NZOZ Poradnia Kardiologiczna
Mariacka 10
Nysa
Takiego lekarza życzę każdemu człowiekowi,jest dla wszystkich.obojętnie kto wejdzie do gabinetu.Jest wrażliwa na cierpienie ludzkie i bardzo pomocna.Zyczę wszystkim ludziom tak mądrego lekarza.Erika
Pan Doktor jest spokojnym , wrażliwym i bardzo mądrym człowiekiem. Dba o dobrą atmosferę i uważnie słucha Rozumie głupie i nietaktowne zachowania bo wie, że są związane z chorobą. Potrafił dotrzeć do mnie w zarówno czasie moich wzlotów jak i upadków. Zawsze kiedy coś się dzieje można wysłać SMS lub zadzwonić. Swoją drogą rozmowy z Doktorem to niezwykle ciekawe doświadczenie i pomogły mi na nowo i z całkowicie innej perspektywy …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
reta śmiłowicka 11a
Mikołów
Bardzo dobry lekarz, zawsze trafiona diagnoza, ma fantastyczne podejście do dzieci. Spokojnie i cierpliwie tłumaczy i potrafi uspokoić nawet najbardziej zdenerwowanego rodzica :) polecam pana Romana z całego serca!
Szczerze polecam. Pan doktor mnie operował prawie 2 lata temu. Nigdy nie zapomne tego ile razy do mnie zagladal w nocy po zabiegu... wszystko wytlumaczyl... byl naprawde zaangazowany. Az dziwne porownujac do naszych lekarzy... Panie doktorze milo bylo oddac Panu woreczek zolciowy ;)
ulica Lubelska 10
Lubartów
Kompleksowe podejście do pacjenta , miły oraz uprzejmy lekarz któremu zaufałam . Polecam z czystym sumieniem .
Radomska Stacja Pogotowia Ratunkowego
Tochtermana 1
Radom
Bardzo rzeczowy, empatyczny. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba, chce i potrafi odpowiedzieć na wszystkie pytania - co w przypadku pacjenta w podeszłym wieku ( 84 lata) jest bardzo ważne. Uśmiech doktora - bezcenny 🙂 - takie podejście do chorej osoby niezwykle pomaga i niestety nie jest codziennością u innych lekarzy. Wizyta prywatna
INDYWIDUALNA SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA dr n.med. IWONA POZIOMKOWSKA-GĘSICKA
ul. Józefa Poniatowskiego 7/4
Wybitna alergolog, nawet nie ma co wiecej pisac, bo i tak zadne slowa tego nie opisza. Jedna z najlepszych lekarek w tym kraju.
Instytut "Centrum Zdrowia Matki Polki" w Łodzi
Bardzo dobry lekarz alergolog, mam zaszczyt korzystać z jego profesjonalizmu w ICZD w Łodzi. Jak do tej pory nigdy nie zostawił mojej córki bez pomocy, zawsze znalazł jakieś wyjście z trudnej sytuacji... Moje dziecko lubi do niego przychodzić na wizyty jak trzeba sam robi zastrzyki odczulające. Jeśli nie możesz znaleźć dobrego alergologa, gorąco polecam, my przyjeżdżamy ze Zduńskiej Woli. I nie żałujemy przebytych kilometrów..
Miedziowe Centrum Zdrowia w Lubinie S. A.
M. Skodowskiej-Curie 66
Lubin
Kompetencja , uprzejmość ,pod opieką takiego lekarza pacjent czuje się bezpiecznie. Godny polecenia.
Gorąco dziękuję d.n.med.Mariuszowi Szablewskiemu za bardzo szybką reakcję na moje powikłania poszczepienne.Doktor n. med. M. Szablewski kocha swój zawód i wykonuje go wyjątkowo profesjonalnie z bardzo wielkim zaangażowaniem.Wyjątkowo dba o zdrowie pacjentów.Wysoko oceniany jest przez nich.Do oceny pracy doktora wystarczą dwa słowa PLUS NIESKOŃCZONOŚĆ. Życzę zdrowia i wytrwałości w dalszej pracy. Z szacunkiem i poważaniem Ryszard Brzozowski
4DENT
Radzymińska 2A lok.3A
Białystok
Pani Bołtowicz posiada bardzo profesjonalne podejście, jest przy tym uprzejma i wyrozumiała. Co ważne - można zrobić badanie krwi zarówno na miejscu z rana przed wizytą jak i w miejscu zamieszkania. U pani doktor najbardziej cenię sobie kulturę osobistą i etykę pracy
Radan - Med Sp. z o. o. Zakład Lecznictwa
ulica Basztowa 3
Gliwice
Bardzo długo zwlekałam z pierwszą wizytą u ginekologa i gdy w końcu się na nią zdecydowałam byłam mocno zestresowana. Pani doktor podeszła do wszystkiego w sposób bardzo kompetentny i delikatny, dzięki czemu nie miałam oporów przed kolejnymi wizytami. Zarówno gdy starałam się o dziecko jak i w czasie ciąży czułam duży spokój będąc pod opieką dobrego ginekologa. Mogę polecić panią doktor każdemu kto szuka osoby kompetentnej, cierpliwej i uprzejmej.