lek. dent. Adam Perszewski

Raciborska 262
44-280 Rydułtowy

Polecam usługi prywatne dentystyczne stomatologiczne Pana Adama Perszewski doktora stomatologa z wieloletnim doświadczeniem najlepszy lekarz profesjonalizm i zaangażowanie dbałość o pacjenta Pozdrawiam także Panią Sylwię wyrozumiałą i bardzo kulturalną osobę.
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Mirosława Bogocz

ulica Katowicka 112
43-211 Pszczyna

Świetny i bardzo zaangażowany specjalista. Bardzo miły stosunek do pacjenta. Pozdrawiam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Robert

dr Aleksander Czajka

Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
41-200 Sosnowiec

Szkoda że tylko 5 gwiazdek, bo Pan Aleksander zasługuje na 6+ To niespotykany na te czasy lekarz: kompetentny, cierpliwy ,życzliwy, z poczuciem humoru i można by tak długo, ale co najważniejsze rewelacyjny specjalista. Jestem po zabiegu usunięcia żylaków z nogi i polecam wszystkim tego super gościa- takie tylko opinie o nim słyszałam i potwierdzam. Dziękuję bardzo i życzę zdrówka Panu Doktorowi- 100 lat. Wdzięczna Pacjentka
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Kinga Korczak-Tajstra

Spółdzielcza 27A
44-100 Gliwice

Polecam panią dr Kingę Korczak. Wspaniała specjalistka z ogromną wiedzą , wykonuję swoją pracę z pasją. Bardzo wysoki poziom świadczonych usług, niesamowita delikatność, zabieg przyniósł oczekiwane rezultaty. Wizyta zgodna z grafikiem bez opóźnień. Z pewnością wrócę
Opinia dodana przez: Aleksandra
Bardzo rzeczowy i profesjonalny Pan doktor. Nie bagatelizuje pacjenta w porównaniu do innych.Jest człowiekiem dla człowieka. Polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Alicja

lek. dent. Agnieszka Gorgoń-Dziub

Sienna 5
42-400 Zawiercie

Bardzo dobry kontakt z pacjentem. Przyjazna atmosfera. Zabieg przeprowadzony starannie i bezboleśnie a pani doktor bardzo uprzejma i zawsze uśmiechnięta 😊 Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Wioleta Adamczyk-Stanisławska

ul. Henryka Sienkiewicza 46/15
33-300 Nowy Sącz

Jestem bardzo zadowolony, pani doktor cierpliwa, uprzejma, diagnoza potwierdziła się w zleconych badaniach. Leczenie szybkie i skuteczne bardzo polecam wybitny specjalista.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Piotr Trybek

Szpital Powiatowy im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem
ul. Kamieniec 10B
34-500 Zakopane

Najlepszy urolog jakiego spotkałem w życiu .Polecam.
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Adriana Hulin

Krasińskiego 16/40
38-200 Jasło

Bardzo sympatyczna. Z podejściem do dzieci, mega delikatna. Wszystko tłumaczy. Poświęca czas każdemu pacjentowi, nie byle by szybciej i następny pacjent. Pamięta swoich pacjentów.

lekarz Daniel Bryzek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MED-JAR
ulica 3-go Maja 65
37-500 Jarosław

Świetny wspaniały lekarz empatyczny i kompetentny duż zainteresowanie i troska o pacjenta.Nietety nie przyjmuje już w mojej przychodni od jakiegoś czasu ale pomimo to wystawiam opinię na 5.Więcej takich lekarzy.Dużo dobrego Panie Doktorze
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Artur Kobielski

Pediatra, Radiolog

Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62

Po dwóch nieudanych ciążach, które były prowadzone w innych placówkach, byłam zrezygnowana i pełna obaw. Nie wiedziałam, dlaczego nie udaje mi się donosić ciąży. Zdecydowałam się wtedy na wizytę u doktora Kobielskiego – i to była najlepsza decyzja, jaką mogłam podjąć. Pan doktor zlecił szczegółowe, specjalistyczne badania. Na szczęście nie wykazały one żadnych nieprawidłowości, więc dostałam od niego „zielone światło”, by spróbować jeszcze raz. Udało się – zaszłam w ciążę …
Opinia dodana przez: BARBARA

lekarz Piotr Smuszkiewicz

Anestezjolog

Gronowa 31

Wspanialy czlowiek z wielka wiedza, super specjalista i lekarz z wielka empatia i poswieceniem dla pacjentow. Pomogl mojemu bratu I uratowal mu zycie wielokrotnie. Dziekujemy panie doktorze. Jest pan wielki az brakuje mi slow zeby wyrazic wdziecznosc. Bede o panu myslec do konca moich dni.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Andrzej Kaźmierczak

