pediatra alergolog alergolog alergolog alergolog alergolog pediatra pediatra

lekarz Ewa Kosturkiewicz-Lysy

ulica Górników 15
32-700 Bochnia

Pani Doktor, to prawdziwa profesjonalistka w swoim fachu. Za każdym razem wykazuję się niezwykłą wiedzą i doświadczeniem, a przy tym poświęca dużo czasu, cierpliwie odpowiadając na wszystkie moje pytania.Nie tylko posiada ogromną wiedzę medyczną, ale również wyróżnia się niezwykłą empatią i wrażliwością na potrzeby pacjenta. Dzięki jej profesjonalnemu podejściu i trosce czuję, że moje dziecko jest bezpieczne i jest w dobrych rękach. Gorąco polecam wszystkim, którzy szukają lekarza z prawdziwym …

dr n. med. Jarosław Górnicki

Alergolog dziecięcy, Alergolog

Centrum Medyczne Medrun
al.Niepodlełosći 107/109

Bardzo uprzejmy i kompetentny - podchodzi do leczenia kompleksowo i stara się dobrać leki w zależności od stanu pacjenta (nie przepisuje zbyt silnych leków, jeśli nie są potrzebne). Bardzo komunikatywny i opanowany. Analizuje badania i interakcje z innymi chorobami - polecam.

lekarz Katarzyna Bryk-Żakowicz

ulica Bassego Augusta 9A
45-670 Opole

Bardzo dobra Pani Doktor . Syn ją uwielbia 🙂idealnie trafiła z leczeniem astmy... Poleca serdecznie każdemu !
{'id': 27719, 'name': 'Ostrołęka'} Alergolog
                                       lek. med. Wojciech Jakowicki

lek. med. Wojciech Jakowicki

Gabinet alergologiczno-pulmonologiczny
Marii Korzeniowskiej 8
07-410 Ostrołęka

Dla mnie jest bardzo dobrym lekarzem. Z uprzejmością zwraca się do pacjentów. Jest też bardzo doświadczony, zawsze dobrze poradzi co należy robić w przypadku różnych dolegliwości.

lekarz Małgorzata Maciejewska-Franczak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MAC-MED
ulica Podleśna 4/2
95-200 Pabianice

Przecudowna Pani doktor. Dokładnie wszystko tłumaczy, profesjonalne podejście do pacjenta. Mogła bym wymieniać tych zalet bez końca. Z całego serca polecam Panią doktor :-)
Opinia dodana przez: Donata

lekarz Maria Grandek

Ozimska 22
45-057 Opole

Pani Dr to bardzo kompetentna, pełna poświęcenia lekarka-alergolog. Nigdy nie odmówiła przyjęcia, bardzo wyrozumiała. Szkoda, że nie przyjmuje w Krapkowicach. Alergolodzy z Krapkowic powinni się od NIEJ uczyć podejścia do pacjenta.

lek. med. Edward Marciniak

Gabinet Prywatny
ul Firmowa 2a
Rudno

korekta danych do prof dr Marciniaka Gab Prywatny , Firmowa 2 a Rudno k Nowej Soli , tel 683553351
Opinia dodana przez: edyta

lekarz Paweł Ciszewski

Plac mjr Ponurego 16
27-215 Wąchock

Bardzo dobry przyjemny lekarz naprawdę z powołania. Moje dziecko leczone jest od 7miesięca życia u Pana doktora. Godny polecenia ..naprawdę

lekarz Justyna Schmidt

Uzdrowisko "Świeradów Czerniawa"
ulica Zdrojowa 2
59-850 Świeradów-Zdrój

Wspaniala lekarka. Bardzo ufam jej kompetencjom. Niezwykle oddane jest dla pacjentow. Polecam wizyty u pani doktor, z uwaga na holistyczne podejscia do

lekarz Małgorzata Rusek

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Wspaniały lekarz. Pełen empatii i wyrozumiałości. Pani doktor patrzy na pacjenta całościowo. Zbiera dokładny wywiad i dostosowuje terapię do efektów. W razie pogorszenia stanu zawsze znajdzie miejsce, aby pacjenta przyjąć. Polecam serdecznie zarówno dla dzieci jak i dorosłych. !
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Adam Wójcik

