Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Praktyka Lekarzy Rodzinnych Elżbieta Ciesiul -Tracz
Obrońców Pokoju 74 A
Gorzów Wielkopolski
Pani doktor jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Bardzo mi pomogła. Jest cierpliwa i wyrozumiala. Dogłębnie wnika w problem.Polecam każdemu wizyte u niej.
Zdecydowałem się na wizytę u Pana Doktora kierując się opinią przyjaciół: szeroka wiedza i rozległe umiejętności, wzór etyki lekarskiej. Po pierwszej wizycie trudno ocenić lekarza, ale wiele można powiedzieć o człowieku. Jesteśmy, ja i żona, pod dużym wrażeniem osobowości Pana Doktora. Wyraźnie wyczuwa się Jego humanistyczne myślenie o człowieku. Za tym idzie życzliwość, wrażliwość, empatia. Diagnoza - rak nerki - to bardzo duży lęk, dlatego wsparcie Lekarza-Opiekuna jest bezcenne. My …
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Pełen profesjonalizm, empatia, najwyższa kultura osobista, trafne diagnozowanie, skuteczne leczenie. Na pewno godny polecenia lekarz.
Wiem że dobrze trafiłam ! Lekarz mimo że młody to dobry w swoim fachu. Dokładnie tłumaczy, rysuje i sprawia że strach mija. Polecam tym co się boją i zastanawiają się czy wybrać doświadczenie starego fachowca czy powierzyć swoje zdrowie Komuś kto jeszcze nie popadł w rutynę.
Byłam na kontroli u doktora po pobycie w szpitalu na Strzeleckiej. Miałam wtedy zakładaną sondę D-J, a oprócz tego jestem w 4 miesiącu ciąży. Podczas wizyty czułam, że jest rzeczywiście zainteresowany tym, jak się czuję, dokładnie o wszystko wypytał, nawet o dziecko. Odpowiedział na wszystkie moje pytania i nie miałam wrażenia, że mam jak najszybciej wyjść, bo ma następnych pacjentów. Jestem bardzo zadowolona z tego lekarza.
Lekarza poznałem w 2018 roku zupełnie przypadkowo. Leżałem na Oddziale Urologii Szpitala Wojewódzkiego w B-B, gdzie zwyczajowo z pacjentami się nie rozmawia. Obchody mogliby sobie w sumie darować, bo wchodzą i wychodzą w ogóle nie słuchając pacjentów (o ile pacjenta w ogóle dopuszczą do głosu!!!). I właśnie podczas wieczornego obchodu Grzegorz Kies podszedł do mnie i powiedział, że przeprowadzi ze mną kwalifikację do zabiegu, ale przeprasza, bo nie wie kiedy …
Samodzielny Publiczny Szpital Powiatowy
Nowogardzka 2
Goleniów
Znakomity specjalista radiologii i niezwykle uprzejmy,rzeczowy człowiek. Szybko rozpoznał zakrzepice i przekonał, abym szybko udał się do szpitala i nie zignorował bólu łydki. Następnego dnia wykonano mi operacje wstawienia bypassow w prawej nodze. Gdyby nie ten kompetentny i przekonywający Pan doktor nie wiem jak skończyłoby sie to wszystko dla mnie.
Kleeberga 1 B
Olsztyn
Cudowna lekarka, podjęła się leczenia ortodontycznego po innym lekarzu, gdzie inni bali się i staszyli, że stracę zęby bo taki był stan. Pani Wiesia doprowadziła mój zgryz do uzywalności , zawsze bedeę ją wychwalać! .
Przychodnia POZ Nr 1 - Filia Przychodni POZ Nr 2
Floriańska 24
Siedlce
Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie pomimo tego że gabinet trochę z minionej epoki. Lekarz ostoja spokoju bez układu nerwowego pełna kultura.
Poradnia Stomatologiczna "ELA-DENT"
Grunwaldzka 8a/21
Płońsk
Z całego serca polecam Panią dr Ewę! Profesjonalizm na najwyższym poziomie, ogromna wiedza i niesamowite podejście do pacjenta – zarówno dorosłego, jak i dziecka. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze, wszystko dokładnie wyjaśnione, konkretnie. Czułam się zaopiekowana od pierwszego kontaktu. Jeśli szukacie stomatologa, który naprawdę dba o swoich pacjentów, to lepiej trafić nie można. Ja już nie wyobrażam sobie wizyt u kogoś innego!
Wizyta w gabinecie Monodent Pani Moniki Broniszewskiej to z pewnością kompetentne i rzeczowa podejście do pacjenta, dokładna informacja o zakresie planowanego zabiegu, a w jego trakcie bieżąca informacja o jego przebiegu. Bezbolesny przebieg leczenia (co dotychczas wydawało mi się nie możliwe), bardzo miła atmosfera i co bardzo ważne wizyta umówiona na konkretną godzinę, więc nie traci się niepotrzebnie cennego czasu. Dotychczasowe złe skojarzenia ze stomatologiem zniknęły bezpowrotnie. Polecam, osobom szukającym …
Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Targówek
Bardzo dobry , z empatia lekarz. Leczenie bez stresu i bolu . Obecnie pod jej opieka jest cala moja rodzina.
NZOZ "PALOMED"
Juliusza Słowackiego 11
Rzeszów
Lekarz bardzo profesjonalnie i rzeczowo skonsultował przypadek drogą mejlową na podstawie zdjęć RTG. Ocena była wyczerpująca i pomocna.