Internista, Psychiatra

Ks.Wyszyńskiego 54/121
39-100 Ropczyce

Bardzo dobry SPECJALISTA. Mądry, uprzejmy człowiek. Wie co robi. Bardzo skrupulatnie tłumaczy. Odpowiada na moje pytania. Podchodzi z szacunkiem do pacjenta.

lekarz Izabela Chraniuk

ulica Studzienna 44/46/6
87-100 Toruń

Pani dr Izabela Chraniuk godna polecenia wspaniały operator okulistyki profesjonalistka empatyczna kobieta o złotych rękach dziękuję i życzę dalszych sukcesów Barbara Zbierska
Opinia dodana przez: Barbara Zbierska

lek. dent. Magdalena Ostrowska

DENmed Klinika Stomatologiczna
Profesora Sylwestra Kaliskiego 26
85-796 Bydgoszcz

Polecam z czystym sumieniem. Pani stomatolog spacyfikowała mój strach przed dentysta. Wszystko sprawnie i bezboleśnie polecam w 100%
Opinia dodana przez: Alan

lekarz Marek Kozłowski

Głuszycka 50A
58-308 Wałbrzych

Historia z serii "przychodzi baba do lekarza" (jak się okazało dzięki konsultacji lekarskiej) z uszkodzeniem barku, łokciem tenisisty i cieśnią nadgarstka w jednym. Powiem tak - cierpiący pacjent oczekuje szybkiej, skutecznej pomocy, a jeśli przy tym może liczyć na empatię, zrozumienie, życzliwe i pełne dobrej energii podejście - jest uszczęśliwiony, bo trafił we właściwe miejsce. Ja trafiłam i szczerze polecam! Pan Marek to nie tylko profesjonalista, który celnie diagnozuje i …
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Zdzisław Kubat

Specjalistyczna Przychodnia dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych
Andrzeja Struga 86

Myślę, że jeden niewielu lekarzy w Polsce, który podchodzi holistycznie do pacjenta, wyjaśnia szczegółowo przyczyny zmian chorobowych. Bada od stóp do głowy. Poświęca pacjentowi ok. 1 godzinę zegarową. Daje nagranie wizyty pacjentowi, żeby nie zapomniał co było na wizycie. Daje zalecenia na piśmie łącznie z przepisami potraw. Wyjaśnia szczegółowo wpływ wielu potraw, minerałów i witamin na zdrowie. Godny polecenia. Czasami niestety trzeba długo czekać na wizytę.
Opinia dodana przez: Kazimierz

dr n. med. Sławomir Szydlik

Centrum Medyczne Szydlik - Med
ul. Złota 4 A
Pajęczno

Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają skrzydeł-lecz pasją ich jest serce-dla wszystkich którzy chcą żyć. Pan Doktor Sławomir Szydlik – to super lekarz , polecam go wszystkim, którzy mają problemy z sercem. Wykryje każdą wadę serca, dokładnie bada, tłumaczy , trafnie stawia diagnozę , kieruje do specjalistów ,proponuje dodatkowe badania. Udziela odpowiedzi na pytania-posiada szeroką wiedzę. Lubiany i ceniony .Już na pierwszej wizycie trafnie ocenił stan mojego serca, …
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Łukasz Piotrowski

Szpital Specjalistyczny
Stanisława Staszica 4
37-450 Stalowa Wola

Bardzo polecam dr Piotrowskiego, nie znam drugiego takiego lekarza, słucha z uwagą co się do niego mówi, bardzo cierpliwy, empatyczny człowiek. Ma bardzo dobry kontakt z pacjentem co przekłada się na bardzo dobry efekt leczenia. Takich lekarzy nam trzeba . Gdyby na NFZ przyjmowali tylko tacy lekarze bylibyśmy pionierami nie tylko w Europie ale i we świecie.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marta Smoter

Onkolog

Mazowiecki Szpital Onkologiczny
Kościelna 61, Wieliszew

Miałam pierwszy raz konsultację telefoniczną z moją Panią Doktor i jestem super zadowolona,wspaniały lekarz .
Opinia dodana przez: Danuta