lekarz Andrzej Witowski

Szybowa 2b/12
41-705 Ruda Śląska

„Nie wystarczy być we właściwym miejscu i we właściwym czasie. Trzeba być WŁAŚCIWĄ OSOBĄ we właściwym miejscu i we właściwym czasie” 𝘌𝘬𝘦𝘳. Podziękowania dla dr. Andrzeja Witowskiego. Dzięki swojej wiedzy i profesjonalnemu podejściu, uratował życie mojemu Tacie. Tato trafił na OIT w Szpitalu nr 1 w Sosnowcu, prowadzony przez dr. Witowskiego. Wtedy poznałam przede wszystkim CZŁOWIEKA i wybitnego lekarza. Doktor bardzo dobrze zajął się Tatą. Przedstawił plan leczenia, różne warianty, …
Opinia dodana przez: Ela M

lekarz Artur Korzec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Ośrodek Pielęgniarstwa "Pomoc" s. c. Niewiadomska-Jarosz, Nesteruk
Szkolna 6
33-200 Dąbrowa Tarnowska

Bardzo polecam Pana doktora Artura Korca, za profesjonalizm, zaangażowanie i kulturę osobistą. Konkretny lekarz, który okazał wiele zrozumienia i empatii. Zdecydowanie polecam!!!

lekarz Lidia Zieziula

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROMED" Sp. z o.o.
ulica Różyckiego 6
58-506 Jelenia Góra

Moja córka uwielbia Pania lekarz Zieziule. Przychodzinmy od 5 lat, zawsze miła z poczuciem humoru, poświęca czas,mimo ciężkiego pacjenta, kiedy córka nie chciała dać ucha do badania- nie poddała sie. Drugiego takiego wspaniałego lekarza nie znam.
Opinia dodana przez: Diana

Reda Elkader

Gabinet lekarski
Bełchatów

Dr. Reda , to profesjonalista , bardzo uprzejmy, wytłumaczy wszystko dokładnie , z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjenta , jest godny polecenia .

lek. med. Katarzyna Gałecka

Internista, Reumatolog

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Fantastyczny lekarz i cudowny człowiek. Nie mam słów żeby wyrazić wdzięczność. Dzięki Pani Doktor odzyskałam dawne życie !
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Izabela Gralak-Wdowik

Anestezjolog, Psychiatra

ulica Spacerowa 10
26-800 Białobrzegi

Pani Iza leczy mnie już od półtora roku i nigdy nie byłam bardziej zadowolona z żadnego innego lekarza. Na wizytach czuję się bardzo bezpiecznie, zrelaksowana. Pani Iza jest wspaniałą, bardzo kompetentną psychiatrą. Doskonale rozumie problemy, daje przydatne rady i przepisuje leki w punkt. Poprzedni lekarz, który mnie prowadził wypisywał mi leki, przez które samoistnie pojawiały mi się siniaki na ciele, a i mój stan psychiczny się nie polepszał. Pani Izabella …
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Zofia Parma

ul. Ignacego Paderewskiego 81/4

Pani Doktor w sposób wyjątkowo profesjonalny i zaangażowany poprowadziła zajęcia na oddziale kardiologii. Wiedzę przekazywała jasno, logicznie i w bardzo przystępny sposób, dzięki czemu nawet trudne zagadnienia były łatwe do zrozumienia. Jest osobą niezwykle miłą, cierpliwą i otwartą na pytania, co tworzyło przyjazną atmosferę do nauki. Jednocześnie dała się poznać jako wybitny specjalista o ogromnej wiedzy i doświadczeniu klinicznym. Zajęcia prowadzone przez Panią Doktor były bardzo wartościowe i inspirujące Kamil …
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Piotr Ścisło

Usługi Medyczne "Śródmieście" Sp. z o. o.
ulica Bytomska 8
42-600 Tarnowskie Góry

To człowiek który kłamie. Powiela kłamstwa reszty pseudo lekarzy bo taka mają specjalizacje. Komentarze sam sobie pisze kogoś naśladując. Bardzo szkodliwy. Zmieniam lekarza ten jest chory.
Opinia dodana przez: Maciek

lek. dent. Małgorzata Bukowska

ul. Jabłoniowa 21/5

Z pełnym przekonaniem mogę polecić Panią Małgorzatę. To wyjątkowa specjalistka, która wyróżnia się ogromnym zaangażowaniem, profesjonalizmem oraz niezwykle empatycznym podejściem do pacjenta. Już od pierwszej wizyty można poczuć, że pacjent jest tutaj naprawdę ważny – wszystko jest dokładnie tłumaczone, a plan leczenia przedstawiony w sposób jasny i zrozumiały. Pani doktor wykazuje się dużą cierpliwością i spokojem, co szczególnie pomaga osobom obawiającym się wizyt stomatologicznych. Ogromnym atutem jest również precyzja i …
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Jolanta Socha

