lekarz Monika Radzińska

Rehabilitant

Lecznica Specjalistyczno-Zabiegowa OMED Kabaty
ulica Wąwozowa 21

Od kilku lat nie spotkałam tak wnikliwego lekarza. Pani doktor bardzo szczegółowo przeprowadza wywiad oraz badanie. Podchodzi do chorego bardzo kompleksowo wyjaśniając problemy całego organizmu a nie tylko urazowego elementu. Dokładnie dopasowywuje zabiegi do konkretnego przypadku. Słucha, cierpliwie tłumaczy i daje celne rady dotyczące nie tylko rehabilitacji ale i codziennego życia po urazie. Jestem pod dużym wrażeniem. Wymarzony lekarz.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Paweł Kwiatkowski

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Wspaniały lekarz! LUDZKI. Można porozmawiać, zapytać, rozwiać wątpliwości. Bardzo zaangażowany i szanujący pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołaniem! Bardzo się cieszę, że do niego trafilem

lekarz Joanna Łazuka

Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
08-110 Siedlce

Zgadzam się w 100% z poprzednią opinią. Nic dodać, nic ująć. Fachowość, uprzejmość, życzliwość na wysokim poziomie. Rzeczywiście trudno obecnie spotkać takiego lekarza. Tak trzymać!

lekarz Jacek Kądziela

Luksusowa 14
05-410 Józefów

Pan doktor jest bardzo sympatyczny i kompetentny, czułam, że się naprawdę mną zainteresował, słuchał mnie uważnie, dużo pytał i odpowiadał wyczerpująco. Był bardzo miły, choć byłam dociekliwa i kilka razy pytałam o to samo. Naprawdę świetny kontakt, nie czułam się skrępowana, jak to bywa u innych lekarzy. Uśmiechnięty, życzliwy, polecam!!

lekarz Magdalena Pacyna

Aleje Racławickie 24/68
20-037 Lublin

Bardzo polecam do leczenia ortodontycznego zarówno dzieci, jak i młodzieży i dorosłych. Pani doktor zawsze podchodzi holistycznie do swoich pacjentów, wspiera ich leczenie, konsultując się z innymi specjalistami i przede wszystkim dopasowuje metodę leczenia do pacjenta, nie odwrotnie. Moi pacjenci są bardzo zadowoleni, a ja dziękuję za tę udaną współpracę logopedyczno - ortodontycznąi za zaufanie😀
Opinia dodana przez: Sabina Rosołowska-Patuła

lekarz Magdalena Warszylewicz-Szymanek

Internista, Onkolog

Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
58-506 Jelenia Góra

Niesamowita pracowita i empatyczna Pani Dr to jedna z nielicznych lekarzy która potrafiła przekazać informację na temat choroby w sposób zrozumiały. Styl rozmowy wprowadza uspokojenie i wówczas rodzi się zaufanie. Brawo Pani dr. Podczas pobytu mojej mamy na oddziale onkologii znajdowała czas w tym zabieganiu żeby choć słowo przemówić do pacjentki co bardzo przepełniło nadzieją że będzie dobrze i wzmacniało pacjentkę psychicznie. Dziękuję Pani dr z całego serca za to …
Opinia dodana przez: Mira

lekarz Joanna Pelak

Gastrolog, Internista

ulica Odrodzenia 13/9
59-300 Lubin

Nikt mi nie potrafił pomóc, przyszedłem na gastroskopie gdzie opowiedzialem swoje objawy. Pani pelak zasugerowała celiakie, trafnie jestem wdzięczny za uratowanie mnie od ciągłego cierpienia, zaden lekarz ,,gastrolog'' nie wpadł na to a dodam że juz miałem gastroskopie robioną przed tą, trafną. jeszcze raz dziekuje i takich lekarzy potrzeba w tej sluzbie zdrowia a nie ludzi co siedzą w gabinetach za kare.

lekarz Barbara Kurowska

Komuny Paryskiej 8

Pani doktor bardzo miła, wysłuchała jakie mam objawy, zadała kilka pytań, by w pelni poznać sytuację. Uważam, że w pełni poświęciła mi swój czas. Wytłumaczyła skąd może brać się choroba i jakie podjąć dalsze kroki w leczeniu. Polecam.

lekarz Tomasz Grzybowski

Tomasz Grzybowski specjalista psychiatra Prywatny Specjalistyczny Gabinet Lekarski "FIDES"
Bohaterów Westerplatte 9
65-034 Zielona Góra

