Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
Piaseczno
Bardzo miła Pani Doktor. Poświęciła mi dużo czasu. Badała bardzo dokładnie. Dziękuję i bardzo polecam.
Bardzo kompetentna, szalenie miła, wszystko wytłumaczy. Cały czas wizyty poświęca wyłącznie pacjentowi. Dostosowuje terminy kolejnych wizyt do wymagań pacjenta. Po raz pierwszy od wielu lat mam dobrane szkła kontaktowe do choroby- wreszcie mogłam zobaczyć świat.Lekarz godny polecenia.
Progressclinic
Okrężna 51
Grodzisk Mazowiecki
Bardzo dobry kontakt, swietna diagnostyka, odpowiedzialne podejscie. Polecam wszystkim na potrzebujacym dluzszego leczenia.
Psycholog dziecięcy i młodziezowy Joanna Kąkol
Łosia 18e
Otrębusy
Wspaniały psycholog. Pani Joanna szybko zdiagnozowała córkę. Jestem wdzięczna za okazane ciepło i pomoc jaką objęła Pani psycholog dziecko i nas-rodziców. Po roku leczenia dziecka z depresji córka wróciła do normalności. Polecam z całego serca Panią Joasię .Pozdrawiam Ada i Laura
gen. Berbeckiego 2 lok. 12
Gliwice
Pani Dobrosława leczyła mój trudny przypadek przez ok. 2 lata, zawsze w ramach NFZ. Mimo tego, iż cięzko jest mi pomóc lekarka nigdy nie poddawała się, wysyłała mnie na kolejne badania, próbowała nowych lekarstw, ogólnie mówiąc szczerze chciała mi pomóc. W związku z tym, że od ponad 3 lat włóczę się po różnych lekarzach i poradniach, mam dość spore porównanie z innymi lekarzami w różnych poradniach. Pani Dobrosława Orłowska-Olejnik jest …
Centrum Psychiatrii i Psychoterapii Med_Art
Zgierska 233; 91-495 Łódź
Pan Doktor Jest Lekarzem Godnym Polecenia Specjalista . Pan Doktor Jest Uprzejmy. Bardzo Dobrze traktuje pacjentów. Pan Doktor indywidualnie Podchodzi do każdego przypadku .Pan Doktor w swojej codziennej pracy stosuje zasady indywidualizacji pacjenta,kompleksowo podchodzi do każdego przypadku. Pan Doktor w 100% poświęca czas pacjentom.Pan Doktor Jest Wybitnym Fachowcem w swojej dziedzinie.Pan Doktor Jest Specjalistą godnym Polecenia.pacjentka Dorota Żaczek
Prywatna Przychodnia Lekarska JANIK - MED
al. Aleja Najświętszej Maryi Panny 14
Częstochowa
Rewelacyjny lekarz, najważniejsze ,,ludzki,, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością.Miły , sympatyczny , uśmiechnięty - co naturalnie rozluźnia napięcie związane z wizytą u lekarza tej specjalności .Pomimo tego , że moja wizyta , podczas której miałam usuwaną ósemkę(co nie obeszło się bez komplikacji), była na kasę chorych mogłam liczyć na konsultacje telefoniczną oraz pomoc ze strony Pana doktora.LEKARZ WARTY ZAUFANIA , GORĄCO POLECAM!!!
Szpital Eskulap
ul. Koperkowa 2 Osielsko
Bydgoszcz
Jestem pacjentką dr Dariusza Mątewskiego od ponad 15-tu lat. Jest znakomitym ortopedą, życzliwym i empatycznym człowiekiem. Swoją wiedzą i zaangażowaniem w problemy zdrowotne pacjenta daje poczucie bezpieczeństwa i przekazuje niezbędne informacje dotyczące aktualnego etapu leczenia. Jestem pełna szacunku i wdzięczności za dotychczasową opiekę ortopedyczną.
al. Jachowicza 3
Płock
Bardzo profesjonalna, dokładna, uprzejma i sympatyczna Pani stomatolog. To lekarz, któremu można w pełni zaufać. Polecam z czystym sumieniem!
Polecam. Bardzo dobry stomatolog, konkretna i miła. Dokładna, mam już 3 plomby od tego stomatologa i jest OK, a wcześniej bywało różnie. Stara się odtworzyć kształt zęba, a nie zostawia "patelni" jak niejeden lekarz. Bardzo delikatnie i dokładnie wykonuje scaling i piaskowanie (a jestem na to szczególnie wrażliwa).
Ogromnie się cieszę że trafiłam do Pana Filipa. Byłam u wielu różnych ginekologów ale nigdy nie spotkałam się z taką serdecznością, profesjonalizmem i rzetelnością. Dzięki Panu Filipowi czuję się „prowadzona za rękę” przez moją chorobę. Wiem, że mam lekarza na którego mogę liczyć i czuję się prawdziwie zaopiekowana. Pan doktor zawsze wszystko szczegółowo tłumaczy i uzyskałam od niego wiele cennych wskazówek dotyczących mojej choroby. Co ważne opieka Pana doktora nie …
Gabinet Stomatologiczny MARODENT
ul. Konopnickiej 7
Zamość
szczerze polecam panią stomatolog Kamile Andrejczuk,jest profesjonalna i rzetelna w tym co robi.Sprzet w gabinecie nowoczesny.Moje zęby w koncu doprowadzone sa do porzadku,wiele razy wypelnienia byly poprawiane i zawsze wypadaly,teraz mam zeby,wszystko sie trzyma i jest zrobione fachowo.Jestem wdzieczna pani doktor
Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
Gliwice
Pani doktor bardzo miła. Czuć, że praca dla pani doktor nie jest tylko obowiązkiem. Bardzo dobrze oceniam wizytę. Polecam szczególnie przyszłym mamom.