pediatra pediatra lekarz-rodzinny

lekarz Beata Nowicka-Kryca

Poradnia Pediatryczna
Z. Kossak-Szczuckiej 36

Pani doktor jest najlepsza . zawsze trafiona diagnoza , odpowiednio dobrane leki , świetne podejście .

lekarz Karolina Korycka-Turuk

ulica Reymonta 21B
21-500 Biała Podlaska

Bardzo dobry lekarz i bardzo dobry człowiek. Pani doktor jest skromna , miła i kompetentna. Polecam
Opinia dodana przez: przypadkowa pacjentka

lekarz Maria Michalik

ul. Węgierska 10
38-300 Gorlice

Pani doktor bardzo uprzejma, kompetentna, poświęca dużo uwagi pacjentowi, który czuje się leczony profesjonalnie. Z czystym sumieniem serdecznie polecam Panią doktor Michalik.
Opinia dodana przez: Bartosz

Katarzyna Scharoch-Kołodziejczyk

Gabinet Lekarski.
59-241 Legnickie Pole

Pani doktor to wyjątkowo dobry lekarz, pomaga stawiając trafne diagnozy i dobrze leczy, jest niezwykle empatyczna.

lekarz Mariusz Selke

ul. Juliusza Słowackiego 7
82-300 Elbląg

Polecam, najlepszy lekarz w Elblągu, od wszystkiego. Niby 15 minut na pacjenta, ale często i godzinę poświęci, nigdy nie pośpiesza i dokładnie bada/określa stan chorego. Wszystko wytłumaczy, lekarz z prawdziwego zdarzenia, a nie "konował".

lek. med. Dominika Stępińska-Harmazy

Pediatra, Lekarz rodzinny

NZOZ VALIDUS
Wojska Polskiego 144

Najlepszy lekarz, cudowny człowiek. Pani doktor to anioł. Jestem jej bardzo wdzięczna, że potrafi pomóc.

lekarz Danuta Skoczyńska-Olejarczyk

LUX MED
Al. Zwycięstwa 49

Lekarz z powołania a do tego przemiła i ciepła osoba. Cała moja rodzina jest pod opieką Pani doktor już od 8 lat. Diagnozy trafne. Antybiotyk tylko kiedy bezspornie niezbędny. Fachowiec w każdym calu.

lekarz Teresa Zajusz

Beskidzka 31
34-120 Andrychów

Serdecznie polecam. Pani Doktor traktuje nas bardzo profesjonalnie i życzliwie. Wiem, że w razie potrzeby zawsze mogę liczyć na rzetelną poradę lekarską, badania, itp.

lekarz Monika Ostrowska-Kasprzak

Cegielnia 4A
11-400 Kętrzyn

Po prostu tak jak powinno być , nic dodać nic ująć Trafna diagnoza, miłe i grzeczne podejście do pacjenta Tak trzymać pani doktor 👍👍😎 Janusz G
Opinia dodana przez: Janusz Gierach

lekarz Grzegorz Żybort

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

NZOZ "Mój Lekarz" w Lipnie
ul. Tadeusza Kościuszki 21
87-600 Lipno

Polecam Pana Doktora!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo miły i dokładny w przeprowadzaniu badania. Po wizycie u niego nabrałem wiarę w służbę zdrowia. Byłoby super, gdyby wszyscy lekarze tak byli oddani swojemu zawodowi.
Opinia dodana przez: Włodzimierz

lekarz Jan Wojtyła

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zrdowotnej "Soteria" s.c.
ul.Grunwaldzka 104
43-600 Jaworzno

Świetny lekarz, z idealnym podejściem do dzieci :) bardzo dokładny w swojej pracy i godny zaufania. Jest również bardzo wyrozumiały i dokładnie wszystko tłumaczy :)
Opinia dodana przez: gosia

lekarz Katarzyna Buława

NZOZ NOVMED
ulica Długa 22a
83-323 Kamienica Szlachecka

Świetna Pani Doktor ,szczerze polecam , ma bardzo dużą wiedzę , empatię,jest bardzo szczegółowa,bez problemu wystawia potrzebne skierowania, jestem bardzo zadowolona z opieki.

lekarz Marianna Tumasz

NZOZ "PRZYCHODNIA WASSOWSKIEGO"
Wassowskiego 2

Kompetentna, sympatyczna i z empatią podchodzi do pacjenta. Wszystko wytłumaczy i poświęca tyle czasu ile trzeba.Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Wanda Sawicka-Dainda

KEN 1/13
06-100 Pułtusk

Wspaniała p.doktor,leczyła moje dziecko i przez 18 lat i zawsze trafna diagnoza ,polecam serdecznie wszystkim

lekarz Stanisława Karpińska-Małko

Iwaszkiewicza 23/2
55-200 Oława

Bardzo dobry lekarz, i bardzo dobry człowiek. Lekarz godny zaufania, uważnie słucha pacjęta, co jest rzadkoscią.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Agnieszka Czesak

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Znakomity fachowiec, pełna empatii kobieta. Znakomity kontakt z pacjentem (bez wzg. na wiek pacjenta).

lekarz Małgorzata Nowak-Maliszewska

ulica Nadrzeczna 18 G
22-110 Ruda-Huta

Pani doktor miła kompetentna, zna się na medycynie szczególnie w dziedzinie pedriatri ma podejście do pacjenta a szczególnie do małych dzieci.Przyjedzie w nocy o każdej porze dnia jeśli trzeba do domu . Polecam
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Dorota Ziętal

Ogrodowa 10
74-300 Myślibórz

Gorąco polecam. Pani doktor dokładnie tłumaczy przebieg choroby, oraz wykonuje wszelkie potrzebne badania dodatkowe, aby dokładnie zapoznać się z chorobą. Traktuje wspaniale zarówno dzieci jak i dorosłych. Potrfi w jasny sposób omówić daną chorobę i uspokoić pacjenta - co bardzo często jest najbardziej potrzebne. Dziękujemy Pani Doktor!

lekarz Władysława Urban

Perlista 38

Dr Urban jest bardzo dobrym lekarzem,inni lekarze nie mogli postawić prawidłowej diagnozy,ale dr od razu powiedziała co mi jest,skierowała gdzie trzeba,wyleczyli i jest z ta sprawa dobrze już,całym sercem mogę polecić dr Urban,jest miła sympatyczna,porozmawia z pacjentem,uśmiechnie się.....

lekarz Lidia Miśkiewicz-Olejarczyk

Armii Ludowej 8/6
26-900 Kozienice

Bardzo miła i przyjemna pani doktor. Trafnie i szybko zdiagnozowała chorobę i przepisała odpowiednie leki które szybko pomogły w chorobie. Przepisała skierowanie na badania. Nie było żadnych problemów. Polecam ta panią doktor
Opinia dodana przez: Dariusz