a jednocześnie delikatne. Pani doktor wyjaśnia, odpowiada na pytania, jest bardzo cierpliwa. Polecam w 100 procentach.
GLOBOS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Bielska 4
Cieszyn
Pod opiekę Pani Doktor trafiłam w lutym po wypadku, w ogromnym szoku i rozpaczy po tym co się stało. Nigdy nie spotkałam się z tak dobrą opieką lekarza. Pani Doktor wytłumaczyła mi od początku do końca co mi się stało, jak będzie przebiegać operacja i co czeka mnie w przyszłości. Trafienie w ręce Pani Doktor to moje szczęście w nieszczęściu. Bardzo polecam i życzę Pani Doktor wszystkiego co najlepsze.
Śląskie Centrum Chorób Serca w Zabrzu
ulica Curie-Skłodowskiej 9
Zabrze
Pragnę wyrazić wielkie podziękowanie i szacunek dla Pana dr Rafała Koba. Jego wiedza uniwersytecka oraz wiedza medyczna szeroko pojęta a przede wszystkim indywidualne podejście do pacjenta jest na bardzo wysokim poziomie medycznym i intelektualnym nie jest zamknięty na inne dziedziny wiedzy mające wpływ na zdrowie człowieka.
Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54
Profesjonalizm, zaangażowanie, uprzejmość Te trzy cechy skrótowo obrazują podejście lekarza P. G. Musiała do mnie jako pacjenta podczas pobytu na SOR w Cieszynie Dziękuję !!!