Małgorzata Kałużna

Alergolog, Pulmonolog

Pani doktor bardzo kompetentna, wszystko tłumaczy,robi badania, poświęca odpowiednio dużo czasu. Bardzo polecam tą doktor.

Polecam, Pani Doktor miła, cierpliwie wytłumaczyła na czym polega choroba i jak należy postepować, dziecko przy pierwszej wizycie zostało kompleksowo przebadane, wizyta na godzinę, bez kolejki w wyznaczonym dniu i wszystko w ramach NFZ.

Od ponad roku jestem pacjentką pani Małgorzaty Kałużnej. Przyjmuje mnie w poradni alergologicznej szpitala przeciwgruźliczego i chorób płuc. Pani doktor jest osobą bardzo kompetentną, podchodzącą życzliwie do pacjenta, poświęcając mi wiele czasu, robiąc odpowiednie badania. Zawsze uśmiechnięta i pełna troski, tłumacząca przyczyny alergii, tok leczenia i działanie leków. Pani doktor Małgorzata Kałużna może być wzorem dla wszystkich lekarzy.