lekarz Wojciech Belica

NZOZ Okusz Nowy Szpital
ul.1000 lecia 13
32-300 Olkusz

Jeden z najbardziej kompetentnych lekarzy,dla którego pacjent jest najważniejszy. Tylko dzięki niemu mogłam rozpocząć dalsze leczenie.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Waldemar Węgrzyn

Chirurg dziecięcy

Prywatny Gabinet Chirurgii Dzieciecej
Sadowa 4/37
22-400 Zamość

Naprawdę dobry lekarz a nadodatek bardzo przyjemny>Moja córeczka jest uczulona na lekarzy ale z tym nie było problemu,zaczeła rozmawiać i dała się zbadać!!!!!!!Naprawdę polecam po pierwszym badaniu miałam diagnozę i termin zabiegu!!!!!!!

lek. dent. Michał Wierzbicki

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Miladent

Zdecydowanie polecam doktora Wierzbickiego wszytkim którzy musza usunąć zęba. Byłem u doktora na usowaniu zęba mądrości. Mój poprzedni lekarz nie podjął sie tego bo ząb był podobno krzywy i jeszcze prawie cały w kości. Dr Wierzbicki całkowicie bezboleśnie i w 15 minut pozbawił mnie przyczyny moich zmartwień, a to czego sie najbardziej obawialem czyli ze spuchne i ze będzie strasznie bolało nie nastąpiło. Jeszcze raz polecam dr Wierzbickiego!

Andżelika Szymonajtis-Magiera

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Centrum Medyczne MEDEX
ul. Świętego Mikołaja 51/52

Uwielbiam dr Szymonajtis za jej cierpliwość i fachową wiedzę. Jest nie tylko świetnym fachowcem ale też umie rozmawiać z pacjentami, jest otwarta i ciepła. Nie spieszy się podczas wykonywania zabiegu, atmosfera jest przyjazna i na prawdę komfortowa. Polecam wszystkim, którzy boją się stomatologów!!! :)
To jest nasza dentystka, leczymy się całą rodziną. Ma super podejście do dzieci.

lekarz Barbara Janota-Oczkowicz

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna nr 10
Hallera 5
41-214 Sosnowiec

Fachowa opieka lekarska-godna polecenia. Zajmuje się pacjentem bardzo rzetelnie.Miła ,troskliwa i opiekuńcza.
Opinia dodana przez: stanisław

Ewa Marcinkowska

ul. Promienista 14 B/2

Pani doktor leczy mnie od ponad 10 lat i niejednokrotnie ratowała przed wyrwaniem zęby zepsute przez innych lekarzy. Świetny fachowiec, uprzejma i pełna empatii osoba, zwłaszcza wobec dzieci. Nie potrafię wymyślić choćby jednego negatywu na nią. Bardzo polecam wszystkim
Wspaniały, kompetentny fachowiec, cierpliwie tłumaczy, nie ma pośpiechu, można o wszystko spokojnie zapytać.

lekarz Ewa Izabela Andreas-Jakubowska

os. Orła Białego 118 lok. 10

Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm :) Jestem pacjentką od lat i nie wyobrażam sobie wizyty u kogoś innego. Obie Panie są bardzo miłe i empatyczne.
Opinia dodana przez: Judyta

lek. dent. Tomasz Cubera

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej T.G.C. Dentyści
Krzywa 58
37-450 Stalowa Wola

Jeden z najlepszych i,, ludzkich,, lekarzy dentystów na jakiego trafiłam. Pełen profesjonalizm nie tylko Pana Tomasza ale i całego personelu w tutejszej placówce. Polecam z czystym sumieniem.

lek. dent. Anna Borzęcka

ulica Krucza 18B
22-500 Hrubieszów

Pani doktor ma świetne podejście do pacjenta , jest bardzo uprzejma wszystko tłumaczy i mimo młodego wieku posiada wielkie kompetencje . Przy takich dentystach jak Pani Ania znika lęk .

dr hab. Jan Maciej Zaucha

Hematolog

Gdyńskie Centrum Onkologii
Gdynia

Profesor Zaucha jest bardzo wnikliwym analitykiem i dociekliwym rozmówcą, o wszystko wypyta, doradzi zgodnie ze swoją ogromną wiedzą i niczego nie lekceważy. Rozmowa medyczna z nim podnosi na duchu i daje perspektywę dobrego leczenia.
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Agata Batóg-Wysocka

Wiśniowa 24
42-100 Kłobuck

Jedna z dwóch moich ulubionych dentystek (drugą jest siostra Pani Agaty). Konkretna i dobrze leczy.

lekarz Jacek Bednarski

Swietny specjalista, uprzejmie i profesjolnie traktuje pacjenta. Jestem naprawde zachwycony, w dodatku wszystko co potrzebne znajduje sie w gabinecie. Chodzilem do dentysty przez kilka lat, przez nagla dolegliwosc trafilem do dr Bednarskiego i juz tam zawsze bede chodzic. Polecam

lek. dent. Agata Budzyńska

Górna 17 d lok. 1

Najlepsza ortodontka w Szczecinie! Uczęszczam już 8 rok ponieważ mam bardzo skomplikowaną wadę i nigdy się nie zawiodłam. Zaczęłam jako małe dziecko a moje zaufanie zyskała od razu :) polecam każdemu!
Opinia dodana przez: Martyna

lek. dent. Dorota Godlewska

Ostrowska 38
87-800 Włocławek

Bardzo miła, sprawna i co najważniejsze profesjonalna obsługa. Usytuowanie gabinetu w nie najlepszym miejscu, ale mimo wszystko bardzo polecam!

lek. dent. Alicja Filipowicz-Karbowska

40c
59-720 Warta Bolesławiecka

Pani doktor niesamowita. Cierpliwa, kompetentna, potrafi przekierować do innego specjalisty, jeśli zajdzie taka potrzeba

lek. dent. Wojciech Grabarek

Modrzewiowa 4
59-900 Zgorzelec

POLECAM CAŁYM SERCEM.JESTEM POD WRAŻENIEM ŚWIETNEGO LECZENIA I PODEJŚCIA DO PACJENTA.CELUJĄCY TO MAŁO POWIEDZIANE. DENTYSTA URATOWAŁ MI ZĘBA I JEST PIĘKNIE WYKONANY :-)
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Michał Kułakowski

Ortopeda, Traumatolog

Poradnie Specjalistyczne
Szosa Chełmińska 84/86
87-100 Toruń

Świetny bardzo doswiadczony i miły lekarz Postawił mojego 70 letniego tatę na nogi. Jak najbardziej polecam pana Doktora Kułakowskiego.
Opinia dodana przez: Kamil

dr n. med. Jarosław Kłębukowski

LUXMED-UZDROWISKO NAŁĘCZÓW SP. Z O.O. FILIA PONIATOWA
11 Listopada 1
24-320 Poniatowa

Zanim wyraziłem opinie, zapoznałem się regulaminem i nie jest ona pisana pod wpływem emocji. Wyrażam duże uznanie dla pracy Pana dr Jarosława Kłębukowskiego, który po raz drugi operował moją mamę. W wyniku obu operacji odzyskała odzyskała sprawność stawów kolanowych. Może normalnie funkcjonować. Potwierdzam wysokie kompetencje i fachowość doktora Kłębukowskiego.
Opinia dodana przez: Piotr