Nowy Świat 16/3
34-700 Rabka-Zdrój

Do doktora Wójcika trafiłam z córką podczas diagnostycznego pobytu w Instytucie Chorób Płuc i Gruźlicy w Rabce. Gdyby nie to, że jesteśmy z Krakowa, zapewne byłby to lekarz mojego dziecka. POLECAM!

lekarz Ryszarda Dejniak

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Świetna lekarka. Przechodzilam ciężkie objawy alergii i astmy i mi pomogła. Teraz jako osoba dorosła jestem całkowicie zdrowa
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Katarzyna Lasota

Porębska 13
98-220 Zduńska Wola

Przemily lekarz z podejsciem do dzieci. Cierpliwa i lagodna. Zleca badania i opiekuje sie malym pacjentem. Dziekuję

lekarz Iwona Sak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
32-412 Wiśniowa

Pani Doktor bardzo konkretna, dokładna, empatyczna, od pierwszego kontaktu, przy zbieraniu wywiadu bardzo miła i budząca zaufanie. Córka zdiagnozowana, wyszłyśmy z oddziału uspokojone i konkretnie uświadomione o zagrożeniach i sposobie postępowania.

lekarz Beata Madujska-Tomczak

Traugutta 27A
82-300 Elbląg

Uważam ze pani doktor to skarb.leczymy naszego synka u pani doktor.chodz wizyty nie należą do tanich.to ci sie nim iw zrobi dla dziecka.z tego co słyszałam wyleczyla wielo osób.polwcam 1000%
Opinia dodana przez: marta

lekarz Tomasz Szczerbiński

ulica Ruczaj 15d

Po dwudziestu latach sprawowania opieki nad moimi chorowitymi dziećmi nie mam wątpliwości co do najwyższych możliwych kompetwncji Pana Doktora Szczerbińskiego, starszego syna wyprowadził z astmy, młodszy czuje się coraz lepiej. Dzięki Panu doktorowi przetwałam dziesiątki angli, ataków duszności, zapaleń krtani, które przy poprzednich pediatrach konczyły się wizytami na ostrych dyżurach. Podczas każdej wizyty Pan Doktor poświęcał nam zawsze tyle czasu ile wymagała sytuacja i przy każdej okazji niezwykle szczegółowo badał …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Monika Bławat

Gabinet pediatryczno- alergologiczny
Piwna 22
84-300 Sierakowice

Doktor Bławat. Polecam z całego serca. Wie co robi. Za każdym razem trafia w punkt i dziecko jest wyleczone. Zawsze uśmiechnięta,miła, uprzejma do rany przyłóż 🙂
Opinia dodana przez: Magda

dr n. med. Barbara Raczkowska

Alergolog dziecięcy, Alergolog

LUX MED
Al. Zwycięstwa 49

Dobry lekarz , godny polecenia , nie wystawiam piątek gdyż uważam że na piątkę jest ten nad nami. Czasami denerwuje mnie trochę wyniosłość Pani Raczkowskiej i jak u większości lekarzy nie do końca słucha co sie mówi i uważa że wie najlepiej , obruszając się gdy się zada pytanie , lub gdy ma się wątpliwości co do leczenia. Jeżeli chodzi o zaufanie to człowiek do końca sobie nie ufa , …

lekarz Elżbieta Nikiel

Alergolog dziecięcy, Pediatra

Belgijska 34

Potwierdzam opinie, które o Pani doktor tutaj napisano: jest to osoba uprzejma, o indywidualnym podejściu do pacjenta. Prowadziła moje odczulanie, wyprowadzając moją alergię (oraz, we wcześniejszym okresie, astmę!) na prostą. Ukłony w kierunku jej wiedzy, kompetencji (i trafności osądu). Sprawia niekiedy wrażenie surowej i nieprzystępnej; w rzeczywistości jest to jednak osoba oddana swoim pacjentom, nawet bez zaglądania w kartę pamiętająca o historii ich choroby i wcześniej prowadzonym leczeniu.
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Elżbieta Węglewska

Mostowa 3
Tczew

Pani dr bardzo miła. Poświęca dużo czasu na pacjenta- a byłam z dzieckiem nie prywatnie a na kasę chorych. Umie wysłuchać i stara się pomóc małym pacjentom i ich mamom. Polecam!