Viamed
Łukaszewicza 23
Kędzierzyn-Koźle
Wspaniały człowiek i lekarz. Dziękuję za profesjonalizm, wsparcie, pomoc, i zaangażowanie w ciężkiej chorobie męża.
To wspaniała pani doktor.Nie znam drugiego takiego lekarza, nie tylko wśród pediatrów. To jest wyjątkowa osoba już nie tylko jako lekarz.Super podejście do dzieci,dorosłych,zawsze zastanowi się zanim coś wypisze,dokładnie się wypyta o wszystko.Dusza nie człowiek. Ona ma zawsze czas dla pacjenta nie tylko na wizycie prywatnej ale także w szpitalu.Polecam wszystkim sfrustrowanym mamom, bo w Sochaczewie jest bardzo trudno o dobrego pediatrę.Moje dzieci prowadzi od urodzenia i mam do niej …
Stomatolog z powołaniem. Trafiłam do niego z córką do wyrwania zęba, nikt nie chciał się podjąć, wysyłano nas do chirurga szczękowego. Doktor poradził sobie śpiewająco a był to spory problem bo korzeń zamiast w dół dziąsła - rósł w poprzecznie. Od tego momentu opiekuję się całą naszą rodziną, mineło już 10 lat. Wspaniały fachowiec i emaptyczny człowiek, polecam!
os. Pod Skarpą
Wadowice
Bardzo miła Pani Doktor!! Profesjonalna i dokładna!! Super podejście do dzieci!! Przyjemny gabinet z dobrą obsługą. Polecam gorąco!!👍
Kołobrzeska 5 lok. 7
Pani dr. Marzena leczy mnie moją rodzinę i chyba większość znajomych. rewelacja, żadnego bólu nawet przy podawaniu znieczulenia, kompetentna i solidna. Leczę się już kilka lat i nie mam żadnych problemów z zębami. Polecam.
Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Polna 4
Na pierwszą wizytę wybrałam się po poleceniu Pana Tomasza przez mojego kolegę. Od tamtego czasu minęło niespełna 10 lat a ja wiem ze to była jedna z najlepszych decyzji. Profesjonalizm, spokój, przyjemna atmosfera, 100% zaufania do lekarza, wysoka jakość świadczonych usług, niewygórowane ceny. Mogłabym wymieniać w nieskończoność. Polecam każdemu, cała moja rodzina tam chodzi plus całe grono moich przyjaciół z UK.
Gabinet Okulistyczny Specjalistyczna Indywidualna Praktyka Lekarska
Rogoyskiego 25 (wejście od PCK )
Tarnów
Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego zabiegu, bardzo polecam, bardzo dokladnie I dobra Cena jeszcze raz polecam
Jestem pacjentką Przychodni Arnika w Starych Babicach.Doktór Łukasz Brodziński jest taki jakim powinien być lekarz w obecnym czasach; komunikatywny , kompetentny, wzbudzający zaufanie, tłumaczący na czym polega schorzenie oraz terapia. Poleciłam go swojej przyjaciółce.Jolanta Jach
NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
Siedlce
Pani Doktor jest osobą życzliwą, kompetentną, z podejściem do pacjenta, otwarta na wszelkie problemy pacjentów, uśmiechnięta, Jasno i czytelnie tłumaczy chorobę i przebieg leczenia, oraz wybiera metodę skuteczną i najlepszą dla pacjenta bez zbędnego naciągania na koszty. Lekarz godny polecenia, korzystałam z pełnym zaufaniem.
Bardzo dobry fachowiec,uprzejmy i życzliwy.Pojechałam do kliniki na badanie kontrolne po zabiegu laminektomi kręgosłupa odcinka lędzwiowego.I chociaż operowal mnie sam Profesor A.Radek to badaniem kontrolnym zajął się dr.B. Godlewski.Jestem bardzo wdzięczna i naprawdę jest lekarzem godnym zaufania. dziękuje:pacjentka
MED-LAB-SUCHANEK Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laboratorium Analityczne Karolina Suchanek-Solowska
Stawowa 2A
Ustroń
Pani Doktor jest najlepszą dentystką jaką do tej pory spotkałam na swojej drodze- potrafi bardzo cierpliwie wytłumaczyć co i jak, zna się na swojej pracy, a przede wszystkim jest delikatna i bardzo miła.
Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Dywizjonu 303 nr 5
Sochaczew
Serdecznie polecam gabinet p.dr Doroty Mitręgi jestem bardzo zadowolony z usług,leczenie bezbolesne i skuteczne,p.dr.wszystko wytłumaczyła cały proces leczenia.Wizyty zaplanowane odbywają się o wyznaczonej godzinie,ceny nie wygórowane,zachowany reżim sanitarny.Napewno będziemy korzystać z usług p.dr.
Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161
Lekarz godny polecenia .Bardzo dobry specjalista.W2006 roku po wstawieniu endoprorezy tytanowej do dziś czuje się rewelacyjnie .Pozdrawiam i życzę wszystkim aby udało się każdemu trafić na tak dobrego lekarza jak ja trafiłam.
Przychodnia Medycyny Rodzinnej "POLIKLINIKA"
Wazów 42/108
Zielona Góra
Witam chciał bym wam polecić dr, Szyińskiego u którego dzisiaj byłem, widać że nie robi badań na szybko jak to połowa prywatnych lekarzy liczących tylko na $, tylko bada opisuję myśląc nad opisem a nie żeby puścić dalej klienta, jak nie jest czegoś pewien sprawdza jeszcze raz nie spiesząc się jestem bardzo zadowolony i nie żałuje wydanych pieniędzy na wizytę u doktora polecam!!!.