Wspaniały, empatyczny lekarz. Polecam gorąco. Pomimo napiętego grafiku Pana Tomasza, udalo mi się szybko otrzymac właściwe rozpoznanie i leczenie. Konkretna rozmowa i diagnoza,polecam,polecam.
Opinia dodana przez: Liza

lekarz Zygmunt Gliński

KMW Centrum Zdrowia
ulica I Brygady 18
Stargard Szczeciński

Spokojne i rzeczowe podejście do problemu,objaśnienie ścieżki leczenia -Dziękuję za poradę i pomoc w pokonaniu COVID ! :)
Opinia dodana przez: Zuzanna

lek. dent. Mariola Rozental

ul. Józefa Piłsudskiego 16B
76-200 Słupsk

Pani Mariola wyleczyła mi zęby bezboleśnie. Ogromna wiedza i super podejście do pacjenta. Bardzo profesjonalna obsługa od samego wejścia. Wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione i pokazane, zaplanowane dalsze kroki leczenia. Jestem bardzo zadowolony z wizyty i wiem że już tutaj zostanę. Zdecydowanie polecam!
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Karolina Dorniak

Przy Sadzie 7
80-180 Kowale

Jest Pani wspanialym lekarzem ake i czlowiekiem DZIEKUJE. Maria.Zawsze troskliwa,spokojna,wnikliwa.Dba nie tylko o zdrowie w100%,pacenta ale rowniez o jego spokoj wewnetrzny.Najwazniejsze jesr dla P.doktor postawienie prawidlowej diagnozy.Dlatego tez kieruje na różnego rodzaju badania.Nie tylko wspanialy lekarz ale i czlowiek.Potrafi w wytlumaczyc pacjentowi jego stan zdrowia Zyczliwa,spokojna i WSZYSTKO co naj naj.Jestem szczesliwa .ze trafilam wlasnie do P.doktor.

lek. dent. Wiktor Bagniewski

Poliklinika evi-MED (nr 2)
Bp. Dominika 8-14
Gdynia

Bardzo dobry stomatolog.Po pierwszej wizycie z ulgą odetchnęłam że dłużej nie muszę już szukać kompetentnego i godnego zaufania lekarza...godny następca swojego ojca Pana Pawła Bagniewskiego - również świetnego stomatologa.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Małgorzata Podkomorzy-Szostek

Szpital Specjalistyczny im.Jędrzeja Śniadeckiego w Nowym Sączu
ulica Młyńska 10
33-300 Nowy Sącz

Bardzo dziękuje, za uratowanie mi życia. Za wdrożone leczenie oraz poświęcony czas. Pani Doktor na czas podała leki ratujące życie, gdy inni rozkładali ręce. Kawał dobrej roboty. Dziękuje.
Opinia dodana przez: Rafał

lek. dent. Mateusz Kasprzak

ul. Zamkowa 32
63-500 Ostrzeszów

Pan doktor to wrażliwy ,kompetentny ,godny polecenia fachowiec .Bez strachu pójdę na następną wizytę,

lekarz Irena Łabudzka

ulica Armii Krajowej 1
27-600 Sandomierz

Wspaniały cudowny człowiek o wielkim sercu. Wszystko tłumaczy spokojnie. Ogromnie miła i uprzejma z wielką kulturą i etyką zawodu. Polecam Panią Doktor

lekarz Marta Stachowska

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Myszkowie
ulica Wolności 29
42-300 Myszków

Bardzo rzeczowa, kompetentna, miła Pani doktor. Jej wiedza i wskazówki pozostaną mi na długo, długa droga przed nami rowniez. Dziękuję za wizytę i czekam na kolejne. Polecam Panią doktor każdemu.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Jagoda Raulinajtys

Internista, Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Hospicjum Domowe"
Sobieskiego 1.
64-100 Leszno

Byłem u Pani doktor dwa razy i stwierdzam,że jest osobą dociekliwą i staranną . Nie pozostawia chorób bez starannego wyjaśnienia i za to zasługuje na słowa uznania .
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. dent. Jacek Skrzypczak

ulica Kozielska 4
44-100 Gliwice

Bardzo polecam placówkę stomadental w Rybniku, w szczególności doktora Bartosza. Zabieg został przeprowadzony bardzo szybko oraz całkowicie bezboleśnie. Następnie zostałem dokładnie poinformowany o procesie gojenia.
Opinia dodana przez: Jakub
Doktor Żurawski jest genialny; absolutny profesjonalista z niesamowitym podejściem do - czasami bardzo wymagającego - pacjenta. Zabieg przeprowadził bardzo sprawnie i bezboleśnie, ze spokojem i w skupieniu. Przedtem otrzymałam dokładne informacje o samej procedurze i jej konsekwencjach, a dodatkowo Doktor odpowiedział wyczerpująco na każde moje pytanie, przez cały czas wykazując się ogromną uprzejmością, empatią, życzliwością i cierpliwością. Dziękuję serdecznie i polecam!
Opinia dodana przez: Wioletta