Pediatra pediatra pediatra pediatra pediatra

lekarz Renata Zięba

Pediatra, Pulmonolog

Urszulańska 15/2
33-100 Tarnów

Od kilku lat mam dwóch synow pod stałą kontrolą u Pani doktor. Trafiona diagnoza u młodszego po wizytach u kilku poprzednich lekarzy...niektorzy z nich żerują tylko jak wydrzeć najwięcej kasy za badania,lub zero podejścia przy badaniu spirometrii u 5-latka. Obecnie syn ma 16 lat,czuje sie bardzo dobrze nie jest leczony antybiotykami przy zwykłym katarze... Starszy, lat 19 na odczulaniu(podobnie jak i młodszy) z powodu nasilenia alergii. Obecnie nie maja praktycznie …

lekarz Elżbieta Borawska-Dziadek

ul. Klonowa 8/30
41-800 Zabrze

Najlepsza Pani Doktor, jaką mieliśmy okazję poznać. Pani Ela zna się na swojej pracy, każdy problem na spokojnie wytłumaczy uspokoi zdenerwowanego Rodzica. Leczy Dzieciaki naprawdę bardzo mądrze, skończyły się niepotrzebne antybiotyki. Pani Doktor nasz nie lekki przypadek traktuje z wielkim sercem Doradzi pomoże skieruje. Wielkie dzięki Pani Elu. ❤
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Maria Dyrkacz

ZOZ Dąbrowa Tarnowska
ulica Szpitalna 1
33-200 Dąbrowa Tarnowska

Bardzo dokładnie bada i sprawdza wszystko, jest przy tym delikatna dla dziecka i tłumaczy rodzicowi wszystko.
Opinia dodana przez: Pelagia

lekarz Małgorzata Leszczyńska

Konopnickiej 72
43-190 Mikołów

Cudowny lekarz z niesamowitym podejściem do dzieci. Dzięki Pani doktor moja córka przestała bać się wizyt u lekarza. Bardzo trafna diagnoza, dzięki odpowiedniemu leczeniu córka szybko wróciła do zdrowia. Serdecznie polecam

prof. dr hab. n. med. Danuta Perek

Pediatra, Onkolog dziecięcy

NZOZ STREFA ZDROWIA
Żegańska 48

Jako jedyna lekarz z wielu ,która na pierwszej wizycie pomogła w dalszej diagnostyce. Z pełnym zaufaniem mogę polecić Panią Profesor innym bezradnym rodzicom

lekarz Zenon Halaba

Chirurg dziecięcy, Pediatra

Ciołkowskiego 14/4
41-818 Zabrze

Lekarz godny polecenia, znam go od trzydziestu lat Pozdrawiam serdecznie E. Lautsch ( SZYMAŃSKI os.Kopernika)
Opinia dodana przez: Edward

lekarz Małgorzata Rusek

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Wspaniały lekarz. Pełen empatii i wyrozumiałości. Pani doktor patrzy na pacjenta całościowo. Zbiera dokładny wywiad i dostosowuje terapię do efektów. W razie pogorszenia stanu zawsze znajdzie miejsce, aby pacjenta przyjąć. Polecam serdecznie zarówno dla dzieci jak i dorosłych. !
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Adam Wójcik

Nowy Świat 16/3
34-700 Rabka-Zdrój

Do doktora Wójcika trafiłam z córką podczas diagnostycznego pobytu w Instytucie Chorób Płuc i Gruźlicy w Rabce. Gdyby nie to, że jesteśmy z Krakowa, zapewne byłby to lekarz mojego dziecka. POLECAM!

lekarz Ryszarda Dejniak

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Świetna lekarka. Przechodzilam ciężkie objawy alergii i astmy i mi pomogła. Teraz jako osoba dorosła jestem całkowicie zdrowa
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Irena Kawa

"VITAMED" Praktyka Lekarza Rodzinnego Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Lazurowa 24

Lekarz z powolania, teraz rzadko sie juz takich spotyka. Pelen profesjonalizm, ogromna wiedza. Do tego uprzejmosc i zaangazowanie. Polecam szczerze.
Opinia dodana przez: Aldona

lekarz Anna Zwierzycka

Jutrosińska 6
63-840 Krobia

Bardzo empatyczna, dobry fachowiec, poświęca czas pacjentowi, nawet bez gratyfikacji, wytłumaczy w przystępny sposób istotę sprawy, jeśli sama nie jest w stanie pomóc poleca specjalistę. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: elzbieta

lekarz Eryka Gabrysiak

Lekarz rodzinny, Pediatra

Miła 4
62-872 Borek

Przede wszystkim wspaniała osoba później lekarz , dba o pacjenta, słucha z uwagą , doradza , rozszerza diagnostykę . Nie wali antybiotyków

lekarz Krystyna Albiniak-Fater

Lekarz rodzinny, Pediatra

Przychodnia Profilaktyki i Promocji Zdrowia USMED
ul. Bydgoska 115
64-920 Piła

Pielęgniarka współpracująca z panią doktor - rewelacyjna! Zawsze zaradzi i znajdzie sposób na pomoc, widoczne zwłaszcza kiedy długie kolejki do przychodni. Choruję rzadko, raz na rok, ale zawsze jestem w stanie się tam dodzwonić i nawet jak nie ma terminu na ten sam dzień, to jest na kolejny, albo pani pielęgniarka coś wykombinuje :) dziękuję!

lekarz Aurelia Dorosz

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Przychodnia
Wojciechowskiego 3
63-700 Krotoszyn

Bardzo dobra lekarka, miła, kompetentna, rzetelna, pomogła nam w problemach z synem, jestem bardzo zadowolona z udzielonej pomocy, porad i leczenia. Polecam

lekarz Roman Kalinowski

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Parkowa 27

Najlepszy z najlepszych. Profesjonalizm , spokoj , wiedzą, doświadczenie. Z serca polecam Tylko Doktor
Najlepszy nasz Pan doktor , leczy syna od kilku lat, wspaniale podejściem do wzięcia o rodzica,nasz syn go uwielbia. Odpowiedni człowiek na odpowiednik miejscu, empatyczny , konkretny z dużą wiedzą, polecamy
Opinia dodana przez: Magi

lekarz Dorota Stankiewicz

Żeromskiego 25/27
97-300 Piotrków Trybunalski

Wspaniała Pani doktor.Mila uprzejma troskliwa przede wszystkim ma wspaniałe podejście do pacjenta.Zawsze kieruje na badania jeśli coś budzi niepokój.Tlumaczy przebieg choroby.Jest lekarzem godnym zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Mariola Zielińska

Anestezjolog, Neurolog dziecięcy

ul. Morawska 15 A

Bardzo dziekuje pani doktor za profesjonalną opiekę w czasie mojego pobytu w szpitalu. Polecam z calego serca.
Opinia dodana przez: Marcela

lekarz Sylwia Nowacka

Centrum Diagnostyki Obrazowej i Dializoterapii Cardinox Sp. zo.o. Filia Ostrów Wlkp.
BOLESŁAWA LIMANOWSKIEGO 20/22
63-400 Ostrów Wielkopolski

Przemiła pani doktor, uważnie słucha z jakim problemem się przyszło I dokładnie bada dziecko. Nie ma problemów z wypisaniem skierowania na badanie Gorąco polecam:)
Opinia dodana przez: Martyna
Polecam, dokładnie bada dziecko, tłumaczy rodzicom wszystko co potrzebne, ma podejście do małego pacjenta.