pediatra

lekarz Monika Sikora-Bedra

ul. Syreny
07-410 Ostrołęka

Wspaniały lekarz. Podczas wizyt wszystko dokładnie tłumaczy.

Krzysztof Kozłowski

Neonatolog, Pediatra

nr 3
Tarnowskie Góry

Wspaniały lekarz! Ma podejście do dzieci, widać że zależy mu na małych pacjentach. Od wielu lat lecze moje dzieci u niego. Nigdy mnie nie zawiódł. Mam zaufanie do Pana doktora :) a moje dzieci lubią do niego jeździć. Zawsze jak mamy problem znajdzie czas aby nas przyjąć! Jak nie u siebie prywatnie to w szpitalu gdzie pracuje. Jest przeciwnikiem antybiotyków, którzy inni lekarze uwielbiają. Bardzo dobry lekarz, z powołania. A …

lekarz Anna Kloc-Młodzińska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Kołłątaja 3/1
26-200 Końskie

Jestem bardzo zadowolona z rzetelnej konsultacji u pani Młodzińskiej. Poleciła mi ją znajoma i uważam, że warto było jechać kawał drogi, aby obejrzała moje dziecko. Syn ma podejrzenie autyzmu. Dzięki szerokiej wiedzy pani Anny zostałam uświadomiona z czego mogą wynikać jego "trudne zachowania". Oczywiście nadal jesteśmy w trakcie niekończących się diagnoz, ale miałam przyjemność zobaczyć lekarza z pasją, lubiącego pracę z dziećmi. Wizyta odbyła się w miłej atmosferze, pani doktor …

lekarz Agnieszka Piślewska

Pediatra, Pulmonolog

Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16

Dr Agnieszka Pislewska jest doświadczonym lekarzem bardzo profesjonanym z dużą empatią dla pacjentów. Jest osobą uprzejmą godną polecenia.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Iwona Sak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
32-412 Wiśniowa

Pani Doktor bardzo konkretna, dokładna, empatyczna, od pierwszego kontaktu, przy zbieraniu wywiadu bardzo miła i budząca zaufanie. Córka zdiagnozowana, wyszłyśmy z oddziału uspokojone i konkretnie uświadomione o zagrożeniach i sposobie postępowania.

lekarz Beata Madujska-Tomczak

Traugutta 27A
82-300 Elbląg

Uważam ze pani doktor to skarb.leczymy naszego synka u pani doktor.chodz wizyty nie należą do tanich.to ci sie nim iw zrobi dla dziecka.z tego co słyszałam wyleczyla wielo osób.polwcam 1000%
Opinia dodana przez: marta

lekarz Wojciech Pieniążek

Gastrolog, Pediatra

Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
43-190 Mikołów

Polecam Pan dr to osoba z niezwykłymi kompetencjami oraz umiejętnościami. Miałam przeprowadzane badanie kolonoskopii i jako pracownik medyczny oceniam umiejętności Pana dr na 6 polecam z całego serca !!!

lekarz Anita Horodnicka-Józwa

Diabetolog, Pediatra

Magnolia
Klonowica 34/1

Z całego serca doceniam pracę pani Anity ,jest prawdziwym lekarzem z powołania i robi wszystko aby każdy był zadowolony

lekarz Danuta Włoch

Dermatolog, Pediatra

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
ulica Szpitalna 6
34-220 Maków Podhalański

„Jestem bardzo zadowolona ,szybka i fachowa pomoc lekarska,Pani doktor bardzo kompetentna i co najważniejsze pomogła mi wyleczyć dolegliwośći..Polecam wszystkim ”
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Alina Gryckiewicz-Kurek

ul. Powstańców 26
96-313 Jaktorów

Wspaniały lekarz, zawsze znajdzie czas by pomóc. Proponuje naturalne metody ale gdy trzeba zapisze leki. Dokładna w tym co robi. Po prostu lekarz z powołania. Dziękujemy z całego serca i gorąco polecamy.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Waldemar Bobkowski