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VIVA" Spółka z o.o.
ulica Słowacka 11
38-450 Dukla

Bardzo dobry lekarz. Godny polecenia. Pani doktor proszę robić swoje i nie przejmować się głupotami i irytującymi pacjentami. W końcu wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Ma pani bardzo dobre podejście do pacjenta, jest pani naprawdę profesjonalistką. Życzę dużo zdrowia i sukcesów w pracy.
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Paweł Oleksy

Chopina
33-100 Tarnów

Potwierdzam. Pacjent nie czuje się intruzem. Można uzyskać rzeczową, wyczerpującą odp. na pytania. Pan doktor jest wyrozumiały, cierpliwy i miły.

lekarz Wojciech Marcinów

NZOZ "SALUTARIS" Sp. z o.o. B-B ul. Asnyka 14
Szczygłów 5
43-305 Bielsko-Biała

Jestem pacjentką od niedawna, ale pod pozytywnym wrażeniem. Wyjaśnia dlaczego wybrał taki sposób leczenia, działanie leku i konsekwencje. Każdemu pacjentowi poświęca dużo uwagi i czasu, ...co negatywnie wpływa na czas oczekiwania pod gabinetem, niestety, ...ale coś za coś. Nie denerwuje się na pacjenta, który czasami robi różne zdrowotne głupoty. Zobaczę co będzie dalej?

lekarz Bożena Samelska

Laryngolog

Obrońców Płocka 1920 r. 11/2
09-402 Płock

Sympatyczna, miła i bardzo profesjonalna Pani doktor. Polecam z calego serca. Ma wspaniale podejscie do dzieci.

mgr Małgorzata Ryńska-Taszakowska

Logopeda

Prywatna Praktyka Logopedyczna
Mościckiego 38 lok. 2
41-500 Chorzów

Bardzo dobry specjalista. Wspaniałe podejście do dzieci. Syn mimo, że był "trudnym pacjentem" chętnie ćwiczył na zajęciach. Dzięki pani Małgorzacie poprawiła się mowa oraz syn nabrał pewności siebie. W 100% polecam panią Małgorzatę.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Grażyna Kaliszan-Pielich

Bolesława Chrobrego 1-3 lok. 3
74-100 Gryfino

Polecam, bardzo kompetentna i sympatyczna Pani doktor. Ma świetne podejście do dzieci. Bardzo dokładnie i profesjonalnie bada pacjentów. Jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Elżbieta Strzelec

Skwer 8
32-300 Olkusz

Usunięcie ciała obcego z lewego oka szybko i bezboleśnie ze znieczuleniem cała wizyta trwała może 10 - 15 min.

lekarz Waldemar Olech

Psychiatra, Psychoterapeuta

ulica Wschodnia
20-015 Lublin

Dzięki doktorowi funkcjonuję w świecie zawodowym jak każdy zdrowy człowiek, a cierpię na przewlekłą depresję. Bardzo dziękuję i polecam innym.

lekarz Ryszard Grendziak

T.Kościuszki 43 / 2
Legnica

Wspaniały lekarz na właściwym stanowisku. Bardzo sympatyczny i kontaktowy człowiek. Dla niektórych kolegów po fachu powinien być inspiracją ...
Opinia dodana przez: Darek D.

lekarz Leszek Dziemidowicz

Radiolog

Aldemed
Zielona Góra

Bardzo miły i empatyczny lekarz który jest całkowicie skupionym na pacjencie. Bada bardzo dokładnie i nie tylko jeden organ a całościowo . Takich lekarzy specjalistów jest bardzo mało. Uprzejmy, wyrozumiały i bardzo dobrze tłumaczy co i jak ,bardzo dostępnym językiem.

lekarz Mirosław Karp

Kardiolog, Pediatra

Jasło

bardzo dobry lekarz uwazam że jest grzeczny podchodzi do problemu pacjenta odpowiedzialnie i udziela pacjentowi niezbędnych informacji odnośnie jego niedomagań