lekarz Jacek Sumara

DentalPark
Rożańskiego 52

Bardzo dobry specjalista. Chodzimy do kliniki Dental Park z mężem od blisko roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Opieka stomatologiczna na najwyższym poziomie. Zarówno leczenie jak i kosmetyka zębów. Polecam gorąco!

lek. dent. Wioletta Huk

Protetyk, Stomatolog

ORL Praktyka Lekarska Rafał Chmielewski
Brzozowa 75F

Prawdziwa profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu!!!! Pani Wioletta Huk ma wielkie serce do małych pacjentów (byłam na wizycie z 3,5 letnim synkiem) bardzo miła uśmiechnieta bardo duzo rozmawiała z synkiem starajac sie "zagadac ból" ;) synek mial wybitna jedynke w przedszkola jako jedyna stomatolog w całym powiecie pruszkowskim podjela sie ponownego wstawienia tego zabka z nadzieja ze moze uda sie go uratowac ;) nie wiemy jaki bedzie final ale …

dr Irena Liszka

Tychy

To jest anioł, w skórze kompetentne konkretnej, bardzo miłej Pani doktor. Nie wiedziałam, że mamy w Świnoujściu tak fantastycznego specjalistę. Pani doktor zaopiekowala się mną jak córką, czułam się bezpiecznie i wyjątkowo. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania, Pani doktor DZIĘKUJĘ ❤.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Beata Rajczyk

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Bardzo dobry lekarz ! Trafiłam do Pani doktor po wielu wczesniejszych nieudanych próbach leczenia depresji. Dostałam wsparcie, zrozumienie, profesjonalną pomoc. Dopiero u Pani doktor Rajczyk zaczęłam wracać do zdrowia, do pracy, do życia. DZIĘKUJĘ !
Pani doktor przesympatyczna, bardzo konkretna ,pełna empatii i sympatii dla pacjentów. Rzeczowo tłumaczy pacjentowi wszystko o co tylko pacjent zapyta. Naprawdę lekarz z powołania . Wszystkiego dobrego pani doktor.

lek. stom. Katarzyna Koroniecka-Tokajuk

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Sikorskiego 6a lok 23
Białystok

Trafiłem do Pani doktor z polecenia innego lekarza stomatologa,który miał duży problem z leczeniem kanałowym mojej górnej szóstki. Poradziła sobie szybko i bezboleśnie z problemem. Jestem naprawdę bardzo zadowolony.

lekarz Hanna Ratajczak

medyk
powstańców wielkopolskich
63-100 Śrem

Pierwszy raz byłam u Pani Dr w styczniu-i po tej wizycie szczerze polecam!!!! Bardzo dokładnie bada, wypytuje o objawy, skłonności do chorób w rodzinie, bez problemu kieruje na badania jak również informuje o bezpłatnych badaniach diagnostycznych. POLECAM raz jeszcze!!
Opinia dodana przez: PACJENTKA

dr Adam Puszczewicz

Żarecka 64 a
42-350 Koziegłowy

Polecam ,miły profesjonalne podejście .Pan doktor przyjął mnie z marszu bez uzgodnienia wizyty co teraz jest rzadkością, wytłumaczył wszystko takich specjalistów więcej🙂
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Janusz Klepacz

Chirurg stomatolog, Protetyk

Solident jkk
grochowska 162/164

chodzę do Pana doktora od kilku lat. Jest to doskonały fachowiec, bardzo sympatyczny człowiek i to co ważne dla pacjenta, w trakcie zabiegu opowiada co robi, i co się dzieje z zębem, jakie są możliwości leczenia. Jest też bardzo sprawny i pracuje szybko, bez dłubania i męczenia pacjenta. Oprócz tego opowiada dowcipy i żartuje, co naprawdę odpręża. Chodząc do niego nie mam żadnego poczucia niepewności, jest najlepszym stomatologiem, jakiego spotkałam. …
Już ponad 3 lata temu przeszłam u Pani Doktor operację. Super. Cieszę się, że tak dobrze trafiłam. Dzisiaj znalazłam ten serwis i zostawiam opinię, bardzo pozytywną.