Jerzycka Poradnia Medycyny Rodzinnej
ul. Juliusza Słowackiego 28 a

Pan Profesor prowadził mnie dobre pare lat. Bardzo dobrze wspominam profesjonalne podejście do pacjenta. Stwierdził, że włączenie leczenia w moim przypadku może tylko zaszkodzić. Po dłuższym czasie bez leków praca serca tylko i wyłącznie się poprawiła. Wie co robi. Moim zdaniem jeden z najlepszych, jak nie najlepszy lekarz w Poznaniu i Polsce
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Aleksandra Michalska-Pypłacz

Królowej Marysieńki 8/6

Lekarz bardzo kompetentny ,rzeczowy i wnikliwy z empatycznym podejściem do każdego pacjenta.Posiadający dużą kulturę osobista i aktualną wiedzę.

lekarz Ewa Bajak

Jordana 11
22-400 Zamość

Korzystałam z pomocy Pani doktor na nocnej i świątecznej opiece zdrowotnej. Przeprowadziła bardzo szczegółowy wywiad na temat objawów. Dokładnie wyjaśniła przyczynę bólu i działanie leków, które przepisała. Czułam się bardzo dobrze zaopiekowana. Miłe podejście do pacjenta i sympatyczna atmosfera to dodatkowe atuty Pani Ewy. Oby wszyscy lekarze z takim zaangażowaniem wykonywali swoją pracę. Polecam Panią Doktor Ewę Bajak.
Opinia dodana przez: A.P

lekarz Michał Knapik

Indywidualna praktyka lekarska
Zaskawie 21
34-100 Wadowice

Lekarz z powołania, dla którego najwazniejsze jest zdrowie dziecka. Trafnie stawia diagnozy i zaleca leczenie które konczy się sukcesem. Nie ogranicza się tylko do środków farmakologicznych i często zakeca stosowanie dodatkowych domowych sposobów leczenia.

lekarz Tomasz Szczerbiński

ulica Ruczaj 15d

Po dwudziestu latach sprawowania opieki nad moimi chorowitymi dziećmi nie mam wątpliwości co do najwyższych możliwych kompetwncji Pana Doktora Szczerbińskiego, starszego syna wyprowadził z astmy, młodszy czuje się coraz lepiej. Dzięki Panu doktorowi przetwałam dziesiątki angli, ataków duszności, zapaleń krtani, które przy poprzednich pediatrach konczyły się wizytami na ostrych dyżurach. Podczas każdej wizyty Pan Doktor poświęcał nam zawsze tyle czasu ile wymagała sytuacja i przy każdej okazji niezwykle szczegółowo badał …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Rajmund Chmielewski

Piwna 8
37-450 Stalowa Wola

Przesympatyczny lekarz, który jest cierpliwy, wszystko wytłumaczy i przede wszystkim nie pakuje od razu antybiotyków jak co poniektórzy. Dostępny prawie codziennie dla swoich małych pacjentów.
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Aldona Dubis

Os. Kazimierza Wielkiego 53/5
62-200 Gniezno

Lekarz z powołaniem. Idealne podejście do dzieci. Czytelne przekazanie diagnozy. Polecam w 100 % osoba które nadal mają wątpliwości.

lekarz Bożena Woropaj

Pediatra, Pulmonolog

Pomorska 1/1
68-100 Żagań

Wspaniały lekarz. Pani doktor ma cudowne podejście do dziecka, jest uprzejma, cierpliwa, wszystko tłumaczy. Nie bagatelizuje problemów, ale też nie zapisuje leków na wyrost. Polecam!!

lekarz Anna Leszczak

Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
34-400 Nowy Targ

Anna Leszczak jest wspaniałym lekarzem a zwłaszcza świetnym diagnostą. Jest również erudytą i posiada niesamowitą intuicję połączoną z głęboką wiedzą wykraczającą poza wąskie specjalizacje medyczne. Śmiało można ją nazwać kobietą renesansu.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Marzena Pelc-Dymon

Pediatra, Psycholog dziecięcy

ZOZ NR 2 w Rzeszowie Wiejski Ośrodek Zdrowia w Mrowli
36-054 Mrowla

Polecam Panią doktor Pelc Dymon, bardzo dobry specjalista oraz psycholog.Jestem bardzo zadowolona z opieki nad dziećmi. Pani doktor w szczegółowy sposób objaśnia stany chorobowe,działanie poszczególnych leków.Jest miła dla dzieci i rodziców
Opinia dodana przez: agnieszka