lekarz Leszek Dziemidowicz

Radiolog

Aldemed
Zielona Góra

Bardzo miły i empatyczny lekarz który jest całkowicie skupionym na pacjencie. Bada bardzo dokładnie i nie tylko jeden organ a całościowo . Takich lekarzy specjalistów jest bardzo mało. Uprzejmy, wyrozumiały i bardzo dobrze tłumaczy co i jak ,bardzo dostępnym językiem.

lekarz Mirosław Karp

Kardiolog, Pediatra

Jasło

bardzo dobry lekarz uwazam że jest grzeczny podchodzi do problemu pacjenta odpowiedzialnie i udziela pacjentowi niezbędnych informacji odnośnie jego niedomagań

lek. dent. Mirosława Adamik

XV -lecia 1
47-150 Zalesie Śląskie

Nie będę polecał nikomu Pani doktor, ponieważ jest tak dobrym lekarzem, że później mogę się do niej nie dostać :) Pani Doktor Dziękuję, że Pani jest :)

lek. dent. Dariusz Najbar

Staszica 13
99-320 Kutno

Pełna rekomendacja dla Pana doktora, wyprowadził moje zęby z niezłej "próchnicowej zapasci". Wiem, że obecnie jestem w dobrych stomatologicznych rękach. Fachowe, profesjonalne podejście do pacjenta. Przy każdym zębie omówienie problemu i pełna informacja na temat przebiegu leczenia. Dodatkowo, wiem, że w razie nagłego przypadku, mogę zadzwonić i w miarę możliwości Pan doktor, przyjmie mnie bez zwłoki. To niezwykły komfort i poczucie bezpieczeństwa. & last but not least - Pan doktor …

lek. dent. Bożena Maliborska

gabinet prywatny
Bartoszka

Cierpię na okropną dentofobię i każda wizyta u stomatologa zawsze była i jest dla mnie koszmarem, ale naprawdę muszę przyznać, że to świetny gabinet prowadzony przez świetnych lekarzy. Pani jest wyjątkowo uprzejma, czuję się dzięki temu bardzo bezpiecznie siedząc na fotelu, można się rozluźnić i cieszyć wspaniałą atmosferą. Polecam (szczególnie Rodzicom małych Dzieci).

dr Paweł Heród

Szpital Jana Pawła II, Klinika Chorób Serca i Naczyń, Kraków
Centrum Medyczne Trimed, Lwowska 43, Wadowice

Bardzo kompetentny lekarz. Słucha i stara się najlepiej jak potrafi. Polecam każdemu. Wyzwanie nie stanowi dla niego problemu.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Edyta Kaźmierczyk

Radiolog

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
20-555 Lublin

Dzisiaj pojechałem do Lublina do Pani Edyty na USG jamy brzusznej . Pani Doktor jest bardzo uprzejma i kompetentna . Poświęciła mi sporo czasu na badanie i wyjasnienia . Dawno nie byłem na takiej fachowej wizycie . Dziękuje
Opinia dodana przez: Mirosław

dr n. med. Katarzyna Nowomiejska

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
20-555 Lublin

Wspaniały lekarz, trafić do pani doktor to nie tylko pewność doskonałej opieki, ale również zaszczyt. Pozdrawiam i bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Krzysztof
Pani doktor jest bardzo dobrym specjalistą , mam problemy z sercem , miewałam duszności , lecze się u niej już od jakiegoś czasu , leki mam świetnie dobra - bez skutków ubocznych za pierwszym razem.

dr n. med. Jerzy Baraniak

Gastrolog

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
20-109 Lublin

Jestem bardzo zadowolona z wizyt u doktora, mam dysplazję stawu biodrowego , wstawiał mi endoprotezę w lewym stawie, jest po prostu świetny , przez cały czas o mnie dbał , podchodził z troską, do tego jego fascynacja tematem, duża wiedza , jest konkretny do tego sympatyczny.

dr n. med. Marek Mijal

Lublin

Wspaniały chirurg. Godny polecenia specjalista. Potrafi rozmawiać z pacjentem/pacjentką, tłumaczy w jaki sposób będzie leczona choroba. Opanowany i kulturalny.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Jerzy Maćkiewicz

Bazarowa 9

Świetne podejscie do dzieci i spanikowanyh rodzicow. Dziecko wita z usmiechem, a rodzicom wszystko cierpliwie tlumaczy. Polecam!
Świetna specjalistka! Mój synek miał kurzajkę na małym paluszku, byłam bardzo zaniepokojona. Koleżanka poleciła mi Panią Nowińską i nie zawiodłam się! po Kurzajce ani śladu! Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Antoś w ogóle nie bał się zabiegu. Lekarz zdecydowanie godny polecenia!
Bardzo kompetentny i komunikatywny lekarz, jestem pól roku po operacji bypassów i czuje sie dobrze. Pan Dr. Marek podarowal mi drugie zycie.
Opinia dodana przez: Anna Pacjentka

lekarz Krzysztof Wojtyniak

Lekarz rodzinny

HIPOKRATES
ul. Mickiewicza 2
63-100 Śrem

Świetny,godny polecenia lekarz. Leczę się u tego lekarza od kilku lat,ma zawsze czas na wysłuchanie pacjenta.Nie miałem nigdy problemu ze skierowaniem na dodatkowe badania.Mam znajomych,którzy są też zadowoleni z tego lekarza.

dr Artur Dolicher

64-200 Wolsztyn

Lekarz z powolania, bardzo pomogl mojemu synkowi kiedy wyladowalismy w szpitalu, jestem niesamowicie wdzieczna Panu doktorowi,jest bardzo uprzejmy, bardzo zaangażowany w swoja prace. Bardzo mało jest dziś tak wspaniałych lekarzy.

dr n. med. Iwona Mączyńska

Dermatolog

Medicanova
Milczańska 47A

Pani Doktor godna polecenia! Dawno nie spędziłam u lekarza tak dużo czasu. Na każde pytanie otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. Co najważniejsze dr Mączyńska jest lekarzem o dużej wiedzy i potrafi skutecznie pomóc. Kilka lat temu byłam pacjentką dr Bojko i przyzwyczaiłam się do ekspresowych wizyt (10 minut albo i mniej), braku odpowiedzi na moje pytania, czasami lekceważącej wręcz postawy. Tutaj odczułam różnicę: zarówno w kompetencjach jak i nastawieniu do pacjenta.
Opinia dodana przez: Bel

lekarz Przemysław Dąbkowski

Kardiolog

ulica Kielecka 20
28-300 Jędrzejów

Naprawdę lekarz jakich mało prowadzi mnie już od kilku lat ( arytmia)polecam każdemu

lekarz Piotr Sienkiewicz

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Bardzo dobry, kompetentny lekarz. Pełen profesjonalizm, kultura i odpowiednie podejście do pacjenta.

dr Dariusz Szydłowski

Ortopeda, Traumatolog

Eskulap
Grunwaldzka 1a
Płońsk

Bardzo kompetentny, dociekliwy, bardzo uprzejmy, poważnie taktujący pacjenta, odpowiedzialny - godny polecenia