lekarz Jadwiga Świtała

1 Maja 58
44-330 Jastrzębie-Zdrój

super lekarz od 3 lat nikt nie chciał się podjąć leczenia mnie a pani doktor tylko spojrzała i od razu wiedziała o co chodzi, bardzo miła i konkretna wszystko na spokojnie wyjaśnia nic do zarzucenia. I tacy powinni być wszyscy lekarze

lek. med. Piotr Przybyszewski

Kardiolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Bojańczyka 8
87-800 Włocławek

Doktor z ogromnym doświadczeniem i wiedzą, posiadający ogromną dozę empatii w stosunku do pacjenta, leczę się u doktora od wielu lat i zawsze jest mi pomocny, po wizycie u doktora zawsze jestem optymistycznie nastawiony do życia, dzięki Jego radą, fachowej konsultacji i profesjonalnego podejścia. Polecam.
Opinia dodana przez: Piotr Celmer

lekarz Halina Winiarska

Pilczycka 198b

Nie często można spotkać takiego lekarza, z tak pozytywnym podejściem do pacjenta. Szczerze polecam.

lekarz Elżbieta Cybulska

Klinika okulistyczna
Guliwera 9
07-410 Ostrołęka

Wielki pozytyw, nic dodać nic ująć. Pani doktor jest przemiła a do tego wspaniale leczy! Polecam szczególnie dla rodziców małych dzieci. Kiedy moje roczne dziecko miało zatkany kanał łzowy, jeden z "wielkich" okulistów chciał wpychać dziecku do kanału "drucik". Nie zgodziłam się i wtedy trafiłam na doktor Cybulską - wyleczyła dziecko przy pomocy kropelek i maści! Później jeszcze wielokrotnie pomagała mi i moim dzieciom.

lekarz Iwona Dobiecka

Internista, Lekarz medycyny pracy

Interna, med. pracy, bad. kierowcw
św. Franciszka Salezego 6

wyjątkowa sumienna oddana swojej pracy szkoda że jest tak mało lekarzy z takim podejściem do ludzi .
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Władysław Kruszniewicz

Władysława Łokietka 13
58-100 Świdnica

Wspaniały lekarz. Życzliwy, cierpliwy i dokładny. Z chęcia odpowiada na wszystkie nurtujące pytania. To przyjemność polecić pana doktora Kruszniewicza.
Opinia dodana przez: Mateusz Tondel

lekarz Maria Zwolenkiewicz

Pałuckie Centrum Zdrowia Szpital Powiatowy w Żninie
ulica Szpitalna 30
88-400 Żnin

Bardzo dobry specjalista,co można zauważyć chociażby po terminach wizyt,które są niestety bardzo odległe.

lekarz Marek Ćwiąkała

Wojska Polskiego 16a lok. 3
25-754 Kielce

Według mnie - najlepszy psychiatra w Kielcach. Polecam wszystkim chorym

Marta Dyś

Włodzimierz Curyło, Ilona Curyło-Dziuba Praktyka Lekarzy Spółka Cywilna
Sikorskiego 40
59-940 Węgliniec

Super dentysta - jak dla mnie zadowolenie w 100 procentach .... widać wszystkie Dysie to super lekarze- to chyba rodzinne
Opinia dodana przez: Marek Har

lekarz Anna Dąbruś

M.Skłodowskiej-Curie 39B / 4
Bogatynia

Pod każdym względem profesjonalne podejscie do pacjęta,no troszeczkę za drogo,lecz jest tego warta.Oby tak dalej,aby wiecej takich w naszym miescie.

lekarz Maria Forc-Biała

Centrum Medyczne "BETAMED" Filia Nr 2
Wojska Polskiego 51
25-375 Kielce

Jestem pod opieką medyczną pani doktor niemal trzy lata. Na podstawie swoich doświadczeń i rozmów z innymi jej pacjentami mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że lekarzy takich jak ona spotyka się już bardzo rzadko. Rozległa i wszechstronna wiedza specjalistyczna, oddanie dla sztuki medycznej i dla drugiego człowieka, duże doświadczenie zawodowe, profesjonalizm w diagnostyce i w leczeniu, oraz bardzo dobry, empatyczny kontakt z pacjentem, to tylko niektóre cechy, które sprawiają, że …

lek. stom. Izabella Walewska

Chirurg stomatolog

Sigma
Powstańców Śląskich 49

Super lekarka. Polecam każdemu. Zęby leczy profesjonalnie tak, aby nie trzeba było o nich myśleć przez bardzo długi czas.
Bardzo polecam zabiegi u p dr Iwonki Sułeckiej . Miałam robione zabiegi również w innych gabinetach lekarskich w Rybniku i okolicach i różnych „klinikach” ale uważam że p dr jest Najlepszą . Wie co robi , ma najwyższej jakości produkty , po każdym zabiegu jestem zadowolona i widzę efekty i nigdy nie odmawia pomocy nawet w środku nocy rozwiewa wszystkie wątpliwości .Sama jest piękną kobietą , bez sztucznej twarzy .

dr n. med. Ewa Ortyl

Okulista dziecięcy, Okulista

Fachowa, kompetentna i uprzejma Pani doktor. Byłam u niej z wizytą z moją 2 miesięczną córeczką i muszę przyznać, że to jeden z najlepszych okulistów dziecięcych w Krakowie. Terminy rejestracji z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem przy wizycie prywatnej - ale warto!!! Polecam
Polecam. Zmieniłem dermatologa z poradni przyszpitalnej na ul. Raciborskiej w Katowicach na panią doktor Ciszewską jak naraie jestdm zadowolony z leczenia w końcu efektywnego do tego pani doktor bardzo miła i poświęca sporo czasu.
Opinia dodana przez: daniel

lek. stom. Kinga Wyrzykowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Dental Endo Stomatologia Rodzinna
ul. Brożka 18

Pelen profesjonalizm. Bezbolesnie, bezstresowo. Pani dr. jasno i zrozumiale objasnia zabieg. Caly personel w gabinecie bardzo mily.
Opinia dodana przez: lukasz

dr n. med. Piotr Mielcarek

Intermed
Gen. Sosnkowskiego

Pan doktor,to bardzo dobry specjalista.Godny poleceniam

dr Andrzej Skrętek

Ginekolog położnik, Ginekolog

Pińczów

Dr. Skrętek prowadzil moje 2 ciaze i jestem zadowolona z jego opieki w tym czasie.
Miły,sympatyczny dobre podejście do pacjenta.Dobry specjalista.

lek. dent. Janina Łada-Jackowska

Roweckiego 11D
63-100 Śrem

100% kompetencji, miła obsługa, dobre znieczulenia, brak powikłań, bez problemu zostałam przyjęta w święto.