Pełna rekomendacja dla Pana doktora, wyprowadził moje zęby z niezłej "próchnicowej zapasci". Wiem, że obecnie jestem w dobrych stomatologicznych rękach. Fachowe, profesjonalne podejście do pacjenta. Przy każdym zębie omówienie problemu i pełna informacja na temat przebiegu leczenia. Dodatkowo, wiem, że w razie nagłego przypadku, mogę zadzwonić i w miarę możliwości Pan doktor, przyjmie mnie bez zwłoki. To niezwykły komfort i poczucie bezpieczeństwa. & last but not least - Pan doktor …
Cierpię na okropną dentofobię i każda wizyta u stomatologa zawsze była i jest dla mnie koszmarem, ale naprawdę muszę przyznać, że to świetny gabinet prowadzony przez świetnych lekarzy. Pani jest wyjątkowo uprzejma, czuję się dzięki temu bardzo bezpiecznie siedząc na fotelu, można się rozluźnić i cieszyć wspaniałą atmosferą. Polecam (szczególnie Rodzicom małych Dzieci).
Szpital Jana Pawła II, Klinika Chorób Serca i Naczyń, Kraków
Centrum Medyczne Trimed, Lwowska 43, Wadowice
Bardzo kompetentny lekarz. Słucha i stara się najlepiej jak potrafi. Polecam każdemu. Wyzwanie nie stanowi dla niego problemu.
Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
Lublin
Wspaniały lekarz, trafić do pani doktor to nie tylko pewność doskonałej opieki, ale również zaszczyt. Pozdrawiam i bardzo dziękuję.
Pani doktor jest bardzo dobrym specjalistą , mam problemy z sercem , miewałam duszności , lecze się u niej już od jakiegoś czasu , leki mam świetnie dobra - bez skutków ubocznych za pierwszym razem.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
Lublin
Jestem bardzo zadowolona z wizyt u doktora, mam dysplazję stawu biodrowego , wstawiał mi endoprotezę w lewym stawie, jest po prostu świetny , przez cały czas o mnie dbał , podchodził z troską, do tego jego fascynacja tematem, duża wiedza , jest konkretny do tego sympatyczny.
Świetna specjalistka! Mój synek miał kurzajkę na małym paluszku, byłam bardzo zaniepokojona. Koleżanka poleciła mi Panią Nowińską i nie zawiodłam się! po Kurzajce ani śladu! Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Antoś w ogóle nie bał się zabiegu. Lekarz zdecydowanie godny polecenia!
Pani Doktor godna polecenia! Dawno nie spędziłam u lekarza tak dużo czasu. Na każde pytanie otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. Co najważniejsze dr Mączyńska jest lekarzem o dużej wiedzy i potrafi skutecznie pomóc. Kilka lat temu byłam pacjentką dr Bojko i przyzwyczaiłam się do ekspresowych wizyt (10 minut albo i mniej), braku odpowiedzi na moje pytania, czasami lekceważącej wręcz postawy. Tutaj odczułam różnicę: zarówno w kompetencjach jak i nastawieniu do pacjenta.