lek. dent. Kazimierz Borowy

ul. Korabnicka 95 A
32-050 Skawina

Bardzo gorąco polecam Pana Doktora. Pan Doktor jest profesjonalistą w każdym calu. Na każdej wizycie z największym zaangażowaniem pomaga swoim pacjentom. Jest bardzo dokładny, wszystko chętnie tłumaczy, potrafi wspaniale doradzić. Pan Doktor nigdy nie odmówił mi wizyty, zawsze pomógł gdy byłam w potrzebie. Bardzo Dziękuję Panie Doktorze.

lekarz Włodzimierz Mnich

Neurochirurg

Praktyka Lekarska Neurochirurg

Drugi raz wróciłam do Pana doktora Mnicha i drugi raz jestem bardzo i zadowolona i wdzięczna. Mam 100% zaufanie i bez żadnych wątpliwości poddałam się drugiej operacji. Pan doktor przede wszystkim słucha pacjenta i wszystko cierpliwie tłumaczy. Panie pielęgniarki z oddziału neurochirurgicznego w Sandomierzu to cudowne i wrażliwe osoby. Również Panie salowe pięknie dbają o czystość i wspierają dobrym słowem. Marzy mi się, żeby cała służba zdrowia była taka jak …
Opinia dodana przez: Barbara Supel
Polecam z całego serca bardzo miła sympatyczna kobieta,potrafi pomóc.

lek. dent. Ilona Borto-Doroz

Szpital
Bohaterów Warszawy 67
28-100 Busko-Zdrój

Bardzo miła, sympatycznamłoda pani stomatolog. Super podejście do małych dzieci, zwłaszcza na pierwszej wizycie. Wytłumaczy dziecku, pokaże co bedzie robić i najważniejsze nic na siłę. Na koniec nagroda rzeczowa dla dziecka a i ceny też przystępne. Naprawdę godna polecenia!!!!
Lekarz godny polecenia, wspaniały człowiek pełen empati dla chorych, cierpliwy mimo ogromu pracy zawsze znajdzie czas na rozmowę, konkretny nie owija stanu zdrowia w bawełnę , wszystkim życzę aby w tak ciężkiej chorobie mieli szczęście trafić do dr. Nyczaka. Nie tylko wybitny specjalista ale też lekarz który do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie.Panie doktorze serdecznie za troskliwą opiekę. Antoni Tamioła
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Iwona Biernat

mgr Iwona Biernat

Psycholog, Psychoterapeuta

Poradnia Psychologiczno - Terapeutyczna "Przystanek Rozłogi" Iwona Biernat
Rozłogi 11/2u

Dziękuję za pomoc. Będę jeszcze korzystać . Polecam Panią Iwonę kazdemu kto szuka dla się siebie pomocy .
Opinia dodana przez: Jan
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Chirurg stomatolog
                                       dr n. med. Katarzyna Sokalska

dr n. med. Katarzyna Sokalska

Chirurg stomatolog

Praktyka Stomatologiczna Katarzyna Sokalska
ul. Sarnia 3

Pani Doktor jest rewelacyjna, uratowała mi zęba którego inni lekarze chcieli usunąć. Leczymy się z rodziną u niej od lat. Od pewnego czasu w nowym gabinecie , gdzie komfort leczenia jest jeszcze większy.Polecam
Opinia dodana przez: emka

lek. dent. Anna Młynarczyk

Stomatolog dziecięcy

Media Plus Stomatologia
Pruszkowska 4d

Moja córka odwiedziła wiele gabinetów. W żadnym nie pozwoliła na obejrzenie ząbków. W końcu z polecenia trafiliśmy do Pani doktor. Nie dość, że wyleczyliśmy 5 ząbków to Nelka wizytę u Pani stomatolog traktuje jak fajną zabawę i postrzega jako nagrodę.

dr n. med. Jolanta Zabłocka

Kardiolog, Pediatra

Najlepszy lekarz a przede wszystkim człowiek . NAJLEPSZA MATKA OPIEKUNKA NADZIEJA NASZYCH BARDZO CIĘŻKO CHORYCH DZIECI. Gdybym mogła nadałabym Jej tytuł PROFESORA W DZIEDZINIE KARDIOLOGI DZIECI
Opinia dodana przez: Elzbieta

Danuta Janczewska

Kardiolog

Gabinet Kardiologiczny Echokardiograficzny
ul.1Maja 39/2
82-300 Elbląg

Była to moja pierwsza wizyta, Pani doktor bardzo miła, spokojnie wszystko tłumaczy, wydaje mi się, że nie mogłam trafić lepiej :)
Opinia dodana przez: Beata